REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

IMAGINI de la RĂFUIALA din Tomis Nord, care s-a lăsat cu mașini VANDALIZATE!

IMAGINI de la RĂFUIALA din Tomis Nord, care s-a lăsat cu mașini VANDALIZATE!

Replica API 25 octombrie 2019 | 04:34 1604

Noi imagini au apărut în cazul scandalului din Tomis Nord, care s-a lăsat cu mașini vandalizate. Pe filmare se poate observa cum niște indivizi coboară, la un moment dat, dintr-un autovehicul și încep să distrugă mașinile parcate. Potrivit surselor noastre, se pare că în acest caz ar fi implicate nume "sonore".

Amintim că două mașini au fost vandalizate, în urma unei răfuieli dintre mai mulți bărbați! Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut în urmă cu câteva seri, în parcarea din zona Cambridge School din municipiul Constanța, de pe Aleea Capidava. Proprietarii autovehiculelor avariate sunt frați, iar persoanele din zonă susțin că la fața locului au venit alte autoturisme, din care au coborât mai mulți bărbați. Au avut loc mai multe schimburi de replici între ei, după care totul s-a transformat într-o răfuială, care s-a încheiat cu vandalizarea a două mașini. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care au efectuat cercetări la fața locului, însă victimele nu au dorit să depună plângere.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elvis si Alen băieții care ii duc capu si cu caracter
1
0
Clanul spaniolul ce mai face?
1
0
Nu va dati la Alen si la Elvis k bajeti stiu bataie au mai luat
1
0
Sa ii dau la muie lu mata aia care toata viata a fost bagaj
0
0
MUE la tigani ba. Nespalatii dreq.
3
0
"Bombardieri" vin "brigada" si ii distrug omului masina. Bravo frt baietie pe voi. Daca aveti sange in pix dati-o parte in parte cu omu sa va reglati socotelile.
3
2
Cine dracu sunt fetitele astea
4
4
Cta orasul proxenetilor
11
2
Sami bag plm in mortii vostri in copii vostri daca aveti daca nu aveti cand se nasc sa aiba plm in loc de suzeta in gura lor daca mai vb de elvis si Alen si daca aveti ceva cu noi dativa la noi nu prin comentarii ca asa e mai frumos
6
12
Care aveti ceva cu plm dativa la mine nu prin comentarii nebunilor
4
11
sa le sugi pula si lu elvis si lu alen da te n plm de sluga
10
10
Pestele cu Panamera CT92ULM cand? Astept.......
11
5
Da pe Abdula Alen si Abdula Elvis nu ii mai arestati? Sau ei sunt sifoanele care toarna alte ciori si au voie sa faca prostitutie camatarie si alte ocupatii?
13
5
la vot sa starpim tiganimea din HC,Palas,Palazu.E timpul ca orasul sa devina al constantenilor,sa votam pe cineva ce ii va muta pe jegosi la marginea orasului,ca nu se mai integreaza scursurile astea umane. E timpul ca opera lui Maxare si Fagabou sa se opreasca.Sa se faca ceva ptr romani,nu case moca ptr toti tiganii veniti din toata tara,ca sa ii voteze pe nemernici,nu plimbat gratis,camere pe strazi si politia cu ochii pe ei.Cu bataie,sau ne facem dreptate singuri cu o bomba,foc,cum au facut machedonii inOvidiu.Aveti demnitate sa va luati orasul inapoi?face buletine de Cta ciorilor aciuate
26
5
am nevoie de niste sapun...
29
2
Pisamas pe ei de pizde, daca au ceva cu omu de ce nu se duc peste el si se razbuna pe masina ? Femeile naibii de ciori astia merita arsi de vii de la ala care se naste pana la ala care trage sa moara !
13
6
cred ca ai baut apa de la caine... haladituleeeeeeee
13
3
Cand intra tiganii din palazu in oras va ia cu transpiratii
5
26
ciorile din piata vor la puscarie cu orice pret pana o sa sa se gaseasca unu care il doare la pula de penele lor si o sa i bage in pamant si in faliment
18
1
PE ZI CE TRECE , CONSTANTA DEVINE UN ORAS MAI NESIGUR !
31
1
ce au astia ma? mergeti drc in padure
15
2
baietii lui Bechir din Piata Chiliei au fost
16
3
sa mi bag pula in ele de ciori borate cu palazu lor
32
2
eu seara dorm
10
4
La fix a plecat braileanu ala de Ulman,dar ii vine si lui nota dr plata ca prea se ridica cu pretentii ! Oricum o sa l penetreze tiganii din palazu sa i marrasca gaura cum si au marit o ale lui doamne prin Europa pentru Panamera aia
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272