REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

HAOS la sediul RAR! Constănțenii, REVOLTAȚI: 'Nu este curent de joi!'

HAOS la sediul RAR! Constănțenii, REVOLTAȚI: 'Nu este curent de joi!'

Replica API 3 septembrie 2019 | 01:29 272

Mai mulți constănțeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că activitatea RAR a fost blocată încă de joi, 29 august. Aceștia au precizat faptul că este vorba despre o pană de curent electric.

"După ce că se stătea la coadă cu orele, să vezi veselie când o să vină curentul! Nu este curent de joi. România 2019, nu ne mai revenim niciodată", a spus, pentru Replica, un constănțean. Potrivit reprezentanților RAR, situația este una reală, din păcate, aceștia explicând faptul că a fost vorba despre o pană de curent, despre o defecțiune la un cablu subteran, avarie a cărei rezolvare nu a ținut de Registrul Auto Român. ”Însă, în jur de ora 10.30 (luni, 2 septembrie – n.r.) problema a fost remediată. Este adevărat că a fost înregistrată încă de joi”, au spus reprezentanții RAR.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem tara membra a celui mai mare bloc democratic din Europa in ciuda tentativei comunistilor neomarxisti de a isi impune dictatura. Nu ne puteti obliga sa ne cumparam masini curate si intelegem termenul de curate! Si nu despre asta este vorba ci despre marlania tupeul nesimtirea prostia si agresivitatea voastra care sunt obligati prin lege sa ne asigurati servicii de calitate si prompte. Dar cand voi cautati seria de motor desi motoarele nu mai au demult serie mai ales pe masinile curate ce sa mai ceri?
0
0
fiti fara grija , la iesirea din puscarie hotul si jigodia aia de calapod s-a intors bine mersi la rar pe post de inginer , el de fapt fiind un neica nimeni cu studii marinaresti facute si ale cu chiu si vai... halal tara de prosti !
1
0
Sa ma cac cu bolta pe voi sunteti catelusii politiei romane.Sunteti zero barat !!!.
1
0
Am fost de cateva ori la RAR Constanta ,si din ce am observat ,uni ingineri sunt putin cam stresati ,probabil din cauza volumului de munca comparativ cu alte statii din tara ,probabil ca acesta este unul dintre motive pentru care multe persoane din judet prefera sa plece la alte statii RAR mai linistite sa isi rezolve problemele . Era bine ca la toate statile RAR sa existe un birou de informatii ,ca sa se evite stresarea in plus a inginerilor .
3
1
Luati-va masini curate, intelegeti termenul curate si nu veti avea nici o problema cu RAR-ul.
2
3
Ce-i ma militienilor va doare adevarul? tineti-va bine gunoaielor ca acum 30 de ani ati castigat voi dar acum a venit vremea noaastra si e vai de voi! COMUNISTILOR!
5
0
Da pentru ca RAR-ul este condus de fosti militieni care au in cap un siongur lucru - sa limiteze mobilitatea cetatenilor in orice fel pe principiul masina e un lux nu o necesitate! Si sunt extrem de surprinsi si refractari cand sunt luati la suturi institutional pe fondul presiunilor venite din strainatate dar nu indraznesc sa omenteze fiindca stiu de frica strainilor - pe romani se pisha cu jet!
10
4
Pai si din spaga luata pana acu n-au putut sa puna mana de la mana sa cumpere un amarat de generator de curent....maxim 5000 de euro cred ca era toata distractia, spaga pe o zi-maxim doua , cat a stat fara curent defapt. Se amortiza
12
2
M.am dus la RAR cu un opel din 72 , acasa cade tavanul in cap dar am pretentii de servicii Europene.
3
9
Iar furati curent?!!!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212