REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

HULIGANI de CERNAVODĂ! O copilă a ajuns la SPITAL, după ce i-au aruncat o PETARDĂ în față!

HULIGANI de CERNAVODĂ! O copilă a ajuns la SPITAL, după ce i-au aruncat o PETARDĂ în față!

Replica API 3 ianuarie 2020 | 00:21 1057

Chiar dacă tinerii consideră că se exagerează în legătură cu interzicerea anumitor materiale pirotehnice, respectiv petardele, considerând că reprezintă doar o sursă de distracție, iată că incidente au loc, iar urmările chiar pot fi grave.

Astfel, după ce un tânăr din Ovidiu a ajuns la spital, acestuia explodându-i în față o petardă, victimă a picat și o fată din Cernavodă.

”În noaptea de anul nou, când locuitorii din Cernavodă merg pe podul Sf. Maria pentru spectacolul de lumini oferit de Primărie, indivizi fără educație și implicit lipsă de respect folosesc petarde interzise de lege aruncându-le înspre cei prezenți. Așa s-a întâmplat și la răscrucea dintre 2019 - 2020. C. G. D. și fratele său C. D. au terorizat pe cei prezenți cu petarde de mare putere explozivă. Au fost rugați să înceteze, însă au considerat că trebuie să-i pedepsească pe cei ce le interziceau distracția, aruncând spre ei alte petarde. Totul s-a finalizat cu rănirea gravă a fetiței S. A. la ochiul drept, ajungând la serviciul de urgență a spitalului Cernavodă, de unde a fost redirecționată spre serviciul de urgență Constanța. Victima putea fi oricine din cei prezenți pe pod. Tinerii avertizați de rănirea fetiței au devenit agresivi și foarte vulgari”, a scris un bărbat pe Facebook.

