REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

În Constanța, ca-n JUNGLĂ! REPLICA unui HULIGAN, după ce a TERORIZAT un tânăr: 'Hai și nu te supăra'

În Constanța, ca-n JUNGLĂ! REPLICA unui HULIGAN, după ce a TERORIZAT un tânăr: 'Hai și nu te supăra'

Replica API 26 septembrie 2019 | 00:00 346

Un tânăr din Constanța a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre o faptă comisă în mai anul acesta, când individul de față, alături de alte persoane, au acostat un tânăr, în parcul de la CET, pe care l-au amenințat și l-au făcut să le dea bani și telefonul mobil, la final spunându-i: "Hai și nu te supăra.."

În fapt, la data de 17.05.2019, persoana vătămată a formulat plângere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, în motivarea căreia a arătat că, în jurul orei 22.00, un grup de 5 persoane, prin folosirea de amenințări cu acte de violență, l-a deposedat de un telefon mobil marca Samsung Galaxy S7 și de suma de 50 de lei, prejudiciul fiind evaluat la suma de 2.100 lei. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că, pe latura exterioară a liceului, au fost identificate două camere de supraveghere video, iar în urma vizionării acestora s-a constatat că la orele 21.25 un grup format din 5 tineri au intrat în parcul respectiv. Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, minorul a declarat că la data de 17.05.2019 în jurul orelor 22:00, se afla pe o bancă împreună cu prietenul său, , iar la un moment dat au fost acostați de un grup format din cinci tineri necunoscuți. Aceștia le-au cerut bani de țigări, iar după ce i-a refuzat, i-au amenințat că îi vor controla și le vor lua toți banii. De frică, minorul le-a dat portofe lul celor trei făptuitori, moment în care unul dintre aceștia (identificat ulterio r ca fiind inculpatul M.I.), i-a luat fară acordul său o bancnotă de 50 de lei din portofel sub pretextul că sunt pentru taxi întrucât el locuiește în Murfatlar. Apoi i-a cerut telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, însă acesta a refuzat spunându-i că are o aplicație de protecție la deschidere. Martorul nu a cedat nici la amenințări, fapt pentru care același făptuitor i-a cerut telefonul mobil, amenințându-1 cu acte de violență. Minorul a scos din buzunar telefonul mobil, bun pe care făptuitorul i l-a smuls din mână. În continuare, după ce a aflat parola de deblocare, a scos cartela pe care a restituit-o reclamantului, spunându-i ironic să nu se supere. După sustragerea telefonului, făptuitorul le-a cerut să plece și să nu se uite în spate. După ce au făcut câțiva metri alți doi indivizi din grupul celor cinci au venit spre ei și i-au cerut persoanei vătămate 10 lei, amenințându-1 că altfel îi vor chema pe ceilalți. De frică, victima le-a da t 20 de lei, după care a plecat împreună cu martorul. Oamenii legii au declanșat cercetările, la scurt timp fiind identificat și depistat inculpatul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2100lei? pentru 50lei si un telefon de 4mil , frumos
0
0
este vorba de cipi bobe ? bun baiat !
1
0
Astia merita batuti cu maxima cruzime si abia apoi dati pe mana autoritatilor care oricum ii protejeaza,ca la noi drepturile omului inseamna sa ai grija ca infractorii sa nu pateasca ceva rau,sau mai rau decat victimele. Un infractor poate fi in viitor cine stie,chiar persoana importanta in conducerea tarii,asa ca toate scursurile sunt ocrotite de legile noastre.
6
0
Batuti la talpa ca in Rusia. Bosorogii care se sprijina de scaun ce sa faca de-abia le clantane oasele si atarna ouale la genunchi de calca pe ele...
2
0
Pentru ce draq mai sunt acei paznici angajati in parcuri?
10
0
Niste jigodii care merita sa stea la beci.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272