REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În parcarea de la Medicină nu pot parca decât profesorii. Studenții... să vină pe jos. Video

În parcarea de la Medicină nu pot parca decât profesorii. Studenții... să vină pe jos. Video

Victor ROTARU 15 octombrie 2022 | 00:00 3997

Noul an universitar a venit la pachet cu mai multe schimbări în rândul universităților. Pe lângă prețurile majorate pentru cazările în cămine, pe alocuri cu aproape 100 de lei, acestea nu sunt singurele schimbări făcute. La Universitatea „Ovidius” din Constanța, corpul unde se studiază Medicina, s-a schimbat și regimul parcărilor, astfel, studenții care făceau cursurile în corpul B știau că au disponibile multe locuri de parcare. Acum situația este contrară.


Universitatea „Ovidius” din Constanța a ajuns la concluzia că locurile de parcare din cadrul corpului B sunt prea multe pentru studenți, astfel, au decis să facă întreaga parcare din fața Universității pentru cadrele didactice.

Cu toate că nu se poate compara numărul studenților, net superior, cu numărul profesorilor universitari, se pare că mai marii universității au decis să recurgă la o astfel de măsură.

Parcarea despre care vorbim este una imensă care, în trecut, era încăpătoare atât pentru profesori cât și pentru studenți, și chiar și atunci, rămâneau locuri libere.


Studenții care acum sunt nevoiți să-ți parcheze mașinile pe unde apucă, nu sunt deloc de acord cu noua măsură luată de universitate: „Nu ai unde să-ți parchezi mașina. În prima zi, am venit bun bazat că am loc, că știam cum stau lucrurile din anii trecuți. Când am dat de barieră, am rămas mut. Domnul de la pază mi-a făcut semn să întorc, și n-am avut încotro. Pe strada de lângă, nu aveam loc, că erau deja mașini parcate, și nu e nici în regulă, iar în parcarea din fundul curții... aia nu prea pare parcare, dar și aia era plină. Zona aceea nu e îngrijită, sunt haite de câini, zici că e din alt film. Pe afară vopsit gardu, înăuntru leopardu, fix așa stă treaba...”, ne-a declarat un student.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vine cu masina la cursuri?.... fwtuvan gat sa va fwt de pokemoni!!
7
6
Sunt p****i. Ia sa faca putin iures pe acolo.ia sa puna mama sa boicoteze cursurile si sa faca o razmerita sa vezi ce isi revin. Asa tac din gura ca s prea fricosi sa faca scandal.de parca zici ca ar cere marea cu sarea. Si mai ales ca platesc anii de studiu cu bani grei.ah, de ce nu faceau ei asa cand eram eu acolo ca numai aveau viata. Adunam 40 50 de studenti si ii urcam pe garduri. Studentii s vinovati ca n au koaie sa isi ceara drepturile.macar un loc de parcare Ili3scule fmm de hoit bolsevic
10
4
Iliescu este un rector plagiator si extrem de slab, Vancea este cea care conduce si se vede in ce hal.
7
3
Iliescu este un plagiator si extrem de slab, Vancea conduce universitatea si se vede in ce hal.
6
4
Studentul sa-si mute cu.ul lenes pe jos, cu autobuzul sau maxi-taxi, ca sunt suficiente. Unde se trezesc, parcare pt cel cateva mii de studenti - nu ca putorile ar veni toate la ore - iar 100-200 cadre didactice sa nu aiba locuri ??? Pe vremea mea studentul nu-si permitea masina, cel cu Dacia era avut si acum vor sa vina cocalarii sa agate proastele la facultate ?
6
10
Studentii vin sa invete,universitatea nu acorda si locuri de parcare. La tupeul generatiei profesorii ar fi nevoiti sa parcheze pe unde apuca. Va rog sa faceti reportaje si de institutiile de invatamant superior militare,sa vedem studentii isi parcheaza carutele in unitate? Sa fim seriosi dar asta nu este reportaj de senzatie!
18
20
Labagiii de universitari !!! huooooooooooooooooooooo
12
8
au mai vrut sa faca asta jegurile si acum 6 ani, dar s-au revoltat studentii curajosi....
20
7
Mi se pare o porcarie ca student sa fiu obligat sa mi parchez masina pe unde apuc si sa nu am voie cu ea in curtea facultatii de cand si au cumparat profesorii parcari?
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108