REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

George Simion, lider AUR:

George Simion, lider AUR:

A.F. 19 noiembrie 2023 | 00:00 461

George Simion, lider AUR:

„Faraoane (Klaus Iohannis, n.r.), am venit aici la tine în Sibiu și nu ești acasă. Te-am căutat, te-am sunat, unde ești? Te caută liderul Opoziției și tu nu ești acasă. Te-ai dus în safari cu Carmen. Faraoane, te-ai văzut cu regele Simba, acolo, al Zanzibar-ului. Faraoane, faci ocolul pământului în două mandate și îți bați joc de români. Aici pe stradă la matale s-a comis un jaf armat, în România asta sigură și educată pe care ai condus-o tu timp de 9 ani. (...) Ai grijă acolo la lei, să-și accsesorizeze doamna Carmen cureaua cum trebuie.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati departe de George Simion, acesta fura sandvisuri!
0
0
auzi, liderul opozitiei.Mor de ras. Si in Parlament votati cot la cot cu psd si pnl toate aberatiile...
5
3
Politica e una si Golania e alta. Un politician p***t e mai bine decat un Golan smecher. E un rau mai mic. Am inteles ca nu e cu Bine, dar nici atat de Rau nu acceptam. Du-te naibii inapoi la galeria si mahalaua ta, c****a ruseasca infecta.
7
2
gigi ial acasa sati faca bucurii si vorbe frumoase !
4
0
Simion e exact presedintele pe care Romania il merita!
0
8
Un slugoi ordinar plin de tupeu,la sapun cu simion!
8
1
Acest neica nimeni, acest individ apărut din neant, acest borfaș ordinar care rânjește după galeriile de pe maidan, pe care le conducea cu mâna de fier, confunda tara cu maidanul lui. Cine ți da ție dreptul sa faci astfel de afirmații? trăiești cumva ca prin astfel de manipulări ordinare, prin care te ai remarcat și ai ieșit nereuin frunte ca păduchele te va ajuta la ceva? Te inseli amarnic, ai nevoie de ani lumina sa ajungi la ceea ce pretinzi ca ești acum. Vezi ți de Putin în contonuarepkate acolo te vor ajuta ieșirile tale, aici ești zero barat
9
2
vorbe mari ...inteligente, alese cu ...har de viitorul ...presedinte de bloc , asa le place cum suna la unii ca lar alege pe loc liderul ultrasilor in... cosovo! oamenii inteligenti, educati cu bun simt si capabili sunt mai greu de aceptat de partea ...advera! mari succesuri in ce ...parte va aflati!
6
1
titlul articolului si au disparut toate urarile de bine pt simion hauristu. Fwt replici acide si mwiste.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272