REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Halep, învinsă de Paula Badosa, la Miami Open, după două ore de luptă aprigă

Halep, învinsă de Paula Badosa, la Miami Open, după două ore de luptă aprigă

A.F. 19 martie 2024 | 22:30 1245

Simona Halep (32 de ani) a revenit oficial în acțiune, după aproape 19 luni în care nu a concurat. Românca o înfruntă pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în turul 1 la turneul WTA1000 de la Miami.

Halep, invinsa de Paula Badosa, la Miami Open, dupa doua ore de lupta aprigaSimona Halep

Meciul Simona Halep – Paula Badosa se joacă pe terenul central și este ultimul al zilei, după duelurile Stearns – Wang 6-2, 6-3, Shnaider – Venus Williams 6-3, 6-3 și Burel – Wozniacki 1-6, 4-6.

Cu câteva ore înainte de meci, românca s-a pregătit alături de Yulia Putintseva (Kazahstan, locul 68 WTA).

Meciul a început la ora 22:19. Paula Badosa servește prima, după ce a ales inspirat la aruncarea monedei.

0-1, game Badosa: Paula începe meciul cu un game câștigat la zero. A servit puternic și a forțat-o pe Simona să se apere în startul partidei.

1-1, game Halep: absența din competiție se cunoaște, Simona a comis două duble greșeli, dar încet, încet, încrederea îi crește. Ajutată de erorile neforțate ale ibericei, Halep a egalat situația game-urilor, 1-1.

2-1, break Halep: părea că game-ul se îndreaptă rapid către zestrea Paulei, care a avut 30:0, dar Simona a apăsat accelerația și a reușit un break prețios, care o pune la conducerea partidei.

3-1, game Halep: Simona se desprinde, jocul ei capătă consistență cu game ce trece.

4-1, break Halep: Simona câștigă din nou pe serviciul adversarei, care comite din ce în ce mai multe greșeli neforțate. A fost un game istovitor, Simona s-a deplasat mult, dar strategia a dat roade, se îndreaptă cu pași repezi către adjudecarea primului set.

5-1, game Halep: Simona câștigă cel mai istovitor game al partidei, în care Badosa a avut nu mai puțin de cinci șanse de break! 5-1 cu 36 de minute scurse din meci, iar Paula servește.

6-1, break și SET Halep: jocul Simonei arată bine în aceste clipe, are consistență și varietate. De cealaltă parte a fileului, Badosa comite multe greșeli neforțate atât în raliuri cât și în momentul serviciului, astfel că nu avea cum să existe alt deznodământ pentru primul set.

1-0, game Halep: Simona începe extraordinar setul, Badosa îi „frânează” puțin avântul, cu două puncte la rând, dar românca închide game-ul fără emoții.

1-1, game Badosa: s-a încheiat seria game-urilor câștigate de Simona. Badosa se impune, cu mari dificultăți, pe propriul serviciu, profitând de o eroare neforțată a Simonei în momentul în care românca avea avantaj și pregătea lovitura decisivă, un smash pe care l-a trimis puțin afară.

1-2, break Badosa: primul break reușit de Paula în acest meci. Iberica forțează pe serviciul 2 al Simonei, slăbiciunea evidentă din jocul ei astăzi.

1-3, game Badosa: Paula e din ce în ce mai încrezătoare și mai precisă, reușind să se scuture de slăbiciunile din primul set.

2-3, game Halep: Simona nu clachează și își face rapid serviciul, reușind să încheie game-ul cu un as.

2-4, game Badosa: Paula servește bine și găsește soluțiile la orice îi propune Simona în acest game.

3-4, game Halep: game câștigat de Simona după ce a profitat de o greșeală neforțată a Paulei, care a lovit fileul deși avea tot terenul în față. Dacă reușea punctul, am fi avut avantaj.

3-5, break Badosa: Simona pune presiune, câștigă 3 puncte pe serviciul adversarei, dar Badosa simte ultimele puncte bine și dejoacă strategia Simonei cu ieșiri inspirate la fileu.

