REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fotbal: Foşti jucători sovietici consideră că suspendarea Rusiei este 'decizie discriminatorie'

Fotbal: Foşti jucători sovietici consideră că suspendarea Rusiei este 'decizie discriminatorie'

Replica API 16 martie 2022 | 00:01 518

Un grup de foşti fotbalişti sovietici şi ruşi a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, şi celui al FIFA, Gianni Infantino, pentru a-şi exprima dezaprobarea faţă de excluderea cluburilor şi a sportivilor din Rusia din competiţiile internaţionale din cauza intervenţiei Rusia în Ucraina, informează TuttoMercatoWeb, citat de Agerpres.

Aleksander Ceferin

"Noi, veterani ai fotbalului sovietic şi rus, vă scriem în legătură cu decizia FIFA şi UEFA de a exclude Rusia din toate competiţiile internaţionale, la toate nivelurile, până la noi ordine. Nu înţelegem şi nu acceptăm această decizie", se afirmă în scrisoarea publicată de presa din Rusia.

"Scopul fotbalului este să-i unească pe oamenii din întreaga lume, este cel mai popular şi mai democratic joc care există şi nu ar trebui să existe loc pentru manifestări de discriminare. #StopDiscrimination este unul dintre cele mai importante principii pentru FIFA, aşa cum aţi afirmat de mai multe ori, domnule Infantino. Dar cel mai flagrant exemplu de discriminare nu este decizia pe care dumneavoastră şi UEFA aţi luat-o împotriva jucătorilor ruşi? Este o decizie discriminatorie şi foarte periculoasă pentru fotbalul mondial şi una va avea consecinţe. Acesta este motivul pentru care vă cerem să o anulaţi", continuă scrisoarea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa va asumati cu totii tampeniile facute! Toti pentru unul si unul pentru toti!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108