REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Incendiu la Satul de Vacanță! „Parcul Tăbăcărie ia foc de la bălăriile uscate!”

Incendiu la Satul de Vacanță! „Parcul Tăbăcărie ia foc de la bălăriile uscate!”

Replica API 3 iunie 2019 | 00:28 440

Pompierii militari au fost solicitați, duminică, 2 iunie a.c., la ora prânzului, să intervină în imediata vecinătate a Satului de Vacanță, la intrare în stațiunea Mamaia, pentru stingerea unui incendiu.

Din primele informații, focul a cuprins vegetația uscată din zona roller-coster-ului din parcul de distracții. La fața locului au intervenit patru pompieri, cu o autospecială, de la punctul temporar din stațiunea Mamaia.

Incidentul nu a avut urmări grave, dar a reamintit de o problemă frecvent reclamată de constănțeni: starea deplorabilă a Parcului Tăbăcărie, care înconjoară lacul cu același nume, faptul că nu este îngrijit și curățat corespunzător.

Consilierul local PNL Mihaela Andrei a afirmat că încă din 2017 a depus un proiect privind reabilitarea Parcului Tăbăcărie, dar nu a fost luat în seamnă. „În acești trei ani de când sunt consilier local și am tot depus proiecte, interpelări, luări de cuvânt, emisiuni televizate, apariții în presă, mesaje și poze în care reclamam modul defectuos în care este administrat orașul nostru, mi-am dat seama că primarul este în lumea dumnealui și că oricât am strigat cu toții, nimic nu se va întâmpla. Am ajuns la concluzia că de fapt nu se pricepe și nu înțelege. Soluția este ori să își dea demisia, ori să așteptăm primarul liberal. Și cum prima soluție nu cred că se va realiza, o aștept cu nerăbdare pe a doua, măcar copiii mei să trăiască într-un oraș civilizat. Singurul parc care înconjoacă un lac așa frumos ia foc de la bălăriile uscate. Pur și simplu, fără comentarii...”, a afirmat consilierul local Mihaela Andrei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu si cu seful meu Nas de la Medgidia ne futem mai ceva ca nevestele noastre veniti ca sa ne coaseti ca pe nas l-au batut futut lachit baietii...
1
0
Daca locurile nu sunt ingrijite si toaletate asta nu inseamna ca ii este permis oricui sa contribuie la deplorarea lor. Nu mai aruncati fratilor gunoaie si alte chestii ,ajutati si voi macar cu asta! Coji de seminte,resturi de toate cele aruncate de oamenii "civilizati" care au tupeul si pretentia sa ceara sa fie curat! Oameni buni,treziti-va!
3
0
Super! Oricum acolo este o tziganie!
1
2
Unii n-au aflat ca iarba ia foc
2
1
Asa e. Nu este ingrijit. Echipa angajata face o treaba de mantuiala. Trebuie avut in vedere si educatia celor care merg in parc. Ieri a fost prapad dupa ce s a terminat plimbarea. Primaria a pus mese si banci, dar si cosuri de gunoi, dar constantenii au scuipat coji de seminte, au aruncat resturile de ambalaje la intamplare, numai in vos nu. Mergeti la Sibiu, Valcea, Alba si vedeti educatie
4
1
SATUL a ajuns o tziganie . asta suntem
3
2
Este de neconceput ! Cu atata apa in apropiere, sa arda iarba ! Nu poate cineva sa o foloseasca la udat ?
1
4
Tanti tu cine esti....prin ce te-ai facut remarcata ,..in cei 3 ani de mandat?Decat critici.Eu nu am auzit de nici un proiect al tau, asa ca ai SICTIR ,lasa vrajeala .....daca vine primar PNL o sa faca un KKKT, la cat de competenti sunt si consilieri
4
4
Eu am dat foc in satul de vacanta m-a pus Nas Ciocan Alexandru si dupa m-am dus la politie si am dato invers
6
3
Hahahaha, auzi sa vina primar liber. Pai ce ne este Fagadau, ce este un liberal ca impreuna ati distrus orasul si spatiile verzi, de la Mazare si nea Puiu incoace. Sper sa candideze Stelian Ion.
4
7
au luat foc manelotecile makidonilor?
12
5
exista cuvantul roiier coster ului in limba romana
5
4
Vaiiii......de la maini criminale.Mai usor sa dea foc fara sa anticipeze efectul asupra mediului inconjurator decat sa curete.
6
4
Tineti minte cele afirmate doamna consilier! Cred ca veti ajunge la primarie in urmatoarele alegeri locale si sper sa nu uitati cele afirmate! Astept cu nerabdare reabilitarea parcului Tabacarie. Mult succes Domnului Comandant are multe de indreptat in constanta noastra.
11
4
Asa e tot orasul mizerabil
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108