REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ianis Hagi la Bayern Munchen? Presa germană anunță că bavarezii vor să-l deturneze din drumul spre Barcelona!

Ianis Hagi la Bayern Munchen? Presa germană anunță că bavarezii vor să-l deturneze din drumul spre Barcelona!

Replica API 1 iulie 2019 | 00:00 409

Ianis Hagi (20 de ani) e aproape de un transfer istoric la Barcelona, dar pe fir a intrat și Bayern Munchen, anunță presa germană.

Atacantul Viitorului a impresionat pe toată lumea la EURO U21, unde România a ajuns până în semifinale. Bayern Munchen e ultima echipă care îl dorește pe Ianis, anunță tz.de.

Sursa citată susține că Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern Munchen, l-a urmărit pe Ianis Hagi la semifinala cu Germania, scor 2-4, și a rămas plăcut impresionat.

Se pare că oficialul a transmis conducerii că Ianis ar putea fi o soluție pentru a-i înlocui pe Arjen Robben, Franck Ribery sau James Rodriguez.

Ianis Hagi mai are o ofertă din Bundesliga, de la Borussia Dortmund. Michael Zorc, directorul sportiv al nemților, l-a urmărit și el pe fotbalistul român la meciurile naționalei de tineret.

UN BOLID BMW CADOU

Până la realizarea transferului, pentru evoluțiile sale de la Euro U21, Ianis Hagi a fost recompensat de Grupul BMW România cu un bolid de 150.000 de euro, un BMWi8. „Numărul 10 merită o mașină de nota 10” a fost mesajul celor de la BMW.

6.000.000 de euro este cota lui Ianis Hagi, conform siteului transfermarkt.de

45 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul în cele două sezoane de Liga 1 de la revenirea sa de la Fiorentina

16 goluri a marcat Ianis Hagi în ultimele două sezoane de Liga 1

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
citesc zilnic ziarele germane , dar nici o publicatie nu pomeneste de acest Ianis cu barba de tap. Masina sa a fost cumparata de tatal sau , BMW nu arunca cu banii aiurea , mai ales ca Ianis e jucator mediocru. Popescu e un mincinos de talie mare ,nu degeaba a facut si puscarie.
0
0
Presa germana ,care ??? gogosi marca fratilor Becali. Pina si BMW-ul e un cadou facut de Gica feciorului. Vehiculati sume de bani ce nici nu exista ,cica asa ii mariti pretul.Jenant. Ziare cumparate si emisiuni tv pt un jucator mediocru .
1
0
Mai exista si alte subiecte de dezbatut, in afara de Halep, Ianis Hagi si, mai nou, viitorul proaspat ginerica Nastase? Ce il tot preamariti pe acest pusti? Sa nu cumva sa ajunga la o echipa buna si mare si, contrar pupincurismului cu care a fost obisnuit in Romania, sa fie pus la treaba si sa dea chix.
1
0
Barcelona sau Bayern , hotartiva si lasati laba memtala care o faceti Nu o sa plece nicaieri!!!
1
0
Barcelona,Bayern hai lasati ma glumele poate ajunge IANIS pe acolo dar voi nu vedeti ce fotbalisti au echipele astea sunt faultati si tot inainte lupta,pe cand Hagi cade doar daca se apropie de el un jucator din LIGA 1.Asa a fost si in ITALIA de asta l-a dat Fiorentina inapoi.
4
1
A gresit rau !---alta era soarta meciului
3
0
Dar, nu mai pleaca odata acest manz, ca ne-ati terorizat cu figurile si teribilismul machedonesc. Ce tot il laudati atat!? A gresit maxim la ultimul meci. Da!
6
1
Bayern Ovidiu .........
3
2
si tot la viitura o sa ramana
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108