REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

HOTEL AMBULANT și BORDEL de OCAZIE, în drum spre MAMAIA!

HOTEL AMBULANT și BORDEL de OCAZIE, în drum spre MAMAIA!

Replica API 28 iulie 2020 | 00:00 64388

În Constanţa, turiştii care vin să se distreze la mare sunt întâmpinaţi cu tot felul de “oferte” care mai de care mai... dubioase. Cazarea la negru ori domnişoarele care stau la drumul mare sunt câteva dintre elementele care se regăsesc în peisajul constănţean şi îl completează.

Intrarea în staţiunea Mamaia este sufocată de pensionarii care flutură cheile în speranţa găsirii unui turist în căutare de cazare, dar şi de fetele care oferă servicii contra cost clienţilor de ocazie. Fiecare încearcă să-şi câştige existenţa aşa cum poate.

Imagini contradictorii

Imaginile contradictorii şi, în acelaşi timp scandaloase, surprinse pe bulevardul Aurel Vlaicu au demonstrat, încă o dată, faptul că oamenii trăiesc în două lumi paralele, în Constanţa: pe de o parte pensionarii care încearcă să câştige un ban în plus pe timp de vară prin închirierea la negru a vreunui imobil, pe de altă parte tinerele care, în absenţa unei perspective de viitor, aleg să îşi vândă trupurile zvelte pe marginea drumului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sali Ervin zis Maimutica sa ma pis de tigancile tale de praduitoare si pe familia ta pisamas pe tine de aurolac labar stai in banca ta daca nu vrei sa ajungi la poarta alba la cules de sparanghel
2
0
Acum dati vina pe batrani ca stau cu,cheile la intrare in Mamaia ca inchiriaza la negru dar ANAF si ANTIFRAUDA nu i vede pe cei cu apartamentele din Mamaia Nord unde toti inchiriaza la negru pe site-urile de socializare. Acolo evaziune nu la fetele ce ofera servicii turistilor pe varianta.
0
0
Bai frate eu nu sunt de acord cu asa ceva dute la munca
3
2
Tu cica esti jurnalista? Vai de mortii lui de jurnalism
4
3
Cum am ajuns pe site ul asta
2
4
Bai Diana! Lasa-te mai fata de articole
6
3
Nu inteleg, nu mai aveti ce scrie sau ce? E ceva necunoscut, de probabil toata Romania chestia asta? Ce e cu stirea asta total..ar trebui sa Renuntati toti sincer, in ale stirilor, cu astfel de news, mai bine ne vorbeai de luptele daco romane, sunt stiri cam din aceiasi perioada..
10
2
Sali, fetele tale? Adica tu le-ai crescut, le-ai educat? Sper sa faci cancer si sa-ti moara la intrare, papagalu dracului. Te stiu uratule si cred ca asta e si problema ta, ca daca erai prost aveai ce sa faci, asa urat, n-ai ce sa faci.
4
7
Vai,ce descoperire..drumurile tarii sunt pline de astfel de fete.
14
3
Super articol. Foarte educativ. Este definitia concreta pentru care a fost infiintat jurnalismul
13
1
Asa e nu toate sunt svelte
6
6
Sali rahat besit stai calm ca o iei pe coaja
4
2
auzi la el ,,ytrupuri svelte"asta a scris doar din auzite ,trebuia sa scrie niste ciori grase sau basite
8
5
Unele comentarii ma lasa fara cuvinte...vorbim doar ca nu avem altceva mai bun de facut..pacat..Educatia din Romania lasa de dorit.
9
8
Sai dam muie lui sali ervin zis maimuti...alt specimen in care s-au umflat hormoni..alt cocalar obosit
21
9
stire de cacao , reporterita la fel
13
8
Sa vezi dupa ce pun mana pe tine inlocu alorq o sa te pun zdreanto
5
8
Cat e muia la fata aia in negru?
16
6
Muistule ai facut poza la femeile mele daca pun mana pe tine te dezmembrez, vino sa ne batem la sens la ciresica reporter infect ce esti nu ti e rusine asa sa ce faci tu mei asta
23
16
ce aveti draga cu tinerele?unde sa munceasca, pe 2 lei?
25
16
Constanta si localitatile satelit,biata Romanie,nu ne respectam noi ,nu ne vor respecta nici strainii.
25
8
mai scoate omu' bani de intretinerea de la iarna, altii fac milioane si ne rad in nas si daca face si omu' de rand un ban cu sezonistii sariti ca arsi
34
9
Da asa e ste si care sa fie problema.Sintem fetele lui Palaz si ni sa promis ca nu vom avea probleme ca el are pe tooooata lumea la mina cu ceva.Deci cautati altceva de dezbatut.
37
10
Pai si babele ce flutura cheile sunt tot la produs dar sub acoperire sa nu se prinda lumea!
31
8
Sunt peste tot bande de tigani cocalari prin toata Mamaia cu pustoaice la produs
42
8
Asta da articol de kkt. Asta se intampla de ani buni dar voi ati aflat abia acum. Ziaristi de okazie prin cta....sau ziaristi de kkt din cta
48
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108