REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Infracțiune în casa lui Jador! Manelistul, pregătit de război: „Să-ți fie rușine când mă vezi de acum“

Infracțiune în casa lui Jador! Manelistul, pregătit de război: „Să-ți fie rușine când mă vezi de acum“

Replica API 4 august 2022 | 00:00 842

Jador le-a transmis fanilor săi un mesaj special în care vorbește despre momentele cumplite pe care le-a petrecut chiar în propria casă, unde a fost lăsat fără o bună parte din banii săi.

Cântărețul de manele a susținut că acesta este la curent cu toate informațiilor și știe cine a dat buzna în casa lui și cine i-a furat banii, nefiind la primul eveniment de acest tip din viața lui. Chiar și așa, manelistul a făcut public și sursa banilor - nu erau banii lui, ci ai surorii sale. Oricum, suma nu este deloc mică.

Banii îi aparțineau surorii lui Jador

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți.”, a fost mesajul manelistului.

Am putea spune că hoții i-au luat în vedere pe cântăreți, deoarece Jador împarte aceeași soartă ca prietenul său, Culiță Sterp, care a fost jefuit în urmă cu câteva săptămâni.

Totuși, este o diferență între cele două cazuri. Jador cunoaște cine este hoțul, iar persoana în cauză nu este la prima escapadă de acest tip, chiar dacă manelistul l-a ajutat pe respectiv de câte ori a avut nevoie cu bani.

Bineînțeles, secțiunea de comentarii de la videoclipul lui Jador nu putea să rămână fără un potențial suspect. Internauții s-au grăbit să tragă concluzii, iar foarte multe nume importante din România au fost catalogate drept „făptași”. Astfel, secțiunea de comentarii îl prezintă pe Ovidiu Neveu.

Oricum, Jador a precizat că banii pe care individul i-a furat sunt foarte importanți, deoarece aparțin surorii lui. De data asta, Jador nu are în plan să treacă peste cele întâmplate, deoarece știe foarte bine cât de mult a muncit sora lui pentru acei bani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ne intereseaza stirile astea din tigganie? sa le rezolve staborul problemele .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108