REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imagini dezolante pe stadionul Giulești! Au distrus scaunele chiar la meciul de inaugurare

Imagini dezolante pe stadionul Giulești! Au distrus scaunele chiar la meciul de inaugurare

Replica API 11 aprilie 2022 | 00:18 602

Probleme la noul stadion din Giulești. S-au disputat doar două evenimente pe stadionul giuleștenilor și zeci de scaune au fost rupte, în special în peluza galeriei, dar și în câteva zone de la tribuna a doua. În conferința de ieri, Adrian Mutu a declarat că suporterii rapidiști au fost un "exemplu de fair-play" la primul meci de pe stadionul Giulești.

Surse din cadrul clubului feroviar susțin că ar fi vorba despre 97, cele mai multe desprinse din sistemul de prindere.

„Poate n-a fost cea mai bună idee a constructorului să facă acel sistem de prindere a scaunelor pe un cadru de metal. E un metal moale, cu o rezistență redusă. Era mai bine să fi fost fixate pe betonul gradenelor de beton. Scaunele nu s-au spart, au cedat sub greutatea unora. Plus că, mai ales în peluză, oamenii dansează, se bucură, iar spațiul dintre scaune nu e suficient și de aceea se mai suie și cu picioarele pe ele. Nu știm de ce s-a ales această variantă de către cei de la Erbașu", au explicat aceleași surse.

Surse din cadrul companiei de construcții Erbașu susțin că „ruperea scaunelor, chiar și din suporți, nu mai intră la garanție, ci la vandalism. Scaunele sunt montate să stai acolo, nu să te urci cu picioarele sau să sari pe ele".

Rapid și-a asigurat o rezervă de aproximativ 3% din capacitatea stadionului, pentru astfel de situații, mai ales că în arenă există scaune în 3 nuanțe diferite de vișiniu și una de alb, conform gsp.ro.

Ne așteptam să se întâmple. Scaunele nu s-au rupt cu intenție, nici nu exista vreun motiv, cele mai multe au pur și simplu au cedat. Suporterii noștri sunt mai pătimași. Avem un protocol cu clubul de fotbal și vor plăti remedierea lor, a declarat Mugur Bolohan, vicepreședinte CS Rapid, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la acesti cretinoizi, faceti stadioane din banii publici pentru idiotii nostrii
0
0
niste idioti inculti
0
0
Nu sunt in garantie? Se inlocuiesc
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108