REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gigi Becali a pus din nou tunurile pe fotbaliști! ”Ăștia vor să fie vedete?!

Gigi Becali a pus din nou tunurile pe fotbaliști! ”Ăștia vor să fie vedete?!

Replica API 17 februarie 2021 | 00:00 1111

FCSB a pierdut ultimele două meciuri din Liga 1, iar patronul Gigi Becali a decis să-și critice public jucătorii pe care visează să încaseze milioane de euro. A râs de fundașii centrali.

Omul cu banii de la FCSB a ținut să puncteze ideea că este supărat pe fotbaliști, chiar dacă echipa este pe primul loc al clasamentului.

Becali le reproșează jucătorilor că nu ascultă de sfaturile lui și a decis să apeleze la vechea strategie, de a-și critica vedetele în spațiul public.

Cine sunt jucătorii vizați și ce a spus despre fundași

Deși a avut la un moment dat 6 puncte în fața campioanei CFR, FCSB a pierdut avansul și Gigi Becali a ieșit din nou la atac. Cei mai criticați au fost chiar jucătorii de milioane de euro.

”Nu sunt supărat pe echipă. Suntem pe primul loc. Eu sunt supărat pe jucători. Pe Coman, pe Moruțan, pe Tănase, că ăștia vor să fie vedete. Se uită la Neymar, vor să dribleze și ei ca Neymar. Iar mă iau de ei, dar dacă nu le spui public ei nu te bagă în seamă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, potrivit fanatik.ro.

Finanțatorul roș-albaștrilor s-a amuzat pe seama propriilor fundașilor centrali și a explicat de ce a schimbat linia defensivă cu FC Hermannstadt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeti voi ca-n strainatate e ca la nea Gigi,,,mamaligarilor !
1
0
Mi se strica parmigiano in frigider,,oricum fc fcsb nu e Steaua!
1
0
Un parvenit caruia i se da prea mare importanta. In tarile civilizate , un asemenea specimen ar fi fost ignorat si marginalizat . Profita de imaginea pe care media i-a creat-o pentru a face specula cu jucatori tineri crescuti de alte cluburi fara posibilitati financiare prea mari . Normal ca el cu milioanele de euro primite de la stat din tot felul de afaceri dubioase cu terenuri isi permite sa le dea salarii mai mari. In concluzie , un incult si un profitor mizerabil.
2
0
Vino bre la farul
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272