4-5, game Halep: Simona își face serviciul, însă nu fără emoții, salvând o minge de set a adversarei.

Meciul este întrerupt, Simona a solicitat un timeout medical, reclamând dureri la umărul drept. Fizioterapeuta a aplicat o cremă și a recurs la masaj pentru a ameliora simptomele Simonei.

game și set Badosa, 4-6: Paula a dus scorul rapid la 40:0, Simona a salvat două mingi de set, dar nu a mai avut ce face la a treia încercare a adversarei. Avem set decisiv.

1-0, game Halep: Simona începe setul decisiv în mod ideal, game la zero.

1-1, game Badosa: și Paula își face serviciul rapid în acest început de set, 1-1 după 6 minute de joc în actul 3.

1-2, break Badosa: serie de erori neforțate ale Simonei, iar Badosa intră în avantaj și se pregătește să servească.

2-2, break Halep: mai agresivă, Simona găsește fisuri în „armura” adversarei și profită din plin de ele. Situație egalată, iar Simona servește pentru 3-2.

2-3, break Badosa: Simona nu consolidează break-ul anterior, iar frustrarea ei este evidentă. Badosa vine des la fileu și o „pedepsește” pe Simona.

2-4, game Badosa: game la zero, fără istoric, reușit de Paula Badosa.

3-4, game Halep: Simona demonstrează că are ce-i trebuie pentru a rămâne în meci, în ciuda consumului mare de energie.

3-5, game Badosa: deși pare că se confruntă cu ceva disconfort la glezna dreaptă, Badosa își face treaba. Halep servește pentru a rămâne în meci.

3-6, break, set și meci Badosa.

Badosa a făcut 5-3 în ciuda unei dureri pe care a simțit-o la piciorul drept în momentul în care servea. Simona nu a mai găsit liniștea și nici ritmul și a cedat cu 3-6. Simona a părăsit terenul epuizată, dar cu multe senzații care o vor ajuta pe viitor.

Câștigătoarea duelului Halep - Badosa ar trebui să o înfrunte în turul 2 pe bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA, 25 de ani), care trece prin clipe teribile după ce iubitul ei a murit, scrie gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa mai cu jumatate de gura v-ati hotarat sa vorbiti si voi despre marea revenire ratata a oii bezmetice! Va reamintesc ca nu era in forma nici cand a fost depistata pozitiv dar acum dupa atatea luni de stat pe bara! Si cand te gandesti ca mai sunt unii imbecili care delireaza ca oaia o sa ajunga in scurt timp in top 20!
1
0
Nasol de ea.Shit.Sa facă scandal, poate au aranjat meciul,poate au ceva cu ea,să le ceară daune.Șo pe ei Simona,nu te lăsa,mama lor de corecți.
1
0
Este valoarea ei reală, fără drogs. Dar totuși va fi în top 800000 de jucători de tenis.
1
0
sa lase mandria deoparte si sa faca cateva turnee de ITF , are sanse la puncte si in sezonul de zgura se poate relansa in prima suta de jucatoare .
0
2
cred ca cel mai intelept lucru pt simona ar fi sa faca vreo doi m**e mici, pacat de atata avere, or sa se certe neamurile pe ea...
4
0
Pai ce vroiați sa facă.. după atâta timp..degeaba te antrenezi dacă nu ai meciuri în picioare,egal0. Oricum este la mare distanta de a mai câștiga ceva de acum înainte...ar fii bine sa se retragă.. mărite cu unul de vârstă apropiata ei..copii..di gata..viata de familie...ce a avut de demonstrat în tenis pina acum sa văzut.. în viata de familie mai puțin...cu drogurile..un semn se întrebare...asa ca lăsate Simona
2
0
O m.achedoanca î.mpuțită și d.rogata !huoooo am pierdut baniii pe m.uista asta huooooo
5
1
Bijduveanca drogata sa se duca acasa , are destui bani adunati , gata , multa M>UIE lui papu ,ca ala o trimite la produs ! Acum se vede de ce cistiga ea meci dupa meci , si acum face pe p*****a , adica asa cum e ! Sictir
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272