REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

George Niculescu: 'Îi vom salva pe frații noștri fără a pune în vreun risc cetățenii Constanței'

George Niculescu: 'Îi vom salva pe frații noștri fără a pune în vreun risc cetățenii Constanței'

Replica API 21 martie 2020 | 10:59 5390

Cetățenii români aduși din Italia, pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța

În contextul pandemic actual, în conformitate cu starea de urgență instituită pe teritoriul României și a dispozițiilor CNCCI care a analizat cele mai bune capacități operaționale din țară, s-a dispus ca începând de astăzi, 21 martie 2020, aproximativ 1500 de cetățeni români captivi în Italia să fie repatriați cu mai multe aeronave care vor ateriza pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”. Organizarea transportului umanitar este realizată de către Ministerul Afacerilor Externe și aprobată de ministrul Afacerilor Interne, Marcel VELA și de secretarul de stat în MAI, șeful DSU, Raed ARAFAT.

Din informațiile primite prin intermediul Ministerului de Externe, de la autoritățile italiene, starea generală de sănătate a cetățenilor români care vor fi repatriați este una bună.

Prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, declară: “Toți prefecții din țară lucrează pentru a limita răspândirea coronavirusului. Este o obligație față de români, este obligația funcției, a ordinelor primite în starea de urgență, este obligația noastră, a tuturor, de a fi solidari pentru că doar împreună putem să ieșim din această situație. Politicieni iresponsabili au început să se lamenteze că românii, frații noștri, prietenii noștri, rudele noastre, nu ar trebui să beneficieze de asistența statului român, pentru că pun binele lor mai presus de binele tuturor. Același comportament de a cumpăra tot orezul, de a cumpăra tot spirtul al unor partide politice demonstrează încă o dată iresponsabilitate, lașitate, mojicie și instigă la învrăjbirea românilor împotriva românilor.

Cetățenii români care vor ateriza astăzi pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, vor intra automat în carantină instituționalizată, în teste, pentru a depista persoanele care suferă de coronavirus. Cei depistați pozitiv vor merge automat în facilitățile sanitare special pregătite pentru acest scenariu, ceilalți vor fi cazați timp de 14 zile așa cum prevede legea în izolare. Transportul fraților noștri se va face în condiții de izolare, iar mașinile cu care vor fi transportați vor intra într-un amplu proces de dezinfecție.

Niciun constănțean nu este supus la risc, singurul risc în această situație este să lăsăm politicianismul, frica și ura să ne dezbine. Îi avertizez pe cei care luptă împotriva cetățenilor români prin mesaje de panică că nu vor reuși. Îi vom salva pe frații noștri fără a pune în vreun risc cetățenii Constanței.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de poola voastra pnl,ati avut sansa voastra dar degeaba,
0
0
Mai baieti, voi aveti creier ? Cum sa aduceti atatia purtatori de virusi in Constanta ? Sa mearga la ei acasa unde sa-i pazeasca autoritatile locale.
0
0
Pe cetatenii Constantei ii doare n c..r de fratii lor asa cum ii doare pe toti din romania.Si stii de ce? Pentru ca nu sunt mamele ,tatii si copii lor in situatia tragica de a revenii in tara.Toti ii urasc deopotriva si pe hoti ,curve ,cersetori cat si pe ceilalti care au muncit cinstit si au adus un renume bun romaniei.Daca face ti un sondaj de opinie o sa vede ti ca toti ar vrea sa fie impuscati si bagati la crematoriu.ASTIA suntem.
0
0
De asta e CT in urma cu 30 de ani. A fost si este condusa de idioti si hoti.
4
0
...va rugam...salvati FETITELE...care au muncit...adica au luptat pe baricade in ITALIA..ele au produs ...LA GREU...trebuie sa produca si-n ROMANIA...va rugam...salvati-ne fetitele...ele sunt mandria noastra...
