REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

GELOZIILE și nervii la băutură au DUS la CRIME GROAZNICE: Tranșări, înjunghieri sau persoane omorâte în bătaie!

GELOZIILE și nervii la băutură au DUS la CRIME GROAZNICE: Tranșări, înjunghieri sau persoane omorâte în bătaie!

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:00 271

Infracțiunile de omor și tentativele sunt în scădere față de anul 2017, potrivit informațiilor noastre. Chiar și așa, câteva persoane și-au pierdut viețile în anul ce tocmai își trage obloanele, iar cea mai cumplită crimă a avut loc în decembrie, când un bărbat a fost omorât cu toporul, tranșat, incendiat și îngropat în curtea locuinței criminalului.

Potrivit informațiilor noastre, anul acesta au fost înregistrate 5 infractiuni de omor, față de 6 în 2017 și 6 tentative, față de 10 anul trecut. Dintre nenorocirile de la malul mării, amintim că, la data de 17 septembrie a.c., in jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați printr-un apel la 112 că în zona canalului Dunăre - Marea Neagră a avut loc un conflict spontan între două persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect ascuțit. Cele două persoane implicate în conflict ar fi angajați ca ciobani la o fermă din zona menționată, în apropierea localității Făclia, județul Constanța. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului. Din păcate, persoana agresată a decedat. Agresorul are 48 de ani,iar victima avea în jur de 40 de ani. Însă, crima care a înfiorat localnicii a avut loc în seara de vineri, 7 decembrie, când Mihălă V. a consumat băuturi alcoolice cu Acxinte Plăvan, în vârstă de 62 de ani, la Istria, după care s-au luat la ceartă. Mihăilă V. a pus mâna pe un cuţit şi a încercat să-i aplice lovituri celuilalt, dar persoana vizată s-a ferit, iar scandalul a continuat. Şi-au aplicat lovituri reciproc, conflictul stingându-se cu decesul lui Mihăilă, care a fost lovit cu un topor până ce a fost lăsat lat. A doua zi, sâmbătă, 8 decembrie, Acxinte şi-a continuat treaba: şi-a tranşat amicul, i-a dat foc şi apoi l-a îngropat în curtea locuinţei sale, nu la o adâncime foarte mare. Ulterior, cel mai probabil, un câine a simţit mirosul, a dezgropat rămăşiţele şi a plecat un un membru inferior al trupului neînsufleţit, pe care l-a abandonat în stradă. Trecătorii au văzut oroarea și au sunat la Poliție. Inculpatul și-a recunoscut fapta, precizând că i-a fost milă de victimă, dar ce era să-i mai facă dacă era moartă? Un alt eveniment care a șocat comunitatea a avut loc în Hârșova, în august. Acesta a agresat până la moarte un bătrân în vârstă de 78 ani. Conform surselor judiciare, pe fondul geloziei, Cătălin Drăghici, de 39 ani, l-ar fi agresat pe Ion Ion, producându-i leziuni ce au condus la deces. Evenimentul s-a produs la domiciliul victimei. Se pare că totul a avut loc întrucât agresorul era convins că victima întreținea relații sexuale cu a sa concubină. Aceasta din urmă se adăpostea la Ion Ion, pe fondul ameninţărilor pe care le primea de la Drăghici, un bărbat foarte gelos. Agresorul nu s-a putut împăca cu ideea că iubita sa l-a părăsit, așa că a decis să-și arate forța de bărbat, cauzându-i victimei mai multe lovituri la cap, totul sub privirile fostei iubite. Bătrânul de 78 de ani a murit, înecându-se cu propriul sânge, potrivit anchetatorilor.

