REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

ICCJ, un nou termen în dosarul lui Dragnea

ICCJ, un nou termen în dosarul lui Dragnea

Replica API 19 februarie 2019 | 02:52 460

Magistrații de la ÎCCJ au decis luni ca următorul termen în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman să aibă loc pe 18 martie.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la termenul de astăzi. Procurorii DNA au cerut reaudierea liderului PSD.

Completul care îl judecă pe Dragnea este format din Simona Daniela Encean, Lucia Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera şi Aida Popa.

În 21 iunie, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vor iesi romanii la lumina? Cand, aparandu-i pe cei calomniati de cleptocrati, vor manifesta in masa impotriva distrugerii justitiei independente si vor spune tare, sa auda Europa toata: Destul! Pe aici nu se trece!
8
0
mai animalelor- ce vreti voi acum- ca tot ce misca in tara asta sa fie dictat de voi- v-ati pus CURVELE- ZERO BARAT REALIZARI- SUTA LA SUTA SLUGI- in toate posturile cheie in asa fel incat voi javrelor nenorocite sa faceti ce vreti cu noi. Vom castiga, bubosul tudorel, coirba in sticla, dorneanu si haita voastra completa cu analfabetii ciordache,soferul serban, mecanicul nicolicea- veti infunda puscaria
12
1
bagati-ai pula in gura ma-tii , vino ma la sediu sa te cunosc , sa te felicit , tubulator borfas . Mortii ma-tii de javra , atunci cand unul refuza sa mearga la casa poporului il turnai la securitate de il urmareau hingherii pana il distrugeau . Boule , locul tau si al lui madam borodi , al lui diceanu , tataru si altii este langa Ficior ....
0
12
Si multe intreprinderi de stat din Constanta au angajati fictive,Curtea de conturi nu se sezizeaza?
11
0
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
12
2
Inca nu l-au bagat la puscarie?incredibil,un most CA Dragnea,cu prostata,cu pampersi,UN condamnat definitive,care invita mereu ,ziaristii,barbati,la baie,are comportari si vocabular de ultimul interlop,mizerabil,jegos,.Ai grija ,CA la puscarie,toti baietii de acolo,te for duce,invita,la baie. ,Iti vine rindul,hahalero,ptr Raul facu populatiei,o sa platesti,la baie,panaramo,ce esti!
11
2
Incredibil! Cat se mai amana?? Cine il sustine pe hotul si penalul asta?! Da,.... tot niste hoti ca el......altfel nu se explica aceste tergiversari in cazul penalului Dragnea.
11
2
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515