REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție. Afaceristul lansează noi acuzații grave

Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție. Afaceristul lansează noi acuzații grave

Replica API 25 august 2022 | 00:00 1389

Gabi Bădălău vine din nou cu acuzații la adresa fostei soții, Claudia Pătrășcanu, și susține că aceasta nu îi oferă posibilitatea de a pleca în vacanță cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Deși s-au separat în urmă cu trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă nu au reușit să divorțeze. O lungă perioadă de timp Gabi Bădălău a fost reținut în declarații, însă problemele pe care le are cu soția sa par să nu îi dea pace.

Gabi Bădălău a declarat pe rețelele de socializare că ultimele 2 săptămâni din august sunt programate pentru vacanța pe care o are cu cei doi copii. Inițial, Claudia nu a fost de acord ca Gabi să petreacă această vacanță cu băieții.

,,Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții...Cum a început teroarea personajului Claudia scandal... Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei aceasta vacanță... după ce am avut ceva de tras, poliție, Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună”, a declarat Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a încercat să-l împiedice pe Gabi Bădălău să plece în vacanță cu fiii

După ce s-a rezolvat problema prin intermediul autorităților, au intervenit alte discuții, care au devenit subiect de ceartă între Claudia și Gabi.

,,Nu a vrut să-mi dea procura notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura, și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare...a făcut apel. A înștiințat poliția de frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara... ea tot încearcă să strice vacanța copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.

Aceasta nu este singura problemă de care Gabi Bădălău a avut parte. Luna aceasta a declarat că fosta soție, Claudia Pătrășcanu, l-a acuzat că a consumat substanțe interzise și a trimis poliția după el, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o hahalera isi da seama cat a pierdut dar e greu de recuperat cu mahalagisme nu merge.
0
0
Claudia asta, cred ca este sora cu bahmuteanca - o mare mahalagioaica, care isi expune copiii, problemele de familie prin presa si televiziuni. Face mare circ. Disperata! Nu se gandeste la copii, la expunerea lor in media ?! Hal de mama! Rusine! Le denigreaza tatal, va plati scump. Copiii o vor judeca.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108