REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gigi PAMBUCA, cu SKIJETUL printre COPII, pe PLAJA Waves! VIDEO

Gigi PAMBUCA, cu SKIJETUL printre COPII, pe PLAJA Waves! VIDEO

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 11354

Plaja Waves din Faleză Nord este una destul de vizitată de turiști dar și de localnici. În ziua de marți, 21 iulie, liniștea acestora a fost deranjată de motorul unui skijet care nu numai că făcea zgomot, dar amenința chiar integritatea fizică a copiilor care se bălăceau la mal. Potrivit informațiilor noastre, cel care a manevrat skijetul este chiar Gigi Pambuca, patronul Pambu Security, un personaj deosebit de controversat în peisajul tomitan.

”Bombardierii” făceau slalom printre copii fără nici un stres

Potrivit unei constănțence aflată în acel moment pe plajă, un bărbat, care, potrivit informațiilor noastre, este chiar Gigi Pambuca, împreună cu alte persoane conduceau skijeturile fără nici un fel de grijă că ar putea accidenta pe cineva: ”Erau niște tipi cu skyjeturile proprii, printre copii, făceau slalom printre oameni fără niciun stres”. În momentul în care aceasta a sunat la 112, bărbații au început să injure și să o jignească pe cea care a anunțat autoritățile. Însă, potrivit declarației constănțencei, se pare că indivizii și-au continuat cursele periculoase printre copii. Din spusele mamei îngrijorate, skijeturile sunt aduse pe plajă cu ATV-urile, lucru de asemenea interzis.

Gigi Pambuca, un individ ”certat” rău cu legea

Vă reamintim că Gigi Pambuca, personajul principal al acestui conflict, a fost implicat în mai multe ilegalități, el fiind perceput ca un ”bad boy”. A făcut parte dintr-o grupare infracțională organizată, specializată în infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Astfel, în perioada 2010 - 2014, membrii grupării, folosind un număr de 6 societăţi comerciale de tip fantomă, din judeţul Constanţa, au acţionat în mod coordonat prin realizarea unor activităţi specifice evaziunii fiscale, concretizate în emiterea de facturi pe care societăţile beneficiare le-au înregistrat în contabilitate, evidenţiind cheltuieli fictive, în scopul diminuării bazei impozabile şi prejudicierii bugetului consolidat al statului, prin neplata impozitului pe profit si a taxei pe valoarea adăugată. La unele societăţi comerciale beneficiare, pentru a se crea aparenţa că operaţiunile comerciale atestate în facturi sunt veridice, valoarea bunurilor fictive livrate/ serviciilor fictiv prestate a fost achitată prin transfer bancar, din contul societăţilor achizitoare către conturile unora dintre cele 6 societăţi cu comportament de tip fantomă, de unde banii au fost retraşi în numerar. Prejudiciul total ar fi fost de aproape 2 milioane de euro.

Video 1:

Citește și: Descinderi în forţă, „marca” DIICOT, la Pambu Security şi la omul de afaceri Radu George Lucian

