REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Huţucă: Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, așa cum merită România!

Huţucă: Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, așa cum merită România!

Replica API 22 noiembrie 2019 | 03:23 458

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a comentat ultimele ieşiri în public ale candidaţilor la prezidenţiale şi a lansat şi un îndemn:

"Evenimentele având în prim plan dezbaterea președintelui Klaus Iohannis și conferința candidatului PSD, Viorica Dăncilă, au evidențiat și mai puternic, dacă era cazul, prăpastia de educație, profesionalism și integritate dintre cei doi.

Am văzut un interlocutor Klaus Iohannis care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu răspunsuri consistente pe orice subiect, de la politică externă, economie și justiție, până la sport, infrastructură sau energie. Klaus Iohannis a arătat un profil de președinte care are soluții, care își propune în mod serios ca România să intre într-o nouă etapă de construcție corectă a statului, confirmând că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi Președintele României.

Dar mai ales, Ioahannis a reușit cu succes să țină piept tăvălugului PSD și a oprit 70% din efectele toxice din legile Justiției. A fost omul care a ținut democrația la suprafață, în timp ce Dragnea și ceilalți pesediști atacau din toate pozițiile statutul de drept și apăsau cu bocancii pe grumazul Justiției.

Alături de președintele Klaus Iohannis, cu o nouă configurație parlamentară la următoarele alegeri, România va putea cu adevărat să intre într-un amplu proces de modernizare și reformare, cu instituții flexibile și prietenoase cu cetățenii. Societatea românească are nevoie de valori, de oameni pricepuți, de tineri care să se simtă utili și apreciați la ei în țară, de cetățeni responsabili și implicați, iar Klaus Iohannis este singurul care poate genera aceste schimbări.

De partea cealaltă am văzut o mixtură de gafe, incompetență și minciuni, expresia disperării unui PSD care simte că duminică se apropie înfrângerea finală. Un candidat Viorica Dăncilă ce nu a avut măcar decența de a se delimita de personaje precum Liviu Dragnea sau de Ordonanța 13, care și acum i se pare că a fost o lege foarte bună. Bineînțeles, bună pentru infractorii de partid care doreau să-și salveze pielea dinamitând întreaga legislație penală.

Viorica Dăncilă rămâne însă expresia unui PSD nereformat și diabolic, care a fost la un pas de a face praf și pulbere statutul de drept din România. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaștem și nu avem voie să-l subestimăm. Toată această campanie de minciună și dezinformare, toate fake-news-urile sunt încercări disperate ale pesediștilor de a-și apăra privilegiile.

Duminică, 24 noiembrie, avem însă șansa istorică de a termina cu PSD și cu pesedismul. Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu abuzurile PSD și repunem România pe drumul european".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga domnule eu opinez asa Are pe drac anvergura ii plin de rasini.Si nu mai vb ca ii intr-o continua excursie si o la fel continua vacanta.ps VERIFICATIVA inteligenta posibil sa fi doar inocent.
1
0
dar si mai multa muie cu cacat limbricului hutuca fara de care nu puteau hotii pesedei sa fure atat !!!
2
0
liberalul Ciolos ce-a facut ? Nimic !---Nu avem sperante ca taie pensii speciale sau altele ca vor actiona impotriva lor si a rudelor lor a prietenilor lor !!----nimic mai mult decit pina acum ba mai rau !
1
1
E momentul sa ne arate liberalii si prietenii lor USR, PMP cat de capabili, frumosi, si eficienti sunt. Vor avea toate instrumentele. Probabil minim 5 ani. Daca dupa 5 va fi la fel ca atunci cand au guvernat in perioada 2004-2012 nu stim ce clasa politica vom mai avea... Oamenii vor un nivel de trai decent, sa se intoarca cei plecati la munca afara , sa gasim locuri de munca corecte, investitii, o justitie corecta, etc nu circul asta de 30 de ani... Tot votam ca fraierii si nu se vede nimic.
7
0
animalul ne-a prostit cinci ani si mai vrea inca pe atata,nu-i rau se pare sa te plimbi pe banii fraierilor si inca si pe nervii lor
5
3
Draga dnl-e Hutuca ce zici facem o prinsoare.Si daca ai sa cistigi votez Iohanis.Poti poti sa o .ugi far sa o uzi jaaaapita.
5
0
Indemnizatiile speciale si pensiile speciale la magistrati, si la toti specialii, cand le anulati cum ati promis domnilor de la PNL? Platim la CEDO din vina lor, comisia de la Venetia spune ca justitia este varza...toti sunt putrezi de bogati...Specialii astia au tinut si tin tara-n loc! Fara pensii speciale si alte specialitati, pentru nimeni! TOTI suntem egali in fata legii, asa spune CONSTITUTIA!! Nu mai faceti voi, politicienii, legi speciale ca sa ne furati! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, nu doar pentru voi, o mana de HOTI. Nu ne mai furati cu o lege facuta de HOTI! Stop.
3
0
Aratati ca sunteti puternici si decisi sa faceti ordine in Romania. Anulati pensiile speciale si reduceti salariile nesimtite. Dati afara bugetarii pensionari. Dati afara toti bugetarii care nu au studii de specialitate pentru functia pe care o detin.
5
0
Ii este greu sa stea in picioare sa raspunda ! Vai cum se deranjeaza el sa comunice cu niste ziaristi ce pun intrebari cu raspunsuri pregatite si invatate pe de rost ----intrebare-stie ce -i ala anod si catod ----de clasa a 6 -a ??
3
4
Partidul Labei Bine Facute
4
3
daca stand jos pe scaun avea asa anvergura stai sa vezi cand s-o ridica in toata splendoarea ce anvergura are!! dar la cat de lenes e nu cred ca se ridica prea curand de pe scaunul moale si confortabil ... deh daca are fraieri pe care ai prosteste ...
6
2
ce limba catifelata ai mai hutuca dar nu-l intreci pe rares !
15
2
Erai pe wc cand a vorbit iohanesburg, te ai basit si nu ai auzit cred. Saracu de tine
12
3
E ca tine..plavan
12
4
Nu. multumesc. Am vazut de ce e Klaus in stare. Nu am nevoie sa gust un ou ca sa-mi dau seama daca e stricat sau nu. Pute de lesina fauna prin paduri.
15
3
Sugi piticu sa faci ca inamicu
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108