REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fostul primar din Bărăganu se crede Tarzan și... se suie în copaci!

Fostul primar din Bărăganu se crede Tarzan și... se suie în copaci!

Replica API 23 iulie 2022 | 16:32 1128

Titu Neague, fostul primar din Bărăganu, și soțul actualei primărițe (Magdalena Neague), s-a apucat să se suie în copaci. Mai mult decât atât, fostul primar s-a și fotografiat în ipostaze de... Tarzan și a spus că scapă pădurea de dăunători.

Titu Neague

”Iancu Jianu, în război cu uscăturile! Le urmăresc, le găsesc, le tai și las pădurea fără dăunători!”, a spus fostul primar aflat la bustul gol, cocoțat în copaci. Oamenii s-au amuzat, unii i-au recomandat să nu taie chiar tot, Neague răspunzând că taie pentru că fac umbră pământului degeaba.

Ei bine, la această remarcă, o anumită persoană, intitulată Ionel Burdugiu, a spus: ” Da’ tu cui faci umbră? Ai zis că-mi rupi picioarele, mă mai ameninți mult?”

Iar Titu Neague nu s-a lăsat mai prejos, dorind să aibă ultimul cuvânt: ”Te identifici cu uscăturile? Dacă faci parte dintre ele categoric da, ești amenințat pentru că am 3 ha de pădure și curăț la rând! Personal nu te cunosc și nici nu cred că am avut vreo conversație. Ce cred însă este faptul că faci parte dintre proștii care se bagă în seamă singuri!”

Trecând peste acest schimb de replici, cert este că lumea a început să-l salute pe Neague la modul: Hey, Tarzan!

Amintim că, la finele lunii iunie, Titu Neague a trecut printr-un episod neplăcut, în sensul că a fost încătușat de oamenii legii. Acesta susține că totul a fost la comanda viceprimarului din Mereni, Florea Ciucardel, iar la mijloc ar fi vorba de afacerile pe care le desfășoară prin firma sa, La Titu Frumosu, cu care ar deranja pe mulți - după cum susține el.

Însă, oamenii legii au o altă versiune, și anume: ”Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 18.00, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, recoltează, în mod ilegal, cereale dintr-o solă aparținând administrației publice locale din comuna Mereni. Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat mai multe utilaje agricole, fiind observate mai multe persoane, cărora li s-a solicitat să se legitimeze, în vederea stabilirii situației de fapt. Bărbatul în cauză, de 63 de ani, a refuzat să coboare din utilajul în care se afla, refuzând, de asemenea, cooperarea și legitimarea, manifestând un comportament recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul Secției 9 Rurală Topraisar. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare de posesie”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Citește mai multe detalii aici: Fostul primar din Bărăganu, încătușat de polițiști! Video

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fumeaza.ca pare ca baga ceva de calitate dementu.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212