4
0
Cine dracu i a vazut pe astia la fata ?? Nu cumva este o mare PORCARIE ??? Sunt Romani sau migranti ?Cine poate sa confirme ! La balcoane erau numai barbati! Unde sunt femeile?
2
2
DAR I AI LA TINE ACASA MUISTULE .
5
1
guvernul asta de 2 bani, daca a declarat constanta centru de carantina pentru 1500 de ciori si curve tb sa aibe si proceduri pentru a trensfera cei 1500 in spitale din tara. altfel e CRIMA!
9
0
Am o intrebare pt Citzu si aia de ii urau pe bugetari...acum sunt buni doctorii? Nu mai sunt spagari? Dar politistii nu mai sunt prosti? Dar armata si doctorii militari nu mai au pensii speciale nesimtite? Intreb pr un prieten care este patrom si este ascuns sub pat de doua saptamani....
8
1
Niculescule, de ce nu te duci si tu 14 zile sa stai cu fratii tai, poate nu v-ati mai mai vazut de mult? Tocmai ai dovedind ca esti o sluga politica de cea mai joasa speta, punand in pericol si pe lista de asteptare tot judetul platitor de taxe, ca sa ti salvezi fratii. Baga-ne-am pl in ei si n tine de inconstient.
11
0
Ioane, unde esti baaa, te-ai acuns??? Nu te bagi? Stai in autoizolare ? Cel mai frumos asa, cand 2 se cearta tu iesi primar, nu? Foarte bine bre asa se face politica, silance game, din umbra, fara sa ne luam nici de aia nici de aia, ne vedem interesul personal. Dar totusi USR nu mai exista? Pe Constanteni cine ii mai apara acum? Fagabou, sau PSD, ca doar ei au comentat cat de cat?
7
1
Toti pesti si nevestele lor prostituate , au venit in tara. Sa terminat pentru o perioada afacerea cu sperma. Sa va vedem zdrentelor de pesti inculti de ce sunteti in stare ca sa inchis banca,pisoilor
9
0
In loc sa le platim lor carantina la Mamaia ar fi trebuit sa ajutati oamenii care au ramas deja fara serviciu si care au platit toate asigurarile si taxele in tara asta de care fratii si surorile au fugit candva.Si in al 12-lea ceas tot la interese va ganditi. Constantenii au fost buni doar cand v-au votat, acum omorati-i cu zile ca si asa nu sunt locuri la spital ptr noi, mai aduceti si pe rapandulele astea.
21
0
Lasati dezinformarea. Dl Pref. nu mai e de muuult ginerele lui Bucovala N; a fost odata... In locul dezinformarii ar trebui sa ne concentram pe faptul ca ne pune vietile in pericol prin umplerea spitalelor cu-elitele-intoarse din diaspora-chiar daca si 5% sunt pozitivi, pt ca in prezent Cta nu are mai mult de 12-15 ventilatoare in ambele spitale, esentiale in lupta cu acest virus nenorocit in caz de complicatii. Bineinteles, in caz ca dl contracteaza boala, va fi dus de urgenta la cel mai bun spital, dar contribuabilii fraieri vor muri pe capete ca nu au unde sa se mai trateze! GRAV!
15
1
Bai cretinule ,in ce lege apare acst corona virius.Noi nu avem paturi la spitale ptr. locuitorii judetului.S-ai cazezi la tine acasa in pat cu nevastata .
21
2
Pana la urma o sa-si dea seama si oligofrenii ce au votat. Dar degeaba.
14
4
boule hotelul este a lu ma-ta ? pana la urma face ce vrea cu propietatea atata timp cat respecta legea .tu cretinule nu trebuie sa stai in casa ? vin astia peste tine hahhalera bolsevica .
7
4
si cu fratii nostrii!!!! de peste prut, si s a bagat in tara toti raketii!
