REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Individul cunoscut pentru FURTURI din HOTELURI a BĂTUT o PROSTITUATĂ ca să MINTĂ la POLIȚIE!

Individul cunoscut pentru FURTURI din HOTELURI a BĂTUT o PROSTITUATĂ ca să MINTĂ la POLIȚIE!

Replica API 2 iulie 2021 | 13:08 27308

Zlate Prințu este cunoscut cu antecedente penale, el fiind trimis în judecată pentru mai multe fapte, cele mai multe fiind legate de furturi. În unele, procesele au încetat pe motivul împăcării dintre părți, însă în altele a fost condamnat. Astfel, pe 24 iunie, a venit o nouă condamnare, pentru furt și proxenetism, fiind vorba de 6 ani și 11 luni de închisoare. Decizia nu e definitivă.

foto: tion.ro

Nu este prima condamnare pe care Zlate Prințu o primește, el fiind condamnat și în alte cauze. În speța de față, așa cum e precizat mai sus, el este acuzat, pe lângă furturi, și de proxenetism.

Prostituată bătută în plină stradă

La data de 19.07.2020, Zlate Prințu a contactat-o telefonic pe persoana vătămată (fata care se prostitua) și i-a solicitat să iasă să practice prostituția în bulevard, însă aceasta, dorind să îl evite, l-a refuzat, moment în care inculpatul i-a transmis că o să o urmărească, întrucât știe că se va duce să se prostitueze. În jurul orei 21:00, persoana vătămată a ieșit la ”treabă”, unde a fost abordată de șoferul unui autoturism, pe care însă l-a refuzat întrucât acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, moment în care și-a făcut apariția Zlate Prințu, care o urmărea din apropiere, și care a început să îi aplice lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului, a brațelor și a spatelui, întrebând-o de ce a refuzat clientul și banii. În continuare, conflictul a fost observat de un echipaj de poliție care i-a interceptat pe cei doi, context în care Prințu a îndemnat-o pe persoana vătămată să le spună lucrătorilor de poliție că nu s-a întâmplat nimic și că doar s-au certat, însă aceasta le-a relatat cele întâmplate, iar, în ziua următoare, la data de 20.07.2020, a formulat plângere penală împotriva inculpatului.

Femeia a depus o declarație mincinoasă

Apoi, Zlate Prințu a învățat-o pe femeie ce să declare anchetatorilor, pentru ca el să scape, iar ea a făcut întocmai ce i s-a zis. ”Spune-i că taică-tu te-a lăsat, că familia ta, că eu te-am luat de acolo-șa. Că eu vreau să te scot de pe drumul ăla, că ai plecat acolo. Că eu îți zic să nu mergi, să nu alea. Că mă iau de tine, îți mai dau o palmă, dar degeaba. Spui că te-am tras de acolo, că nu te-am mai lăsat să pleci de când suntem, îi spui că ai fost o dată fără să știu eu, de vreo două ori, ai înțeles? Vezi ce vorbești când vine judecătoarea, ai auzit? Spune-le că familia ta te-a dat acolo. Că au auzit că trăiești cu mine. Spune că că eu nu sunt de acord să faci chestiile astea, ai auzit? Acuma, că ai mai fost pe ascuns o dată, de două, trei ori când eu mă duceam la muncă, ai înțeles? Aicea scrie că ți-am dat și cu pumnii și cu picioarele. Spui ”domnle' eu nu dau nicio plângere, nu vreau plângere, am fost influențată de către părinții mei ca să stau să fac bani, că așa vreau eu și acuma m-am împăcat cu bărbatul meu și mi-a zis să nu mai fac chestia asta, ai auzit?, Spui, Domnle, el vrea să mă scoată, că o să aibă grijă de mine, ai auzit?”, potrivit interceptărilor.

În acest context, instanța a înlăturat declarația persoanei vătămate din data de 14.08.2020, în care a spus exact ce i-a ”dictat” Zlate.

În continuare, instanța a reținut că, în perioada 29.07.2020 – 01.08.2020, inculpatul și-a continuat activitatea infracțională pe raza municipiului, unde a închiriat un apartament în vederea practicării prostituției de către persoana vătămată. Acesta promova anunțuri pe internet, la secțiunea matrimoniale. Totodată, există interceptări în care el vorbea cu femeia cu privire la cât a produs, cât i-a dat fiecare client etc..

Detalii despre activitatea infracțională a lui Zlate Prințu, aici: A fost PRINS PEȘTELE 'Prințu Cuțitar', care dădea SPARGERI la HOTELURILE din MAMAIA

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
printu papagalu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212