REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Implicat în traficul de minori de la Săcele, condamnat pentru furt calificat

Implicat în traficul de minori de la Săcele, condamnat pentru furt calificat

Replica API 7 februarie 2022 | 15:38 2160

Năstruț Miluță Iulian, din comuna Săcele, face parte din banda de infractori care se ocupa de proxenetism, trafic de minori, pornografie infantilă și folosirea prostituției infantile. Tânărul nu s-a mulțumit doar cu această faptă, fiind condamnat și pentru furt calificat. Mai exact, a pătruns în locuința unor vecini din Săcele de unde a furat mai multe bijuterii din aur, două ceasuri, suma de 2500 de lei și un telefon mobil marca Samsung M11.

Năstruț Miluță Iulian

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Năstruț Miluță Iulian la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sentința a fost comunicată pe 22 decembrie și nu este definitivă. Pus sub control judiciar, inculpatul a depus apel împotriva acestei măsuri, primul termen urmând a fi pe 3 martie 2022.

Cum s-a petrecut furtul

Potrivit anchetei, inculpatul ar fi încercat să-și vadă fiica de la distanță, deoarece fosta soție avea un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de domiciliul unde locuiesc cele două, Astfel, s-a gândit să ajungă în apropierea locuinței soției, fără a încălca însă interdicția stabilită prin ordinul de protecție, cu scopul de a-și vedea fiica, de la depărtare. Inculpatul susține că nu știe cum a ajuns în curtea păgubitului și nici cum a furat obiectele și banii fiind foarte beat. A doua zi, în data de , după ce s-a trezit, a fost sunat de un prieten care i-a spus că victimei i s-a furat din casă aurul. Conform spuselor sale, a văzut că pe un dulap din camera sa erau mai multe bijuterii ce păreau a fi din aur și un telefon marca Samsung. Și-a dat seama că sunt bunurile victimei căruia i-a propus să se întâlnească, pentru a i le înapoia. După ce a negociat cu persoana vătămată au stabilit ca el să îi restituie bijuteriile și telefonul, să îi plătească ușa pe care aceasta susține că i-a rupt-o, și să îi plătească suma de 2500 de lei. Năstruț a susținut că nu a sustras nicio sumă de bani din casă.

Instanța a constatat că, în ceea ce privește împrejurările și modul de comitere a faptei, se observă că acestea relevă un grad de pericol social ridicat, având în vedere comiterea acesteia în stare de recidivă, prin escaladarea gardului, prin efracție, forțând și rupând sistemul de închidere al ușii de acces în imobil cu un corp contondent, și prin violare de domiciliu.

Citește și CINE sunt CEI OPT BĂRBAȚI IMPLICAȚI în TRAFICUL de MINORI de la Săcele

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sapun ae iesii ............
2
0
indian get-beget....
2
0
te astept la celula puiule sa te frec putin , sper ca esti stramt in anus .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108