REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INCENDIU la un SPITAL din Craiova: trei MEDICI și-au RUPT picioarele, au SĂRIT de la etaj. VIDEO

INCENDIU la un SPITAL din Craiova: trei MEDICI și-au RUPT picioarele, au SĂRIT de la etaj. VIDEO

Replica API 9 martie 2021 | 13:15 3397

Tragediile în sistemul sanitar par să nu se mai termine. Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, iar 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, un alt pacient fiind scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, după ce au sărit de la etaj, arată primele informaţii oferite de ISU Dolj, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro.

foto ziare.com

”Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Incendiul a avut loc într-un salon al Spitalului de Psihiatrie și s-a manifestat pe aproximativ 20 mp. Au rezultat 4 victime din care 3 cadre medicale si 1 persoană expusă la fum.

UPDATE:

Din primele date furnizate de conducerea unității spitalicești, incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

UPDATE 2:

"O pacientă care avea probabil o brichetă a dat foc unei saltele, aceasta este concluzia noastră la prima vedere.

Au sărit trei medici de la etajul 1. Fumul s-a dus către încăperea unde erau dânşii. Probabil s-au speriat. Nu are decât unul o fractură.

Nu este niciun pacient afectat. Toţi pacienţii sunt în regulă. Le-am schimbat locaţia.

În momentul de faţă, incendiul este stins. Se face o anchetă", a declarat Anca Tudor, directorul spitalului, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voiculescu alias scanteie, aprinzatorul la atatea spitale si pacienti perpeliti si omorati nu am mai vazut in viata mea si nici nu am citit sa fi existat vreunul,sparky
0
1
Obligatoriu la fiecare geam sa fie cite o funie.Pina vine pompierul poate dura ceva timp sau n are scara
1
1
Pai cine este singurul care poate lua maduri in privinta directorilor de spital si a organizarii sanatatii? Ministrul! Sa faca controale in fiecare unitate medicala. Sa elaboreze noi regulamente de functionare. Sa trimita corpul de control. Sa faca ceva! Nu sa stea la tv si sa prosteasca lumea ca n are ce face...
5
2
deci nu au scos paturile bolnavii nu au sarit pe extinctoare paturi ceva de stins...au sarit pe geam. Talalai de medici gogomani oameni
5
0
Da ! Vrem sa le pazeasca ! Sa isi faca datoria fata de noi romanii care i-am votat ca prostii ! Cand o sa moara ma-ta arsa in spital sa vedem daca mai ii pupi atat in cur ! USR-PNL isti nenorociti !
2
4
si ce vreti ? sa pazeasca presedintele prim ministru , ministru spitalele ? nu se vede clar ca cei din sistemul medical nu i intereseaza de pacienti , de spital insine ? ce daca a luat foc sau i s a dat foc ? pai de acolo iau salarii , sporuri , vouchere de masa , vacanta si multe altele . pentru ce sunt platiti ? sa nu aibe nici o responsabilitate si sa stea doar la barfa ? unde era asistenta de salon cand pacienta a dat foc la saltea ? vor afara , dar acolo nu misca , sunt obligati sa si faca treaba . la noi nu i intereseaza ca stiu ca nu li se face nimic .
6
3
Cati romani mai aveti de gand sa ucideti ??? Bai satanistilor !!!!! Bai Voiculescule , in gura ma-tii de nenorocit ai o muie de parca ai picat din luna ! Bai ARAHAT , da-ti demisia harapule ! Bai CATULE , balbaitule ... cu guvernul de incopetenti , voi distrugeti Romania !!! Huooooooo Huooooooo !!!!!!
8
9
Peeeseedee?
10
1
Chiar mi se rupe pula de ce se intampla in spitale.Am spate asigurat de killerul kwj pentru distrugerea din temelii a ro ordin dd la u.e prin dna merkel.
10
11
coruptiaucide!!!!!
11
4
Nu conteaza! Nimeni nu este vinovat, iar ministrul hastagist, absolvent de liceu nu are, ca de obicei nicio vina. Hastagistii rezistenti nu ies in piata?
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108