12
1
Oare ai asa de bine pus la punct sistemul medical in constanta? Vezi ca tu te tratezi doara privat ca ai bani, noi gloata ne tratam in sistemul public si iti spun ca e praf. Stie toata lumea ca esti zeerooo, dar nu ti bate joc de inteligenta oamenilor. E normal sa i ajutam pe fratii nostri, e normal sa i primim la noi, dar nu te am vazut sa soliciti dotari, medicamente,aparate medicale..etc. Iti bati joc de noi si o sa te coste,
18
2
Pesedistii sunt mici copii pe langa astia.... Tara se duce de rapa. Incompetenta si idei pe graba.
15
4
Vine si Arsene Bogdan sa va ajute dupa niste jointuri fumate
6
0
Devine leprozeria Romaniei. Prin grja guvernului PNL.
21
1
Du i acasa la tine idiot inconstient sluga de partid. Du i acasa langa Parintii si copii tai tembelule
23
1
Guvernul sa aloce ptr CONSTANTA 200 de inst de ventilare ptr ATI, asea cum ne-a alocat 1500 de conationali din diaspora ........prefectule, pardon,dl.prefect......fii prefectul Constantei si cere guvernului sustinere
18
0
Sigur sunteti pregatiti?aveti tot echipamentul necesar pentru cadrele medicale?dotarea aparaturii corespunzatoare pentru acest covid 19,foarte puternic?noi,constantenii cunoastem bine realitatea!incetati cu informatii false!
17
1
Dar constantenii au fost intrebati daca ei accepta aceasta solutie? Aia o sa inceapa sa se perinde prin Constanta si o sa vezi atunci infectie in tot orasul! Sunteti niste iresponsabili! De ce nu ii duceti la Capul Midia , intr-o fosta unitate sau cazarma militara si sa-i tineti sub baza militara? Armata trebuie sa se implice urgent si hotarat in aceasta mare problema.
18
0
Bai imputitilor aflati la guvernare, Constanta nu este a voastra animalelor ca sa o izolati si sa o faceti spital de campanie. Poate are trebui sa ne separam de voi si atunci sa va plateasca taxe si impozite interlopii pe care ii aduceti in tara.
32
0
Fratii stau impreuna, asa ca ia i pe toti si duceti va la ma ta daca tot sunteti familie!
28
2
Domnule Prefect, mizati pe faptul ca Dobrogea se poate inchide foarte usor fata de alte zone ale tarii ? Cand se raspandeste in masa virusul sa fiti multumit ati reprodus un nou Bergamo, daca alaturi de decidentii momentului colegii dumneavoastra, din servilism nu ati refuzat , pierdeti avantaje, dar nu uitati daca nu va pasa ca sistemul sanitar din Constanta este in coma fara nimic , echipamente , teste, ventilatoare ceea ce faceti este genocid si aici este cel mai tare judecator Dumnezeu, va va lovi rau, nu o sa va mai pese de nimic , avantaje , partid etc. Dumnezeu sa va dea intelepciune
29
1
George Niculescu sper in viitorul apropiat sa te manance COVID-ul luat de la fratii tai !
32
2
Baaa tu esti tampit? Baaa cu ce plm ganditi maaa,n-aveti minte sa va infecteze familiaaa si pe cei dragi bai asta Niculescu!!!
23
1
romanii nu au fost niciodata atat de dezbinati,...in momentele dificile oamenii dau dovada de solidaritate, Cine are interesul sa cultive aceasta ura a romanilor contra romanilor? Care e pozitia bisericii? Trist,..f trist Toate tarile fac apel la proprii cetateni sa revina acasa,totul bine organizat,...la noi ura,dezbinarea si circul...fiind ca o scuza ca medicii,politistii,militarii etc sa se vaite,...nu inteleg ca de fapt tb sa-si faca jobul,indiferent daca persoana e batrana sau tanara,sarac sau bogat,tigan sau roman,. lasa-ti circul si treceti la treaba,respectati deciziile autoritatilor
2
24
Mancat de viu de fratii tai
17
0
mai urat decat coronavirusul chinezesc,mama ce fatza are
15
0
Niculescu,ori esti bou,ori esti o marioneta!