Amintim că un alt incident a avut loc la cumpăna dintre ani, când un tânăr din orașul Ovidiu a fost rănit în zona feței, mai exact în arcadă, după ce o petardă i-a explodat în față. Tânărul era conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dle sava marian ati indus lumea in eroare ca niste baieti au folosit petardele. Nu est adevarat. Asa faceti si la primarie. Mintiti si faceti manevre. Ditamai constructia aia pe seimeni de unde ati facut o?ca doar nu a plouat cu bani? Mai lasati vrajeala
0
0
este adevarat acest bu-bu e un escroc , sarlatan , hot inrait care fura bani de la colegi care s-au razbunat pe el punindu-i pisat in apa pe care el a baut-o cu multa placere !
5
0
Cand anarhia pune stapanire trebuie raspuns pe masura ...
4
2
Orasul Cernavoda raiul interlopilor si proxenetilor poti sa fii traficat vandut,omorat si nimeni nu iti sare in ajutor.Orasul Cernavoda un western ca in vestul salbitic.Caracal este un mic copil fata de Cernavoda.Politia doarme non stop incepand de la comandantul politiei pana la ultimul trepadus adus cu spagi in politia Cernavoda.Desfiintati politia romana este sigura solutie.In curand romanul isi va face singur dreptate.
13
1
Astia tampiti periculosi sunt si aia care s-au distrat cu un caine nevinovat dar un caine este un caine si om este un om.
5
0
ca pensionar de la primaria c-voda propun ca pedeapsa vagabontilor ce am patit si eu , fiindca usuram bani din portofelele colegilor , sa li se ofere spre baut cat mai multa urina !
8
0
Este o melodie:Eu noaptea nu dorm. Pentru tine miscule nu e valabil.
4
0
Pacat de aceasta intamplare nefericita, sa speram ca se va face bine domnisoara Sava. Acum il apreciati pe Nicolae, cand era sef si tinea orasul in siguranta, atunci il ponegrati. Dar, nu mai e mult, in sase luni va fi ales Primar si lucrurile vor intra in normal in orasul nostru. Succes si sanatate sa ai Nicolae.
8
9
cate amenzi au dat, ce activitate au de sarbatori pentru siguranta populatiei cari plateste?
8
1
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte asta e pedeapsa pentru niste jeguri.
8
1
Cernavoda raiul tiganilor pesti si prostituatelor!
26
1
Nu as vrea sa fiu in pielea celor doi care au aruncat cu petarde au nimerit pe fata lui nea Marian Sava
18
1
Politia din Cernavoda sunt toti niste incompetenti ! Niciodata nu vor face nimic . Stau la cafele cu Proxeneti cu Hoti cu Criminali. Daca au cv spaga treaca merge mai conteaza! Dosare peste dosare ne rezolvate! Fac pe destepti si duc la intimidare si ei hopa sunt politai .
21
2
mancane-ai cacatul la toti muist pesedist borat !!! Manca-mi-ai holera galbena din cur !!!
3
12
Sunt de la holera galbena si nici politia nu are ce sa le faca. Daca erau de la ciuma rosie ii saltau. Apoi cine sa se mai ocupe si de astia prin politie, ca s-au pensionat toti ori au plecat
11
12
In primul rand dati-le numele acestor handicapati , sa-i cunoasca lumea, oamenii din Cernavoda pt. a se feri de aceste creaturi. Fiindca sigur vor fi lasati liberi. Daca era vreunul de la ciuma rosie, justitia era f. promta si f. severa. Cu criminalii, talharii, proxenetii nu-i intereseaza. Pe astia ii folosesc prin piete sa bata jandarmi, oamenii de ordine, oameni politici.
20
4
un oras de r..hat condus de un om de kkt
21
6
Din toti handicapatii care se hlizeau la artificii nu s-a gasit chiar niciunul sa le futa un pumn huliganilor ? Cand e sa dati declaratii de martor, unul al dracu' nu gasesti, zmeilor de facebook !
32
2
era isteric cu Arafat chipurile ai pasa de o fetita accidentata .. sa vedem daca ai pasa de aceasta fetita si ai da afara pe subalternii jegosi din cernavoda si ai pedepseste exemplar pe faptasi cu multa puscarie AI AUZIT MA VELA IDIOTULE !!!
18
5
Aceste mizerii care isi plimba burtile in duster toata ziua pe salarii cuprinse intre 4000-7000 de lei net !!! Unde sunt ??? Astia dau amenzi doar pentru ca spargi seminte si ii legitimeaza pe fraterii, de restul lumii le este frica
39
1
Sef la pol. loc. il vreau pe Memet iar eu adjunct .
16
1
instructor auto. HaHaHa
11
0
Politia unde era? Se plimbau in masini in seara respectiva. Daca patrulau pe jos in multime, nu s-ar fi intamplat niciodata una ca asta. Costel Tarsanoaga cel care conduce Politia e un infractor cu dosare de coruptie din Fetesti si vine in Cernavoda numai sa ia spaga. Ce ne facem? Pe vremea lu nea Emil nu lua niciunu spaga, acum au ajuns sa ceara si pentru colegi!!! Domnule Berbeceanu Traian veniti la Cernavoda sa faceti control ca e jale cu procedurile, nu se dau numere de inregistrare la dosare si sunt in sertare la cheremul lor plangerile!!!
33
3
Frica de rromania, tema anului
12
1
si Romania ???. De cand au fost demilitarizati si interzisi in strada politia romana nu mai exista,mai ales ca circula imbracati in civil.Activitatile lor sunt foarte succinte se rezuma la invartit doua hartii prin birou mesaje pe watsup si restul frectii.Unii au o preocupare zilnica in carciumi de cacat Toc,Orasul vechi si alte bombe din piata faleza.A venit ora 16 militianul a plecat acasa iar salariu cca 5000 lei net si doritor de pensii speciale pentru munca grea.Atunci ce ne puteti scrie de proxeneti,interlopi,hoti,huligani care zburda fara sa ii deranjeze nimeni???.
25
7
Proiect de lege:PETARDE LA LIBER. Ti-ai dracu !
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272