REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Incidentul de la Nuba: zborul cu elicopterul n-a costat 3 mii de euro! A fost o fiţă comandată de patronii clubului!

Incidentul de la Nuba: zborul cu elicopterul n-a costat 3 mii de euro! A fost o fiţă comandată de patronii clubului!

Replica API 2 mai 2018 | 00:00 413

Incidentul de la clubul Nuba din Mamaia, cu elicopterul care a fost cât pe ce să provoace o nenorocire, se află în atenţia Autorităţii Aeronautice Civile Române. Autoritatea a solicitat şi primit mai multe documente legate de zbor (traseu şi aşa mai departe), situaţie confirmată şi de Jean Paul Tucan, omul de afaceri care controlează JT Air (firma de închiriat aparate de zbor).

Însă, Tucan nu a dorit să comenteze mai mult pe acest subiect, afirmând că s-ar fi retras din firmă şi că, oricum, nu ar fi problema lui ce s-a petrecut, ci a... pilotului! Pilotul, reamintim, a oferit mai multe variante cu privire la decizia sa de a ateriza în faţa clubului, în loc să aterizeze într-un loc autorizat.

O altă informaţie legată de acest zbor, şi care a atras atenţia publicului, a fost legată de suma plătită pentru cursă. S-a speculat că zborul ar fi costat 3.000 de euro. Fals! În elicopter s-a aflat cântăreţul "tocmit" de clubul Nuba să cânte la deschiderea localului (sâmbătă, 28 aprilie), Antomis Ramos. Zborul a fost achitat de clubul Nuba, care a dorit astfel să "rupă gura târgului"! Conform unor surse, nici plata către JT Air n-ar fi fost una extraordinară, fiind mai mult un barter între părţi.

Revenind la incident, rămâne de văzut ce concluzii va trage Autoritatea Aeronautică Civilă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi retrag cuvintele, eram beat! Nu mai fac
0
1
Pe un jeg de club plin de cocalari mergi cu un elicopter cu pilot amator numai in tarile cu mafioti unde dispare turistul cu elicopter cu tot mai vezi asa ceva aici a ajuns fitza taranului care este pe litoral la clubul de borfasi cu puicute drogate si bete
4
0
Daca au bani, bravo lor. Asta e reactia omului mic: de fapt nu a costat atat, de fapt nu e ce cine se da. Dar voi cine sunteti? Voi nu sunteti in stare nici sa mergeti de la Cta la Timisoara cu avionul, ci mergeti cu un jeg de masina. Nu aveti voi fata de bemveu.
1
7
Numai stiri de cancan pentru kokalari. Pe cine dracu intereseaza cat a costat zborul ? Natia dreaq de parveniti hoti si koorve .
4
2
Nu era masina, era bicicleta . Si nu i s-a dat, i s-a furat.
4
0
esti sarah cu duhul.ai tarate in cap.mars in bucurestiul tau,pat de curve
8
1
Cata rautate in comentatorii astia morti de foame !!! Nu poti sa mai cheltui in ban pe distractie, ca vin toate babele astea inculte sa barfeasca... Va roade invidia saraciilor !!!
3
8
ce pilot bun are Tucan
7
1
Au venit curele, petardele si hotii din bucuresti
11
0
Confiscat elicopterul si amenzi super pentru acesti golani neo-democrati !!!
11
1
da, dar pizdele sunt mai bune si mai ieftine la mamaia
13
3
Si uite asa aflam ca Sampaniile alea de zeci de mii de euro erau ceai . Totul e marketing sa atraga fraierii sa puna botul . Ca si la lautari unii arunca bani la lautari si au intelegere ca lautarii sa le de a banii inapoi dar in timpul asta se arunca si fraieri cu banii . Un fel de alba neagra doar ca ti o canta cand ti o targe . Vor sa compare Constanta cu Ibiza . Niciodata . Pe scurt vara in Ibiza are cel putin 4 luni in constanta 1 luna jumate maxim si alea mai mult pe weekend
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108