REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

În SFÂRȘIT! SCĂRILE de acces către Plaja Modern vor fi REABILITATE

În SFÂRȘIT! SCĂRILE de acces către Plaja Modern vor fi REABILITATE

Replica API 7 februarie 2021 | 23:27 3774

Unul dintre proiectele liberalilor depus încă din anul 2018, inițiat de consilierul local Mihaela Andrei a început să prindă contur, datorită administrației liberale.

Imediat după preluarea mandatului de către actualul primar, consilierul local Mihaela Andrei a repus pe masa primarului Vergil Chițac, cele trei proiecte esențiale pentru constănțeni: scările de acces către Plaja Modern, pasajul de la Gară și pasarela care leagă Km. 4-5 de Poarta 6, în dreptul Liceului Navrom.

După trei ani de ignorare, acum, la nici trei luni de administrație liberală, unul dintre aceste proiecte prinde contur.

Este vorba despre proiectul de reabilitare a scărilor care fac accesul la Plaja Modern.

Mihaela Andrei

„Asta înseamnă normalitate, asta înseamnă colaborare corecta și legală între Consiliul Local și Primărie. Constanța intră în normalitate! Constănțenii merită!“, a transmis Mihaela Andrei, consilier local municipal PNL Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mai e sef la Zorile? Tot jegosul ala puturos si mincinos?!
6
0
Aceeasi situatie cu scarile si aleile de acces la complexul si posta din Tomis 2
7
0
Am mai spus ....singurul lucru bun si benefic ptr constanta este ca machidonii sa aiba interzis vreo 5ani in fuctii publice si de conducere.....acum actuala administratie trebuie sa apese pe accelerator si sa se apuce de ceva benefic pentru oras....nu pe bune....au trecut 5luni si nimic....fapte nu vorbe....
13
2
Era vorba si despre o telecabina la plaja Mosern si despre Soseaua de coasta. Ce repede se uita cu toate ca sint foarte utile pentru Constanta.
8
0
Stai asa ca de la proiect pana la finalizare or sa treaca 100 ani.Avem experienta cu vreo 2 poduri reparate in 20 ani si cu multe alte realizari de care ne am putut bucura dupa ce aproape ne a trecut toata viata.
9
0
Ce dezvoltare a orasului, ce transformare a Ctei, ce investitii face Chitac si gasca lui !!! Impresionant, fara cuvinte , se repara niste scari care vor atrage puhoaie de turisti si investitori la malul marii..... Vai de pula voastra si a noastra! Mai vorbea-ti de Fagadau.... pana una-alta tot programele lui merg inainte! Voi....
9
11
se incearca repararea scarilor,chinezii mai construiesc 10 mii de km de autostrada,100 de vapore comerciale,..etc,..desteptarea tontilor,suntem in secolul 21
10
0
In sfarsit o veste buna, numai de s-ar tine Dumnezeule de cuvant siar scoate burtosii de la politia locala sa faca ordine cu aurolacii, cu boscheterii si cu alte lighioane ce se aciuiaza pe acolo!
16
1
Si curatenie, si toata zona care se cheama ca e verde dar e plina de mizerii si iti muta nasul de miros.
18
0
Doamne-ajuta !----poate monteaza si o scara rulanta ptr persoane si copii !
12
4
Tridentul chitac ovanesian hira. Am scapat de stalpisori. Acum reparam scari. Ma intreb daca se pune ca varu lu hira construieste blocuri pe spatiu verde din mamaia. Sau daca faptul ca ovanesian a fost avocata apropiatilor lui mazare in procese cu primaria cta. La ei nu se pune nu?
13
15
Asta era fix ultima problema de rezolvat, avem termoficarea gata, avem joburi, nu mai avem caini pe strada si nici gropi in asfalt, hai sa reparam scarile
15
29
Pe unde sa coboare toate jegurile si saraciile la plaja. La modern vin la plaja doar oameni de calitate, moldovenii de la poarta 6 si tiganii din centru.
17
31
Si celelalte plaje din Constanta? Scarile de acces arata ca dupa razboi! Tot mai multi constanteni si turisti cu copii le folosesc.Asa zisele scari sunt un pericoll, risto sa iti rupi gatul, nu mai spun ca sunt pline balarii si gunoaie! Si aceste scari sunt o carte de vizita a orasului!
25
3
asa proiecte tot sa faceti....as se dezvolta orasu asta... ps:mwepnl!!!
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468