REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ilie NĂSTASE, după ce și-a BĂTUT soția: 'Se mai CEARTĂ oamenii în FAMILIE'

Ilie NĂSTASE, după ce și-a BĂTUT soția: 'Se mai CEARTĂ oamenii în FAMILIE'

Replica API 10 ianuarie 2021 | 22:49 5703

Cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase, Ioana, a fost ruptă în bătaie, vineri seara, în locuința fostului tenismen din nordul Bucureștiului. Ioana Năstase a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a salvat-o de pumnii soțului, scrie stiripesurse.ro

Ilie Năstase nu a negat, la Realitatea PLUS, incidentul și a precizat că nu știe ce a declarat soția sa. "Ce-a declarat că nu știu, nu mă uit. Se mai ceartă oamenii în familie, dar dumneavoastră vreți scandal", a spus Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmatoarea nevasta ar putea fi Denise Rifai pentru ca i-a pus 40 de intrebari sa vada ce-i poate capul si acum doreste sa-l ceara pe Ilie Nastase de " nevasta " cu toate conturile bancare pline.
3
0
Ilie a castigat cu un sec 6-0; 6-0
1
0
Nastase..... un fost sportiv de exceptie, dar un om de tot cacatul!
10
0
La muierea curva ....trebuie sa-i rupi botul ! Auzi a dracului muista : vroia sa il mai suga pe milionarul Nik Radoi ! Nu i-a ajuns apartamentul de 100000 de euro din Mamaia Nord si masina de 60000 de euro ! Curva batrana de la Harsova ! Generale ...esti prostavan rau ! Acum o sa te santajeze paragladina !
13
3
asa e la tigani scandal si batai la ordinea zilei nimic iesit din comun
22
0
Armata l-a onorat pt performantele lui, fiind la clubul Steaua .N-are nici o scoala si nu face nici o onoare armatei care-lrasplateste generos cu pensie speciala! Sa i-o taie ca are bani destui de spart cu curvele! Pacat ca e un scandalagiu tampit care nu are minte la 74 de ani!
16
0
Sportivul lui peste ,maresal de carton.Sictir,badarane !
21
3
Am avut o la produs la turci . Am batut o si eu tare si am vrut sa o internez la nebuni sa ii scot adeverinta de nebuna . Acum m am casatorit cu avocata Chivu de la Medgidia si m a scapat de un dosar in care am fost clasat si restul care au fost in fapta cu mine au intrat la cusca. Femeia vrea maciucca tare nu ce ii da nea Iliuta ca doar au trecut prin ea numai osmani campioni
13
2
Ilie Nastase, un exemplu de om si sportiv prost pt tinerii de azi. Si-a batut toate femeile. Plus ca e mare pacat sa divortezi asa simplu ca sa iei pe alta de nevasta. Se pare ca Ilie Nastase e la concurenta cu Tariceanu, care are mai multe sotii.
11
1
Tigane ti-ai luat piranda rea de gura ? Ciocu mic pirando ca generalul are palma grea !
17
1
femeia trebuie batuta in gura ca pe coasa,caci gura e reac.rul e buj,nu.i asa naste? data aviatoare spalati.va dreqului boarfele tiganesti in casa la voi!
10
7
Un babalac senil, caruia nu i se mai scoala spurcaciunea, madam vrea maciuci, el o poate atinge doar cu limbuta, ea are ciomege in alte parti, dar cel mai important e banul lui mos ilie
21
2
A PRINSO -NASTI- CU SEFUL ARR VILCEA , ALA IO DADEA SUB COADA ASTA E ADEVARUL , DE ACEEEA II TREMURA CRACIII !!!! TREBUIA BATUTA MAR CURVETELE !!!!
25
3
La nevasta lui Nastase nu vine ,,Mosul" de Craciun!Mosul vine in fiecare zi! In cazul unui conflict militar,daca aparem cu generali ca Oprea,Iordanescu si Nastase ne facem de cacao!
28
1
asta-i si general !!! cu pensie speciala , tara de tot rasul am ajuns . Oare ce are sportul cu galoanele de general ? la fel si Iordanescu un hapucar , a ajuns general. Pe Simona Halep care are performante frumoase in tenis o facem maresal ? Daca a ajuns si unul ca Oprea general ,ce sa mai spui ?
28
2
pentru ceea ce ati reprezentat si reprezentati pentru Romania, ar trebui sa fiti etalon de corectitudine, exemplu demn de urmat, nu mai vorbesc de copii dvs. Regretabil, dar am o intrebare ptr sotia dvs, cred ca este mai mica decat fiica cea mare a dvs, pentru ce a facut pasul asta? Diferenta de varsta, intotdeauna , nu duce la ceva trainic, pe termen lung
20
1
Si eu o mai bat pe artista de top Carmen cand nu imi aduci banii de la cele sapte case furate din chirii ii cheltuie cu golanii prin Sibiu.
6
17
cu ce a patit cwrva....sa vedem ce ''bataie'' a primit...?
12
3
Un masochid ofticat care nu fute bine si femeile vor pula si cauta si el bate
3
6
Se cearta oamanii dar nu se bat ! ---cred ca are nevoie de un control medical la cap -----pacat ca un sportiv de talia lui s-a facut de ris !
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468