CRIMĂ la Vama Veche

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 5 mai. Patru tineri, printre care și principalul suspect, Andrei Răzvan Zaharia, au consumat băuturi alcoolice cu victima, Gabriel Stănilă, până în zori. Victima și suspectul s-au retras în autobuzul etajat, fost fast-food în anii anteriori, pentru a continua petrecerea. Au luat niște sticle de alcool cu ei și au băut până au adormit. Gabriel s-a trezit dis de dimineață, în jurul orei 06:00, iar Andrei era deranjat de faptul că partenerul de autobuz făcea mult prea multă gălăgie pentru ora respectivă. A pus mâna pe o sticlă de alcool și l-a lovit pe Gabriel în cap o dată. Pentru a fi sigur că îi oferă o „corecție” ca la carte, îl mai lovește de alte două ori în aceeași regiune. Gabriel a căzut lat, suferind o fractură la nivelul craniului și un hematom, care a dus la decesul acestuia. În acel moment, tânărul a plecat de la locul faptei, fiind prins câteva ore mai târziu de oamenii legii în trenul care a plecat din Mangalia, cu direcția Constanța, în stația Costinești. Cei patru tineri au fost conduși la Secția de Poliție din Mangalia, unde reținut a fost Andrei pentru 24 de ore, iar duminică Tribunalul Constanța a dispus arestarea sa preventivă.

Și-a UCIS SOȚIA cu mai multe lovituri de cuțit

Laurențiu A. și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în seara de duminică, 1 iulie, în casa în care locuiau, situată în Murfatlar. Bărbatul lucra în Germania și era foarte gelos, crezând că femeia are o relație extraconjugală. Certuri izbucneau mai mereu, motiv pentru care soția intentase divorț. Laurențiu devenise și mai gelos și montase camere de supraveghere în toată casa pentru a o spiona pe victimă.

O ceartă a izbucnit și în seara de duminică, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o sălbatic! El susține că i s-a tăiat filmul și că nu mai știe ce s-a întâmplat, revenindu-și când femeia era prăbușită. Însă, în urma necropsiei s-a stabilit că a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori, partea de sus a trupului fiind, efectiv, ”ciuruită”. Se pare că vasele mari de sânge de la nivelul gâtului i-au fost secționate, acesta fiind motivul care a dus la deces. La fața locului, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, iar urmele erau întinse cam în toată casa, fiind vorba de bucătărie, hol, sufragerie. De precizat este faptul că Laurențiu A. a sunat la 112, anunțând că și-a omorât nevasta, după care și-a contactat și copilul, aducându-i la cunoștință că regretă foarte mult, dar că i-a ucis mama.

Vârstnic OMORÂT în BĂTAIE, în propria casă!

De asemenea, în urma cercetărilor în cazul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, Marius Pocovnicu, din Medgidia, bănuit de comiterea faptei. Totul s-a petrecut la data de 13 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, când persoana în cauză ar fi agresat fizic un bătrân, în vârstă de 82 de ani, în locuința acestuia din municipiul Medgidia. Mai exact, Marius Pocovnicu locuia cu concubina sa în chirie la vârstnic și mai aveau grijă și de el. Tânărul s-a enervat întrucât victima i-ar fi spus că-i va da afară din casă, moment în care l-a împins pe pat și a început să-i aplice lovituri cu pumnii și picioarele, după cum ar fi declarat persoana vătămată când a ajuns la spital. A fost internată pentru acordarea de îngrijiri medicale, dosarul fiind preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fiind vorba despre loviri sau alte violențe. Ulerior, la data de 24 iunie a.c., octogenarul a decedat, iar dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/interviu-cu-procurorul-care-a-anchetat-cele-mai-oribile-crime-de-la-malul-marii-371521/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de salbatici, ca aia din insulele indiene. Oriunde, la orice pas dai peste un nenorocit, un betiv, un drogat, un criminal, un smenar. Denaturat in ultimul hal romanii, dar in special tinerii, veniti pe lume dupa Marea Involutie.
1
0
Foarte rar gasesti oameni care nu au fost gelosi sau care nu au baut peste limita. Totusi nu toti se omoara intre ei. Astia care au porniri criminale pot face nasoale si fara sa fie matoi,ei sunt cu mintile deja stricate. Avem prea multi oameni degenerati ,defecti la cap.
3
0
stiri , citite vor fi ca exemple pentru alte si alte fapte , esti de nimic in ziua de ajun!
2
0
sa-I amnistiem sa sai bagam in parlament . va fi ordine !
1
0
Ajuns mai ceva ca moldovenii.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108