REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Grefierii ies în stradă: proteste de amploare împotriva înghețării salariilor

Grefierii ies în stradă: proteste de amploare împotriva înghețării salariilor

Replica API 31 decembrie 2020 | 22:39 1785

Sindicatele grefierilor vor organiza proteste în stradă, ca urmare a deciziei Guvernului de a îngheța veniturile pentru anul 2021, potrivit Știripesurse.ro

”Nu a trecut nici o săptămână de la învestirea guvernului, iar PNL își arată adevărata față. Dacă în timpul campaniei electorale aceștia promiteau numai lapte și miere, chiar fostul ministru al economiei, Virgil Popescu, susținea public că PNL nu va îngheța veniturile după alegerile parlamentare, (vezi declarația), acum rămânem surprinși să vedem că reducerea cheltuielilor salariale este una dintre primele măsuri ce urmează a fi adoptate.

Discuțiile despre adoptarea ordonanței de urgență privind măsuri fiscal-bugetare, propusă spre aprobare, s-au purtat cu ușile închise, fără o consultare prealabilă și transparentă cu organizațiile sindicale și profesionale din sectorul bugetar.

Reprezentanții sindicali s-au autosesizat și într-o acțiune comună ce va fi organizată joi, 31 decembrie 2020, între orele 10.00-12.00, vor protesta în fata următoarelor prefecturi, împotriva intenției guvernului de adoptare a OUG privind înghețarea salariilor și a sporurilor la nivelul lunii decembrie 2020:

Alba – în fața Prefecturii Alba

Argeș – în fața Prefecturii Argeș

Bihor – în fața Prefecturii Bihor

Bistrița-Năsăud – în fața Prefecturii Bistrița-Năsăud

București – la sediul M.A.I.

Călărași – în fața Prefecturii Călărași

Caraș-Severin – în fața Prefecturii Caraș-Severin

Constanța – în fața Prefecturii Constanța

Cluj – în fața Prefecturii Cluj

Dolj – în fața Prefecturii Dolj

Giurgiu – în fața Prefecturii Giurgiu

Gorj – în fața Prefecturii Gorj

Iași – în fața Prefecturii Iași

Maramureș – în fața Prefecturii Maramureș

Mehedinți – în fața Prefecturii Mehedinți

Mureș – în fața Prefecturii Mureș

Neamț – în fața Prefecturii Neamț

Olt – în fața Prefecturii Olt

Prahova – în fața Prefecturii Prahova

Sălaj – în fața Prefecturii Sălaj

Satu Mare – în fața Prefecturii Satu Mare

Teleorman – în fața Prefecturii Teleorman

Vâlcea – în fața Prefecturii Vâlcea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Monopol este coruptie, Cand vor iesi mesriasii,mecanicii in strada,romanii vor avea nevoie de adeverinta de la primarie pt a schimba uleiul de motor de la masina...
3
1
Da ma este frustrat pentru un om care munceste cinstit sa vada ca cei care sunt platiti de stat pentru ca sa apere tara de infractori si criminali gen Albu,Huidu si alti i-au facut scapati si pe criminali si pe cei care au devalizat tara asta sau le-au dat pedepse mai mici decat le dau unuia care fura gaini,este adevarat ca grefierul nu este judecator pentru ca nu are scoala dar judecatori au nevoie si de servanti.
6
3
Nu va e rusine, aveti salarii de peste 6000 lei net si de fapt sunteti niste dactilografie, cine nu crede sa intre pe net sa vada declaratiile de avere.
13
2
Cand consideri ca nu esti remunerat cum meriti, demisia! Ca la privat ! Grefierii in general sunt sagetile! Nu de alta , dar am o ruda ! Stiu cat castiga si nu prea bate cu ce are in realitate ! La randul ei pus sageata barbatul!
10
3
sunteti necajiti...vreti salarii mari...sa nu va dea...NIMIC..NIMIC...nu meritati...la munca..sa vedeti cum se traduce cuvantul...MUNCA...
12
1
De ce nu te duci la privat sa vezi daca te angajeaza, salariul cel mai mic din UE este petru ca sunt multe lepre corupte ca voi in justitie.
9
3
de ce va foote pe voi grija altora? ce va opreste sa iesiti si voi in strada sa va cereti drepturile, ce credeti ca patronul nu are bani, cereti de exemplu sa nu mai fie evaziune fiscala la privati? v-ati invatat sclavi cu salariu minim si restul la gri si tipati sa moara capra vecinului!!! deaia avem cel mai mic salariu din UE din cauza lasilor ca voi, pentru ca la privat statul nu se poate baga in cel mai rau caz impune salariul minim sau da facilitati daca va da bonuri sau voucere, conditia e sa le mai si cereti, pricepeti??? sclavetilor
7
16
cat ia un operator PC in mediul privat atat ar trebui sa ia si astia. Nu asta e problema, va spun eu ce s a intamplat. Astia sunt trimisi mereu in 1 linie la proteste de judecatori si procurori. Imi e atat de scarba de sistemul judiciar, de modul cum trateaza oamenii cu aer de superioritate, de modul cum solutioneaza cazurile. Asta a votat majoritatea manipulata de USRi.
12
1
au deja salarii foarte mari !
14
1
S-au invatat la venituri bugetare mari. Noi ce sa mai zicem. Noi astia inferiori care "nu munceste" rabdam. Treceti bai la munca lasati dracu fitele. Nu sunteti voi mai nenorociti ca noi
15
1
Grefierii astia jegosi, ca bine i-a numit dactilografi unul de ma jos, se mai ocupa si cu infractiuni masluind sau distrugand probe din dosare, arhivarii fac manevre cu dosare si apoi sunt iertati de judecatorii indulgenti
14
1
cat tupeu pe acesti nesimtiti, dactilografa, asta fac dactilografiaza...salariul minim pe economie merita, nu 6-7000 lei net cat au! Trebuie facuta o lege a salarizarii CORECTA, sunt muult prea mult umflate salariile in magistratura, sanatate, primarii, functionari publici ! ajunge cu jaful din banii tarii !
14
2
si cu cine vrei sa voteze lumea,cu pnl fostul pd care au taiat salarii,cu uniunea scufundati romania care doar latra si jignesc sau poate udmr... ai spus,PROASTA NATIE,in contextul in care peste 50% din romani nu au votat.
7
7
Ati votat PSD si AUR, acum vreti majorari de salarii, alocatii? Luati-o in GURA, sa va majoreze salariile, pensiile si alocatiile AUR si PSD. Asa sa va ajute Dumnezeu.. Dupa 30 de ani plafonare, coruptie si hotie ... tot cu PSD-UL votati Proasta natie ...
11
9
Huoo, voi care aveti salarii si pensii nesimtite iesiti in strada? Rusine sa va fie!
18
4
Dar dece sa esiti in strada pe frigul asta ma grefierilor?dativa demisia si gata.
23
3
Sunteti niste mici functionari sclavii care freaca zilnic carucioare cu dosare masluite de procurorii corupti ai ro.la cacat cu voi nu meritati decat minim pe economie 2300 lei pana in 2030
25
2
Ma nu v-ar fi rusine, pe timpul pandemiei v-ati luat salariile intregi si la timp. Plus sporurile. Acum iesiti in strada? Neam de kkt.
31
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108