REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încep lucrările de asfaltare în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche

Încep lucrările de asfaltare în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche

Replica API 17 septembrie 2019 | 01:06 627

Daniel Georgescu

După realizarea infrastructurii reţelei de distribuire a gazelor naturale pe străzile Medeleni, Căminului 1 şi Căminului 2 din localitatea Limanu, au început lucrările de asfaltare, în prima etapă a unui nou proiect ambiţios al echipei administraţiei locale, ce va fi finalizat în cel mai scurt timp posibil, după cum anunţă edilul comunei, Daniel Georgescu.

Proiectul este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, are o valoare de peste 4.6 milioane lei (fără TVA) şi se va concretiza prin asfaltarea, în mai multe etape, a unui număr total de 8,5 kilometri de străzi din Limanu, 2 Mai şi Vama Veche.

"Primele străzi asfaltate vor fi Medeleni, Căminului 1 şi Căminului 2 din Limanu. Cred că este o etapă importantă pentru comunitatea locală, mai ales în contexul în care am promis că vom asfalta străzile acestei comune. Am demarat acest proiect acum, după ce am avut certitudinea că în zonă au fost finalizate lucrările necesare realizării reţelei de distribuţie a gazelor naturale. Lucrăm contra cronometru, astfel încât sezonul rece să nu ne pericliteze proiectul. Modernizarea localităţilor comunei Limanu reprezintă o prioritate a mandatului meu şi cred că este extrem de important să identificăm surse alternative de finanţare şi să accesăm cât mai multe fonduri nerambursabile", a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegul de georgescu
0
0
Bufleii de Mangalia si-au facut gashca cu manelistii de regie ziua mananca cacat prin birouri noaptea impart cacatul cu transpitatie de vodca Ici si Colo . Generatia pashoptista de Mangalea. Hai siktir!!
3
1
Am inteles asfaltezi str La Medeleni ca doar de la Medeleanu ai cumparat si la primarie ai vandut sediul firmei de GUNOIAIE , adica grajdul tau, primaria ta, si cred eu ca si gunoiul din tine care s-a instalat odata cu functia de edil al comunei.
4
1
Punctele de conectare sper sa fie sub trotuarele din dale asa incat sa nu fie nevoie sa sparga asfaltul. Pentru brasare dau dalele la o parte fac conectarea si pun dalele inapoi. Sper asa sa fie ca peste tot in EU.
5
0
Mare prostie.Cum se vor mai bransa oamenii la gaz??? Vor taia asfaltul prospat pus sau vor plati in plus zeci de milioane pentru subtraversare.
3
1
bai nesimtitule asfaltezi dupa care spargi sa pui conectari la gaz asa doar de dragul de a vedea ca faci ceva in ultimele luni de mandat am inteles ca ai imprumutat comuna pe douazeci de ani hotule
4
1
Gospodar!Bravow!
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108