REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gina Pistol, jignită și amenințată pe internet! Vedeta a ajuns la capătul puterilor

Gina Pistol, jignită și amenințată pe internet! Vedeta a ajuns la capătul puterilor

Replica API 26 iulie 2021 | 17:49 1404

Internetul nu este deloc o zonă lipsită de pericole. A simțit-o pe pielea ei chiar Gina Pistol în urmă cu ceva timp. Pe pagina ei de Instagram, blondina a primit mai multe ameințări și jigniri din partea unei internaute.

Gina Pistol

sursa foto: Instagram

De acest tratament nu a scăpat nici Smiley, care a fost făcut cu ou și cu oțet de femeia supărată. Gina Pistol se plânge că astfel de episoade controversate au loc destul de des, iar oamenii respectivi nu se rezumă doar la amenințări online, ci vin chiar la ea acasă pentru a o hărțui, scrie wowbiz.ro.

Gina Pistol și Smiley, amenințați de o femeie pe rețelele de socializare

Prezentatoarea TV obișnuiește să-i țină la curent pe internauți cu tot ceea ce face, iar ultimele ei InstaStory-uri i-a lăsat cu gura căscată. Blondina a publicat niște mesaje stranii pe care le-a primit de la o internaută supărată foc și pară pe ea și pe Smiley. Aceasta i-a jignit și amenințat în repetate rânduri.

Gina Pistol, imagini de colecție cu micuța Josephine. Vedeta este în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița ei

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

De astfel de oameni nu s-a lovit doar online

Se pare că cei care îi hărțuiesc nu se joacă și întrec toate limitele, chiar și pe cele ale intimității. Gina Pistol a povestit în continuare că s-a trezit cu astfel de persoane puse pe ceartă și în fața casei.

Meniul de proaspătă mămică al Ginei Pistol. Ce mănâncă vedeta pentru a face față provocărilor zilnice?

„Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă...asta e trist”, a mai continuat vedeta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai dai in plm
0
0
Gina mitraliera. Sora buna a balenei sau focii in calduri de la mare Corinuta Martinel
4
0
vedeta torpiloare sau cum?maimuta aia operatadegina deabia leaga doua vorbe.auzi,vedeta!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108