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E baiat de treaba, exagerraza presa muult de tot...
8
3
Ce poti sa ii ceri unui taran care a fugit in Italia ca nu avea ce sa manance dupa care a inceput sa care si sa umple butelii la oamenii de acolo si sa se umfle ce mare afacerist este Si cand s-a imputit treaba s-a dus intr-un parc de dezmembrari si si-a luat un audi cabrio de prin 90 galben ca poate se apuca de taxi daca se imputea treaba Si acum ziceti ce mare mafiot sau ca face parte din nu stiu ce grupari cu frauda ha ha pai el nu stie sa scrie ce frauda sa faca a fost doar o sageata
0
5
lasati domne skijegurile in zone binedelimitate si tractoarele in afara plajelor, faceti curat seara tarziu sau noaptea. Nu faceti slalom cu tractorul printre turisti
1
2
Ce denumiri de specii de neanderthal au aceste creaturi.
8
3
Sa ma kak pe copi vostrii sarakylor stat akas si mankati parizer ku paine nai bani stai akas
3
13
Asta cine mai e ?
5
5
Mache grobian
20
8
Kocalar cu Opelul!
7
7
Un alt makidon cocalar. Iar am facut pleonasm. Vedeti ca pleonasm, nu e vreo marca de cosmetice sau vreo bautura. Suntei niste jeguri, puturosi care putiti mai rau ca oile de le pastoreati odonioara. Nu va spalati,fiidca apa costa. Mergeti acum la mare sa va imbaiati, dar in schimb va dati cu parfumuri de fitze, gen Verssace sau Guccci. Romanii, distrusi si betivi, zicea cineva pe aici. Vreun makidon carpanos, rupt in cur dar cu fitze, de baga benzina de 15 lei la BMW mostenit de la papu. Inchei apoteotic cu traditionalul 3M. Multa Mwie Makidonilor.
31
12
Bv virgil bv, esti pe drumul bun, ma bucur cand vad ziaristi cu atitudine. O sa te bata ala fraiere
7
13
Jecmaneala pe fata skijeturile. I-au credit de la banca, cumpara cateva skijeturi si le inchiriaza cu 300 ron 10 min. Nimeni nu are autorizatie sau vreun act oficial, permisiune de la ANR. Baga viteza intre copii
7
4
Jumatate din stiri sunt numai despre machidoni, si toate negative.
17
2
Articolul cu Horia este platit si nu ai voie sa il mascaresti
9
2
Oare stie sa scrie?A fost in pregatire cu lotul de lupte la juniori ,statea cu lunile la Targu-jiu parca,primea note ,,din burta",l-am vazut la cursuri de vreo trei ori in doi ani!Cum o fi luat carnetul?
11
5
De mafiotu asta vorbiti? Dar, de adevaratii mafioti, nu vorbiti, nu lasati comentariile etc! Si de incheiere, daca si asta e mafiot, atunci e bine, sa dea Dumnezeu asa sa fie toti, mafioti ca asta, Bambus, asta sau cum il cheama!!!
7
7
Permise de conducere pt.sky jet au ? Daca nu au sa fie amendati si sky jeturile confiscate !
13
4
Un pishat caruia i se acorda importanta. Asta are fatza de vacar
34
5
un machedon imputit ca toti machedonii
44
10
Un jeg. Am fost martor cind acest jeg intervieva un candidat pentru ocuparea unui post in firma. Statea tolanit pe scaun si cu picioarele pe birou cu talpile pantofilor stre candidat. Cum poate fi catalogat un astfel de om?
32
6
Face-ti legi viabile , aspre cu asemenea lichele!
19
6
de ce nu permiteti comentariile la articolul cu Horia Constantinescu? de ce? de ce va este frica? asta este dreptul la a opina liber?drept garantat de Constitutia Romaniei, ne privati de acest drept, este legal? nu are incadrare penala ceea ce faceti?si nu e prima data cand o faceti, si o faceti de fiecare data cand publicati articolo si cu Felix Stroe, varanul local.Sper sa se sesizeze si altii care or sa mearga la vot si sa cantareasca metodele folosite de impostorul Horia Constantinescu proptit de Adrian Nastase la Constanta
29
2
ba pambuca,ba tarane,omoara ba copii,crapa.le capul in apa cu skijetul,ca asa faci pe tarlaua unde duceai vacile la pascut!
37
4
e plina si Mamaia de secaturi d-astea venite din toate colturile tarii ce se dau cu skijet-urile printre copii.
21
3
Ai ski jeturi, ai bani si iti platesti angajatii cu salarii de mizerie, saracule!
37
2
Alt alogen cu afaceri.Toti armenii makidoni tigani au afaceri. au afaceri in traducere smenarii. prosteaka,furturi si chia talharii. Politia romana aresteaza cetateni ca nu poarta masti.Heil Hiltler
44
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212