26
2
Si daca se imbolnevesc foarte multi datorita acestui gest de marinimie,numai sa-ti mai pastrezi functia cateva luni,tu raspunzi?Eu nu cred!Fratele tau de partid,Chitac,cati a paradit?
22
2
daca din cei 1500 romani un procent de 5% sunt pozitivi , cate paturi specializate in spital mai raman pentru bolnavii proveniti din localnici ? nu cred ca stiti , intelegeti la ce risc ati expus populatia constantei . Sa speram ca din cei veniti nu sunt declarati pozitivi altfel ........
28
0
Tiganii si prastiile astea din Italia sunt o bomba biologica, cum ai putut sa-inaduci in Mamaia zone turistica...Proaspat Prefect si deja ai facut o mizerie.
33
1
astia-s fratii vostrii care va trimit bani in tara sa nu muriti de foame, parca asa zicea unul pe aici! ce vreti trebuie avut grija de ei, mosii au votat pe o punga de malai o galeata si o sacosa dar astia au votat 3 zile in 9 locuri diferite pentru 100 de euro asa ca aveti ce v-ati dorit!!!!
10
12
Dobrogeni, nu va mai agitati, toti infecatii din tara ii vor aduce aici in Ct si Tl, DE CE?, pt ca Dobrogea e o zona izolata de restul tarii prin fluviul Dunarea. E foarte usor sa tii sub control traficul de persoane
10
6
au venit intaririle pentru p Chiliei si H .Coanda. Sa vezi acum schimb de experienta ca la jandarmii care ii avem te apuca plansul!
13
0
Nicolescu o panarama, alaturi de harapul iresponsabil arafat au hotarat sa aduca toate ciorile in judetul Constanta. Dintre cei 1500 daca vor fi bolnavi macar 100 atunci vor ocupa toate paturile din spitale, iar constantenii bolnavi vor fi lasati in voia sortii.
35
0
ce frati, care frati, le mortii-n gat de ciori retardate! la crematoriu cu ele!! dati arme la popor ca sa omoram toti tiganii!!! p.s. la puscarie cu acest aurolac de prefect iresponsabil. sa fie acuzat de genocid si crime impotriva umanitatii!!!
58
0
Dupa ce terminam cu kktul asta de covid, noi cetatenii care platim corect impozitele trebuie sa redesenam corect oranduirea sociala in tara asta. Leprele si pungasii trebuie sa ajunga acolo unde le este locul, la bulau. Schimbat totul din tenelii.
68
0
voi astea de la PNL sunteti niste gunoaie care alergati dupa voturi ca acolo ati facut magari in diaspora, daca era PSD la putere tipati acum ca ciuma rosie, voi aduceti ciuma in realitate,o sa vedeti voi la alegeri ca corana virusu veti disparea,sa vada si diaspora pe cine au votat ,sunteti iresponsabili uitativa la bulgari
44
1
Un dobitoc de prefect ,cu cine ii trateaza ,spitalele din Constanta ? Trebuie sa raspunda si el si cei care l au pus . Si va raspunde ,romanul este foarte imversunat . Daca e prost sa stea acasa. 1 inainte sa respcte ordinele de la bucuresti trebuia sa ceara spitale si medici din marile centre ,Cluj ,Tg Mures ...
39
1
mazare i a dus la henri coanda asta face coppa cabana
16
1
Propun ca toti fratii astia sa treaca pe la tine pe la birou si apoi pe acasa sa iti multumeasca pt initiativa si ajutor
31
1
Ba dobitocule daca din aia 1500 vor fi pozitivi 100, 200 unde ii duci ? La Spitalul Clinic de Boli Infectioase ? Ca sa ia locurile constantenilor care ar putea fi infectati ? Ba jigodie penelista tu pui in pericol cetatenii acestui judet sau oras pentru niste inconstienti ? Nu o sa avem locuri in spitale din cauza lor handicapatule. Noi constantenii care contribuim la bugetul acestui spital.
