REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Constantinescu, ÎN RĂZBOI cu Decebal Făgădău. Promite AMENZI pentru locurile de joacă!

Horia Constantinescu, ÎN RĂZBOI cu Decebal Făgădău. Promite AMENZI pentru locurile de joacă!

Replica API 23 septembrie 2017 | 00:00 450

Horia Constantinescu

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, lansează un atac dur la adresa primarului municipiului, Decebal Făgădău, căruia îi atrage atenţia că este direct răspunzător de situaţia locurilor de joacă degradate. Mai mult, Constantinescu precizează că, dacă nici în cursul zilei de luni nu se va prezenta cineva de la Primăria Constanţa la OPC, pentru a discuta pe tema locurilor de joacă, atunci vor fi aplicate amenzi (detalii despre sancţiunile pe care le riscă primăria - AICI).

În plus, Horia Constantinescu a arătat că reprezentanţii Primăriei Constanţa, în loc să dea socoteală pentru locurile de joacă degradate, care pun în pericol copiii, a solicitat de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului să pună la dispoziţie informaţii legate de controalele instituţiei legate de primării - DOCUMENT:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Individul asta isi face reclama pentru viitoarele alegeri. Asta e toata filosofia. Stroe il impinge in fata pt ca fagadau nu e in gratii. Nu aveau alt candidat cu sanse si l au pastrat pe fagadau. Acum il arunca la cos. Teatrul asta facut de Horica e pt oligofreni.
1
0
Amenzile sa iifie datedirect lui Fagadau. Ca lemetita cuvarf si indesat. A ajuns Constanta sa se intoarca in timp ca pe vremea cand primari au fost Neagoe si Mihaiesi. In loc sa progresam noi regresam. Oareprin PSD nu este nimeni care sa il traga de urechi pe primar? Oare nu isi dau seama ca laalegerile viitoare nu mai au nici o sansa la primarie?
2
2
amenzile tot constantenii le platesc, nu boul de Fagadau !!!!
4
1
Razboi intre un profesionist si un valet obedient care isi ascunde incompetenta dupa o infatuare debordanta.....hai sa fim seriosi.
4
2
Horia Constantinescu primar ! Jos Fagadau - pestele lui Mazare si argatul lui Stroe ...
7
4
Horia tutuianu primar! Votam 90% pe Horia!
5
5
Bravo Horia ! Felicitari ! Continua, nu te lasa !
8
2
Cand te trece capul ala sec sa fii prost, fii prost la ma-ta in curte! Ai zbierat ca vaca la poarta la primarie sa faca ala cacatul bici dintr-un lucru care nu a fost niciodata altfel. De fapt, i-ai spus aluia "da bani". Fie pentru amenzi, fie pentru amenajari! Ala a ridicat din umeri ca nu are si a facut ce putea si el: le-a demolat! Am vazut aseara copil plangand ca nu mai exista locusorul ala de joaca la Ciresica. Lua-ti-as populismele in pula, sa vii sa te votez. Sau sa vii sa vorbesti cu mine pe strada!
9
5
Iar vreti primar pe unul din bucuresti? Nu v-a ajuns mazare?
5
3
de pe fata pamantului machidonii si tiganii!!! Natii mai imputite ca astea nu exista!
13
2
Makidonii au distrus orasul. Ei si tiganii.
15
2
Unele institutii, de cand sunt, au vrut si spaga si amenda indiferent de ce fac. E greu de crezut ca la 27 de ani de la asa zisa revolutie a aparut un Robin Hood. Eroii apar foarte rar, tampitii mult mai des, din pacate. Nu conteaza, tara oricum merge prost, cu ei sau fara ei. Bine ca presa are ce scrie si, evident, ce manca. Bai Closca, da de mancare la presa, ca altceva nu se rezolva!
5
0
Dak continua asa Horia Constantinescu va fii viitorul primar absolut la constantei daca domnia sa va candida! Si fagadau sa ramana cu machidonii si tiganii lui! Bv d-le Horia asa om are nevoie Constanta!
16
8
As vota un astfel de om cu ochii inchisi, Constanta are nevoie de astfel de oameni de calitate . BRAVO DOMNULE HORIA !!! Respect !!!
11
6
Makidonii au distrus orasul. Ei si tiganii.
17
4
Domn sau ne domn primar . Faceti ceva cu refugiati ca vin pe mare si ne strica linistea orasului lasati razboaiele dintre noi apucativa de razboi cu straini economic vin pt ajutoare din bani poporului ca ue da bani pt un an si restu cade pe noi
4
4
Lasane fagadau dute duma mazare ..Horia primar.
7
7
Bravo horia c ptr ce faci! I-ai la intrebari ca prea si-au batut joc de orasul asta de la mazare pina la asta!
10
5
Daca ai luat amenda de la opc nu trebuie sa dai mesaje negative aici. Nu ai decat sa mananci tu, copiii si nepotii tai zeci de E.uri, chimicale, produse expirate si imputite si apoi sa nu vrei sa ai gratuitate la tratarea cancerelor, a autismelor si a altor boli grave. Sa va plateasca tratamentele patronii din alimentatia publica care va otravesc, nu bugetul statului ! Bolnavule !
13
4
Impusca-te. Sa nu crezi ca in afara de oligofrenii de mai jos , te mai vrea cineva. O sa fii primar la Bonton...sau la Gossip. Fraierica geamantan care esti.
6
14
Toti sefii organelor de control din cta ar trebui sa fie ca dnu Horia. Sa fie transparenta si sa comunice zilnic societatile care au probleme, care nu respecta legea. Cei care nu comunica cu noi prin presa ii consideram corupti si ar trebui indepartati. Numai facand publice numele celor care-si bat joc de oameni se vor remedia multe probleme, nu luand spaga si tacand ca pestele.
18
5
Comisare nu te lasa intimidat si fa ce trebuie pentru ca tara e in deriva cu carmaci hoti si infractori,iar lantul slabiciunilor trebuie rupt odata in mii de bucati.
13
4
CRISTEA CAMPION LA NENOROCIRILE COMUNEI COSTINESTI
0
3
Nu poti purta un razboi cu o sluga infatuata, buna de nimic.
4
2
Viitorul primar ??? Poate nu ar fi rau
11
5
Fagadaul ucide copii.
10
6
Felicitari! Foarte bine, sa vada si machidonii care conduc acum Constanta, impreuna cu suina rapciugoasa Stroe Felix, ca nu sunt de capul lor la furaciuni. Canurmeaza controlul asupra Raja, care distribuie apa cu cea mai proasta calitate, dar la cel mai ridicat pret din Romania? Cand urmeaza controlul la Raedpp pentru starpirea mafiei pietelor, pentru verificarea celor mai scumpe si mai murdare piete din tara, din care au fost alungati realii producatori traditionali? Cand? Cand? Cand?
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108