REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Însărcinată în trei luni și jumătate, Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate

Însărcinată în trei luni și jumătate, Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate

Replica API 7 iunie 2021 | 20:34 3427

Roxana Vancea trăiește una dintre cele mai frumoase, dar și așteptate perioade din viața ei. Faptul că, în sfârșit, va deveni mămică o face să fie în culmea fericirii. Cu toate acestea, sunt câteva aspecte care-i umbresc fericirea. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care nu-i dau pace.

De când a aflat că va deveni mămică, Roxana Vancea și-a făcut o serie de analize și urmează sfatul medicului cu mare strictețe. Tocmai de aceea a renunțat să facă abdomene, deși este instructor de fitness. Însă nu asta ar fi o problemă, ci durerile de spate care nu-i dau pace. În ultima perioadă, vedetei i-au crescut foarte mult sânii, provocându-i dureri îngrozitoare de spate.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a mai declarat viitoarea mămică.

Cum l-a anunțat Roxana pe Dragoș că vor deveni părinți

De foarte mult timp cei doi își doreau ca familia lor să se mărească și pentru acest lucru au făcut tot ce le-a stat în putință. Ba chiar, Dragoș a renunțat la suplimentele pe care le lua pentru sală, toate pentru a avea un copil cu vedeta.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede.

Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo roxana.alt indian drogalaufrumos ca munca nu gaseai?daca atit te duce capul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272