48
4
Vezi boule ca de covid nu scapi anu asta
32
2
Sunt un idiot iresponsabil care nu gandesc deloc. Sunt o sluga penala. Nu ma intereseaza de constanteni. Fac ce spune socrul si sotia. Sunt un zero mare si barat.
35
4
Care sunt facilitatile soeciale special pregatite?
21
1
Aceasta este o afacere pentru ei , flamanzi cum sunt! Din pacate pentru PNL acest Niculescu este o CATASTROFA!
32
2
Tu poate ai un cioroi frate, noi NU! Oamenii cinstiti, care muncesc din greu si gandesc si au actele in regula stau acolo, aici au venit toti pestii, toate curvele care nu mai au ce sa faca! RUSINE
40
2
Pe fratii astia ai tai, cum ii numesti tu, stange-i pe toti la un loc, si arde-i de vii. Asta inseamna igiena sanitara si mentala!
34
5
PREFECTUL asta este o calamitate ptr judet, asta este un yesmen al disperatilor dupa bani , dupa treaba cu LUPOAICA a comis-o iar a acceptat cea mai mare GAFA sa aduca in judet MII DE INFECTATI DOAR CA SA INCASEZE ANUMITI HOTELIERI! Sa iti fie rusine Niculescu!
44
5
Sa i duci la tine acasa, mama voastra cu PNL ul vostru de incompetenti!
38
6
Bai pulica prefect dece nu ii iei tuacasa la tine sau vino si stai cu ei la Flora.mai bine ai face ceva sa se aduca dezinfectanti si masti si teste in Constanta
35
7
Beneficiaza financiar si rudele dlui de aceasta situatie? Normal....si noi constantenii????
26
5
RUSINE SA VA FIE!!!!! De ce ati acceptat sa ii aduceti la Constanta??? Trebuia sa stea la Bucuresti! Ce vor face constantenii care se vor imbolnavii???? Nu vom avea loc de acesti indivizi!!
34
5
Bai gaina fara cap, 100 de insi daca sunt bolnavi, ai nenorocit sistemul. Toate paturile se ocupa de ciorile astea imputite. Constantenii vor muri pe capete, iar boraturile astea vor trai. Futu-te-n gat de jegos!
40
5
al drac kkt la numit dupa ce chipurile a castigat un post de functionar public in mangalaia la puta lui jumatica,as verifica mai atent lucrarea labagiului
28
5
Prefectul sa taca din gura mai ales ca stie foarte bine ca si Vela ca nu exista teste suficiente Covid 19, nu exista personal medical, infrastructura medicala si nici politie suficienta pentru a avea grija de 1500 de potential suspecti de coronavirus care se gandesc sa se si plimbe prin Constanta. Daca la Constanta are loc o tragedie cu numar mare de morti, populatia o sa-l ia pe prefect direct de acasa.
34
4
Stati linistiti pt ca majoritatea vor fi cazati in hotelurile lui tata socru , papu Bucovala - Tomis din Mamaia, Steaua de Mare si Delfinul din Eforie. Ca dehh, avem si noi nevoie de bani de la fondul de urgenta al statului, ca nu-i de colo 50 de euro de pers pe zi !
27
3
Mafia tiganeasca , se vede ca are un cuvint de spus !
21
4
momentul ca popii si biserica sa doneze proprietatile si restul bunurilor in lupta impotriva virusului. Hai ca se poate sfintiile voastre lacome
31
1
Sa de-a dzeu familia prefectului sa moara de coronavirus.ca el ia adus aici
15
7
Cine nu respecta legea impuscat direct.
17
2
du.i la mata acasa si in vilele pesedeului! tuocea,mangalua,etc,Nu au teste covid,de aia cica,sanchi,nu au cazuri. Ba,mor pe capete dar sint declarate morti pneumonie,nu covid!
