REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

George Simion, lider AUR:

George Simion, lider AUR:

A.F. 2 ianuarie 2024 | 00:00 456

George Simion, lider AUR:

„Un surogat numit «aero-Schengen» ni se prezintă ca o mare victorie! Fals! Chiar şi în ultimele ore ale anului 2023, Marcel Ciolacu şi PSD au continuat să îi amăgească pe români. Din nou, cu aceeaşi escrocherie pe care au inventat-o şi care se intitulează «aero-Schengen». România nu intră în Schengen cu drepturi depline, ci doar cu sferturi de măsură! Ăsta este adevărul!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intrebare ... cine este acest simion, ce studii are, ce ,unde a lucrat pana sa apara ca lider de partid? Romanii sunt satui de politicieni care NU au facut nimic in viata, au studii la aprozare de hartii colorate si sunt mari maestri in arta vorbitului mult dar lipsit de continut! Asteptari au avut romanii si de la USR si au ramas cu buza umflata... ageamii in in functii importante care habar nu aveau pe ce lume traiesc! Deci, suntem arsi de p****i auriti !
1
1
asta i omul potrivit la locul binevenit pentru tara si popor, nu vad altul mai bun in cati am avut si cati vom avea te uiti la el si vzi romanul ...adevarat, cu multe si interesante calitati de ...diplomat!
0
6
ce pisiku meu tot promovati gunoiul asta???
6
0
Îmi pare rău, dar nu sunt de acord cu comentariul tău. Saltul de la lider de galerie de fotbal la cel de lider al unui partid este imens, precum distanta dintre pământ și cer. Acest Simion este, nu numai în concepția mea ci a multor altora, analfabetul perfect. Este caracteristic tipului căruia ii place sa iasă, precum păduchele în frunte. Ce ma cutremura, și pe undeva, cataloghez acest fapt ca făcând parte din acei profitorii ce nu urmăresc decât INTERES PERSONAL., cei ce se înscriu în acest partid pentru o functie. Din pu ctul meu de vedere, orice om cu coloana vertebrala, demn, nu purcede la astfel de artificii. Banii, dezumanizeaza, cei câștigați prin metode neordoxe. Sper caacest individ sa dispară acopo de unde a aterizat, în NEANT. Condamn persoanele pe care le am admirat și in care am crescut ca fiind de buna credință.
6
0
De ce nu lasati la liber si pe hotul de Stroe sa auziti ce comenteaza lume.Perversilor de Simion nu va place.Dar lasati liber la comentari pe toti.
6
1
intelectul asta cu fata de autodidact merita respectul nostru e emblema conducatorului roman dupa toti ceilalti care au dus tara unde suntem dusi astazi
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108