REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Imagini cu momentul exploziei de la Pavilionul Expozițional! Video

Imagini cu momentul exploziei de la Pavilionul Expozițional! Video

Andreea VREJOIU 1 decembrie 2022 | 00:02 4416

Au apărut primele imagini cu momentul exploziei de la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Făptuitorii, Călin Gheorghe Apostol și o italiancă, Katia, au fost prinși în flagrant de către polițiști, iar în acest moment de află în fața judecătorilor care vor decide dacă vor dispune arestarea preventivă a infractorilor.

Hoții au dat iama și la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Acesta a fost aruncat în aer, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie. Iată că au apărut și primele imagini cu momentul exploziei.

Ei bine, ”spărgătorii” sunt Călin Gheorghe Apostol și o italiancă, Katia. Cei doi sunt, cel mai probabil, concubini, întrucât ea i se adresează lui Apostol cu ”soțul meu”, dar nu sunt căsătoriți cu acte.

Reamintim că în cursul zilei de luni spre marți, 28 spre 29 noiembrie a.c., polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

,,Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu zic sa facem ca astia si sa aruncam si noi in aer cet palas care si asa da atat de putina caldura incat stai te intrebi in permanenta daca merg sau nu caloriferele si aflii cu foarte mare surprindere ca conform termoficare merg si sa cerem primariei sa faca niste cazane mici pe gaze in fiecare pt sau la cateva pt-uri poate asa sa avem si noi ceva caldura si apa calda decente ca acum nu avem deloc - si la mine in cartier nu este s-ar parea nici o avarie sau oprire
2
0
Sunteti IDIOTI ? ? ? Asa actioneaza MAFIA italiana ? ? ? Arunca in aer bancomate, in timp ce este filmata ? ? ? Ori sunteti RETARDATI, oti IDIOTI !!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108