21
1
Daca ii cazati in mamaia, sa ii paziti cu armata si politie.inchideti caile de acces si cine misca, misca mort. O masura buna.nimeni nu isi da seama ca daca 10 la suta din cei care se intorc sunt bolnavi vor imbolnavi la randul lor.trebuiesc izolati pana cand testele vor arata ca sunt sanatosi si de abia atunci se pot intoarce la casele lor. Pt postacii alarmati si panocati,relaxati va prostovanilor,nu o sa fiti imbolnaviti. Voi oricum suferiti de prostie in forma acuta.deci sunteti deja o cauza pierduta tu va n gura te lesinati.
20
9
Unde ii duci sa,i tratezi? La upu cta. Sa expui medicii la covidul ciorilor aduse sa umple conturile celor cu hoteluri. Medicii din upu unde ii cazati dupa contactul cu ,,fratii " tai? Ii trimiti la familii? Retardatule! Noi, personalul medical, nu suntem constanteni? Familiile noastre nu sunt?
46
5
Eu propun sa ii ducem la mitroi la Valu. La cati bani a furat asta sigur incap Toti in conacul lui
23
2
La Neptun cu ei
18
6
Cordon de jandarmi in jurul hotelurilor in care ii baga. Cine iese fara permisie,trimis direct la cusca
22
1
domnule prefect va rog daca tot sunteti frate cu ei: intampinatii personal la aeroport, mergeti in aceeasi masina masini cu ei pana in Mamaia si apoi va implor ramaneti cu fratii dvs in carantina 14 zile. Asa puteti arata tuturor cat de "frate" sunteti cu acestia si noua celorlalti 300.000 de locuitori cat de in "siguranta" suntem!
54
3
Tu nu esti in stare sa tii in carantina ,,italienii,, din Dobromir,Faurei ,Valeni si posibil din alte localitati.N-ai luat nici o masura in acest sens timp de o saptamana si ne spui noua ca fauna pe care o duci in Mamaia va sta acolo 14 zile.Mars!
42
4
Bai Gunoiule i ai la tine acasa
28
5
Ok, nu am nimic impotriva sa vina aici, dar peste doua saptamani va trebui sa ne explici de ce nu mai sunt locuri de internare in spital. Ai cerut statului sa instaleze un spital mobil asa cum se intampla langa Bucuresti?
33
1
si uite asa a inceput curatenia de primavara in europa . toti veneticii vor fi trimisi urgent in tarile de origine . libera circulatie va deveni doar o amintire in cateva luni .
27
0
Felicitari pentru atitudine..asa trebuie abordat iar cretinii comentatori ai ciumei rosii sa nu uite ca au lasat tara fara nimic si cu datorii din cauza abordarii socialiste de a da bani la lenesi si postacilor
8
35
Cei luati acum, "umanitar", sunt gunoaiele societatii, pesti, hoti, cersetori si curve, care nu mai au ce face acum din cauza izolarii la domiciliu si nu au asigurare de sanatate ca sa ramana acolo. Italia, normal, se debaraseaza, iar noi politic trebuie sa-i luam. Sa-i puna in hotelurile lui mazare, strutinski and co, cazati de la etajul 3 in sus - cine coboara sub 3, PAC in cap si nu au decat sa sara de la balcoane ca sunt obisnuiti.
35
5
frati...bwahaha...se intorc toti pestii si bombarderii si noi le zicem frati. normal ca sunt fratii mei. doar ciorditorii prospera. app noi facem bani si in vremurile astea. la flora e hotelul carantina...sa mearga loveauaaa....prosti mai sunteti ma...dar prosti tare. sa ma votati sclavilor
32
6
De ce nu te duci sa stai si tu cu ei, poate ii salvezi mai bine? Mai afli cate un pont despre meserii de baza, poate te invata si ceva barbut, tu-i inveti cate ceva despre alba-neagra cu vorbele etc etc. Mai schimbati o opinie politica, un virus, o duda. Ar fi o treaba buna pentru toata lumea.
29
7
dui la mata acasa
34
7
Urmariri unde ii vor caza si veti afla adevarata fata a bunului samaritean.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108