REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21.5° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Gică Popescu, un car de nervi după calificarea Farului

Gică Popescu, un car de nervi după calificarea Farului

Mirela PASCAL 19 august 2023 | 00:00 731

La două zile după victoria Farului cu Flora Tallinn, 2-0 (5-0, la general), Gică Popescu a intervenit la TV și i-a certat pe specialiștii care "au luat în derâdere" campioana României, spunând că a jucat contra unor amatori în preliminarii.

Gica Popescu, un car de nervi dupa calificarea Farului

Gică Popescu, un car de nervi după calificarea Farului: "Voi luați totul la mișto, în derâdere!"

Președintele Farului a prefațat meciul cu HJK Helsinki, a cerut răbdare, dar și mai multă apreciere pentru echipa lui Gică Hagi, care a câștigat 5 dintre cele 6 meciuri disputate în preliminariile competițiilor europene din actuala stagiune.

"Nu știu care este nivelul fotbalistic al lui HJK. Sunt convins că Gică va analiza cu tot staff-ul meciurile lor în competițiile internaționale. Va fi poate cel mai greu adversar din acest parcurs, unul excelent. Am câștigat 5 din 6. Cel de la Tiraspol l-am pierdut în prelungiri, cu două greșeli personale. Suntem încrezători. E o oportunitate extraordinară pentru noi, pentru jucători, pentru club, dar va fi mult mai dificil decât a fost până acum.

Vă este așa ușor să comentați din studio, pe cuvânt! Dacă erați de față și ați fi văzut pe viu... astea nu au fost echipe cum comentau colegii tăi din studio. Luați totul la mișto! Mă refer la comentariile făcute. S-a zis că jucăm cu amatori, că vai de capul celor de la Flora Tallinn, deși au avut un joc de contraatac extraordinar. Vouă vă e foarte ușor să comentați. Au avut o dinamică cum n-am văzut la nicio echipă în aceste preliminarii. Sunt echipe multe din România care își doresc jucători de la Urartu. Și noi ne dorim de acolo. Sunt jucători de calitate extraordinară. Eu spun că au fost echipe foarte dificile. L-am avut pe Aioani într-o formă extraordinară, care ne-a salvat în trei situații la 0-0, dar joacă la noi din fericire! Faptul că au avut 2-3 ocazii înseamnă că au avut un anumit nivel. E tipic românesc să scoatem în evidență ce facem noi prost, dar nu să spunem de ce a câștigat Farul 5 meciuri din 6. Nu puteți să luați totul în derâdere. Suntem la prima participare, iar până acum avem un parcurs excelent, dar nu luați la mișto, vă rog. Comentariile au fost în derâdere, se zicea că jucăm cu amatori. Da, de comentatori zic. Totul în derâdere, totul la mișto!", a spus Gică Popescu, la Digisport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eforturile voastre sint de apreciat pe plan local. cind iesi in lume, fara mama, fara tata, atunci se vede ce poti. daca aveati bani, poate ca nu vindeati jucatorii tineri si buni. oricum nu a-ti lansat nici unul recunoscut international.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515