REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
9.2° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Gorghiu: Voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale

Gorghiu: Voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale

Victor ROTARU 19 septembrie 2023 | 00:00 346

Ministrul Alina Gorghiu a afirmat după aducerea în ţară a lui Romeo Ursu, zis Boenică, care se sustrăgea executării a două pedepse cu închisoarea, că va face tot ce îi stă în atribuţii pentru a permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale.

Gorghiu: Voi face tot ce tine de atributiile mele pentru a nu permite nimanui sa se sustraga Justitiei nationale

"Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineaţă, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat. Romeo Ursu a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni de organele de Poliţie şi va fi transportat la Penitenciarul Rahova", a scris ministrul Justiţiei, pe pagina sa de Facebook.

Ea a subliniat că nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a Justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale. Mulţumesc tuturor autorităţilor care au contribuit la aducerea în ţară a condamnatului Romeo Ursu", a transmis Gorghiu, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe aia greii popoviciu , ghita , bica , etc nu i aduc ca daca vorbesc trebuie sa fuga actualii in exil
1
0
Pai daca vrei sa faci treaba atuci apucate de treba doamna Gorghiu ca marfa ai destula:Puiu Popoviciu,Mario Iorgulrscu,Sorin Oprescu,Dragos Savulescu,Sebastian Ghitza,Alina Bica si mai sunt destui,pentru ca inloc sa faca puscarie sau sa se prezinte la proces voi reprezentantzi justitziei din Romania iati "uitat" pe astia plecatzi din tara,sau iati ajutat pe sa fuga din tara iar penali inloc sa dea bani furatzi de la romani inapoi,ei traiesc ca boieri prin tarile calde cu bani furatzi din Romania pana cand li se prescrie pedeapsa.
2
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE Pentru magistrati. Parazitii societatii romanesti. Cer drepturi de trei ori mai multe decat este normal, dar isi bat joc de dosarele cetatenilor de rand. Ce fel de dreptate faceti ? Judecati mizerabil si dati sentinte ciudate iesite din comun. Pentru aceste aspecte negative cereri drepturi ? Nu va este rusine ? Noi oamenii de rand pe care ii judecati stramb sa muncim ca sa va imbuibati voi ?
1
0
Atunci de ce aduceti gainarii gen Boenica si nu-l aduceti pe Ghita cel viteaz ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407