REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul primar Micu s-a făcut de râs în fața liberalilor de la Tuzla! VIDEO!

Fostul primar Micu s-a făcut de râs în fața liberalilor de la Tuzla! VIDEO!

Replica API 25 februarie 2019 | 01:14 1260

Constantin Micu, fost primar PSD al comunei Tuzla, insistă să fie candidatul PNL la alegerile din 2020. Convins că i-a fost pusă "în brațe" organizația liberală de la Tuzla, Micu a convocat sâmbătă o ședință cu membrii filialei, însă... surpriză! Acolo a apărut și președintele interimar al PNL Tuzla, Adrian Sârbu, semn că lui Constantin Micu nu i-a fost validată dorința de a fi el liderul organizației. Ba, mai mult, Sârbu i-a comunicat lui Micu faptul că are doar calitatea de membru PNL, dar nu crede că va fi și candidatul PNL la Primăria Tuzla, motivul fiind... condamnarea fostului primar! (Detalii puteți citi și aici: https://www.replicaonline.ro/ce-palma-pentru-micu-boroianu-daca-va-indeplini-conditia-sa-nu-aiba-o-condamnare-atunci-discutam-daca-va-candida-din-partea-pnl-la-primarie-382923/). După acest schimb de replici, membrii PNL Tuzla au părăsit sala, cu excepția câtorva - foarte puțini, însă întreaga discuție o puteți urmări aici:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca ar fi bine ca tuzlenii sa se orienteze catre alte partide ,catre oameni noi,simpli care pot face ceva pentru Tuzla si tuzleni.Ajunge cu acesti hoti si cu aceste partide care tot fura de aproape 30 de ani.Ne trebuie o clasa politica noua cu oameni noi.
1
0
Acasa cu tine
0
0
Stai linistit
0
0
Iara vrei sa distrugi omenia din tuzla?
2
0
Am fost la avest fost primar in birou si am fost tratata cu o aroganta iesita din comun ,nu merita acel scaun!
1
0
Nu avem nevoie de tine domnule Micu,stim cine esti "un escroc"!
4
0
Muie la toti
0
0
Nu va mai agitati atata,tot noi iesim! Taner primar!
4
0
Va rog sa va potoliti cu comentariile!
0
2
jos cu coruptia jos micu sus nebunu
1
0
Imi este dor de tine turcosico
0
1
Sa ne cacam pe fata ta,ce pula noastra cauti in tuzla ? Nu ai furat destul? Vile peste vile ,la pizdele alea din primarie le este dor de pula ta?
1
0
Te sustinem,cu pula!
0
0
Nenorocitule
0
0
Micu,micu,micu!
0
0
Bagami-as pula in mata
1
0
Tremura scaunele sub ei de frica sa nu candideze Micu. Ar castiga detasat alegerile mai ales cu PNL in spate! Sustinem Micu primar!
2
1
Replica, la ce drakul mai scri un articol daca nu lasi sa dam comentariu la fel ca celorlalti! De ce la muhaielele astea doua, cocalarul manda cu a lui soata olguta nu lasati loc de comentarii sa-i muim asa cum merit! La panarama de titi brailoiu la fel nu lasati niciodata comentariu, la karikatura de felix stroe, aveti chiar acum un subiect cu el la care la fel nu se poare comenta! Mu1e, titi brailoiu, olguta, manda, stroe felix...MU1E PSD!. Ce va mai place sa pansati la psd-ei!!!
1
0
Micule ce ai facut mai nene maa?
2
0
Incepem iara sa contorizam pe domnu....
0
0
Panarama ai aparut iar
1
0
AINCEPUT PUCIURI IN PNL CTA.,si la Poarta Alba dna Flori Tigmeanu este mult in sondaje peste V.Delicote. o viitoare primarita.
0
0
Un PNL DE CACO si la Tuzla si la EFORIE. ALOOO domnule Bogdan Hutuca trezeste -te . Vei mai castiga la Tuzla si EFORIE cu asa penalii in 20. 20.
2
1
Esti un penal penibil ! Tustii bine cat ai furat ,iar sacosile de care vorbeste erau date de PSD-istii tai ,acum esti curat si indemni cetatenii sa -i faulteze .HUUUUUUOOOOOO Vrei tu sa faci ceva invarteli dar nu-ti merge !
0
0
mwie replica
1
0
Poate face popa Robert Farte si o slujba sa-l scoata din cursa pe Micu ca nu a sponsorizat familia. Ce-ar fi??
1
4
Sarbule,Saracila tea propulsat la pnlei slab, o marioneta, nu ai stofa de politici sau primar
5
2
Micule daca ai bani o sa ramai si presedinte si candidat.Intreaba-l pe Hutuca.
7
3
Vai de mine ce foame aveti in glanda! Nu va mai saturati ma ruptilor cat ati furat? Gajaitu-le,tu nu o mai suge aiurea,ca tot sange de PSD ai in tine.Mars la puscarie! Si Sarbu,cine sloboz esti,de unde ai rasarit si ce cacat sa te bata vrei? Toti sunteti niste gunoieri si meritati sa muriti de foame! Slugilor!
13
1
Cine este Sirbu, intreb eu?! In ce calitate vorbeste el, un om care locuieste in Eforie dar are buletinul pe Tuzla, la ma-sa acasa pentru a prosti prostii. Un arogant care se crede buricul pamantului! Mi-e sila!
9
3
Indivizi de teapa lui mICU vor sa ne administreze urbea. Mai e unul prin vecini, la Eforie, cu scoala facuta pe la Bioterra, prin padure... o gaina bleaga. Numai someri prin politica, dar cu proprietati pe malul marii
16
1
Jos cu Sirbu
7
7
Jeg penal!
10
3
Mamaaaaaa ce ia dato la puscarias
9
3
Atat de slab esti incat ai luat hotararea si l-ai numit pe Micu presedinte interimar iar Boroianu iti da peste bot cu statutul partidului.Pnl nu are conducere la Constanta.Sunteti doar niste derbedei prosti.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920