REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ilan Laufer, operat de urgență: „A fost mai complicat decât credeam!”

Ilan Laufer, operat de urgență: „A fost mai complicat decât credeam!”

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1288

Omul de afaceri Ilan Laufer a ajuns pe patul de spital! Soțul Alinei Laufer a suferit, în cursul de astăzi, o intevenție chirugicală la brațul drept. Ilan se confrunta cu o problemă de sănătate mai veche, care îl tot sâcâia în ultima vreme. Alina Laufer a dezvăluit în ce stare este soțul ei acum.

Ilan și Alina Laufer

Fostul politician Ilan Laufer a fost supus, astăzi, unei intervenții chirurgicale de amploare la brațul drept. Afaceristul a postat în mediul online o fotografie cu brațul drept în ghips, anunțându-și fanii că a trecut cu bine de intervenția chirurgicală, destul de complicată, scrie click.ro.

Ilan Laufer a avut o problemă mai veche la brațul drept, durerile s-au acutizat în ultima vreme, iar medicii au decis să-l opereze de urgență.

„Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește posibil. Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare de care mă voi apuca curând.

Mulțumesc stafului medical care a fost excepțional, mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil”, a anunțat Ilan Laufer, pe pagina lui de socializare, imediat ce a ieșit din operație.

"A avut un lipom la cot!"

Contactată de Click!, Alina Laufer, soția afaceristului, care era acasă cu gemenii Davina și Nathaniel, ne-a dat detalii privind starea de sănătate a soțului ei, aflat la această oră pe patul de spital.

„Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol. A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”, a declarat Alina Laufer.

Cine este Ilan Laufer?

Ilan Laufer este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români, ajungând în funcția de ministru pentru mediul de afaceri mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017-29 ianuarie 2018, în Guvernul Mihai Tudose. Laufer a ocupat și postul de consilier în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, în perioada 2013-2014.

Acesta este, în prezent, căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a cântărețului Jorge. Au împreună doi bebeluși superbi, pe gemenii Nathaniel și Davina, care au venit pe lume prematur pe 15 februarie 2021.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
evreul asta laufer nu trebuia sa fie la puscarie ?
1
0
un cos din cotul unui jidan pesedeu.
1
0
cum naiba cu oparitii astia ca de cite ori ajung la spital trebuie sa ne arate si nou . Niste nulitati .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108