REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

În saloanele de înfrumusețare din Constanța s-a muncit la foc automat! Și nu numai pentru doamne și domnișoare

În saloanele de înfrumusețare din Constanța s-a muncit la foc automat! Și nu numai pentru doamne și domnișoare

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:00 347

Dacă în anii trecuți doamnele și domnișoarele optau să-și împodobească unghiile cu modele specifice sărbătorilor ce urmau să vină, iată că anul acesta ceva s-a schimbat. Însă, saloanele tot au avut programări pe bandă rulantă. Nici bărbații nu au stat pe bară, făcându-și programări din timp pentru manichiură, tuns, aranjat barba și chiar pentru pensat.

Iepurași, ouă colorate sau peisaje de primăvară – cam acestea erau opțiunile reprezentantelor sexului frumos în materie de manichiură, atunci când se apropiau Sărbătorile Pascale, după cum ne-a declarat un stilist-protezist de unghii. Bineînțeles că la mare căutare sunt unghiile cu gel, numai că anul acesta, din câte se pare, au cam dispărut ”zorzoanele”.

”Programări au fost ca în fiecare an, în această perioadă. Mai multe decât într-o lună normală, dar este de așteptat. Cât despre modele, nu prea au mai fost cerințe de modele cu iepurași, ouă, fluturi, flori sau chiar peisaje de genul un câmp cu flori. S-a mers mai mult pe o singură culoare pe unghie. De exemplu: unghii roșii și inelarul si degetul mic altă culoare. Poate cu sclipici. Sau o pietricică, o liniuță. Manichiura în stil french încă este la mare căutare, la fel și unghiile în formă pătrată. Sunt cerințe și la forme rotunde sau migdală”, a declarat, pentru ”Replica”, stilist-protezist de unghii. Astfel, în această perioadă, în saloanele de înfrumusețare de la malul mării s-a muncit la foc automat. Și nu numai pentru doamne și domnișoare, ci și pentru domni. ”Vin la manichiură și domni, unii cer și lac transparent. Tuns, aranjat barba și chiar la pensat”, au precizat angajații unui salon. Prin urmare, perioada de dinaintea sărbătorilor este una aglomerată pentru cei ce aleg să activeze într-un asemenea domeniu. Totodată, în ceea ce-i privește pe cei ce aleg să apeleze la servicii, dacă nu-și fac programare din timp, riscă să rămână netunși, necoafați și fără manichiură/pedichiură făcute.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uratele tot urate sunt si dupa 10 ore de stat la salon!
4
0
Pot sta in saloane non stop ,daca sunt creponate tot degeaba!La zacusca cu ruinele!
5
0
Sunt tineri in sate , in munti si trag ...pfff si nu au internet , nimic . Sunt deosebit de discreti . Iar basinosi de mall , intra in panica daca pica Instagram .
10
0
care s-au pensat si facut manichiura... sa se reintroduca stagiul militar obligatoriu!!! ca vad ca mai este putin si le vin ciclu pizdelor astora de isi spun barbati.. vai steaua lor !!!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108