REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Interlopul Liutic, baie în mare, pe ploaie, la 2 grade celsius! Video

Interlopul Liutic, baie în mare, pe ploaie, la 2 grade celsius! Video

Andreea VREJOIU 2 decembrie 2022 | 00:00 21292

A sfidat temperatura scăzută și a făcut baie în mare, de Ziua Națională a României. Este vorba despre interlopul Gabi Liutic, pistolarul din clubul Crazy, care a vrut să marcheze ziua de 1 decembrie...altfel.

Gabriel Liutic

Gabriel Liutic, cunoscutul pistolar de la Crazy, a păstrat tradiția și a făcut baie și anul acesta de Ziua Națională. A ignorat temperatura scăzută de afară, mai exact 2 grade celsius, și s-a aruncat în valurile mării, în zona Pescărie. Baia în mare, de 1 Decembrie, a devenit o tradiție pentru Liutic, fiind surprins în aceeași ipostază si în trecut.

În această perioadă a anului, apa mării nu are mai mult de 8-9 grade celsius.  ,,La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a spus bărbatul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este frig.
0
0
Articol de c...t, facut de ziaristi de c...t si comentat de oameni de c...t, incusiv eu ca mi-am pus mintea sa scriu. Cele mai multe comentarii le au articolele cu pesti, interlopi si politicieni. Ultimii oameni. Asta e Romania de c...t
2
0
Interlop in sat la el poate, nu stiam ca limbrcii pot sa pluteasca
0
0
Asta care zice sageata lui Inder si acum a lui Petre e pus de spermistu De Claudiu Montana ... nu esti mafiot Claudel , ai luat sperma in gura de la jumate de Austria Si Germania !!!
1
0
Cum împărțiți voi șmecheria pe internet…Hai sa mai vedem și binele in oameni nu numai raul…ca dacă ne uitam bine fiecare in dreptul nostru…Bravo Gabi ca la vârsta ta ții o tradiție frumoasa pe care nu mulți se încumeta sa o repete!Restul e vrăjeala.
8
1
V-n gura de papagali prostituati!!! Cat v-a dat sa-i faceti publicitate? SICTIR!!!!
4
2
Da de ce nu îl căutați voi personal să îl urecheați daca tot sunteți așa rai și vreți să îl înjurați să îl beliți, dați va întâlnire cu el dacă va tine trompeta și ghiarele alea care tastați aici. Asta ați făcut toată viața ați vb de unu și de altu
6
1
Scupra bulina sifon
4
2
Interplopu asta poluat plauat pardon prinde musca verde cu limba lui despicata in 2" ! Brava despicable stimabile ! La multe muște!
1
3
Sageata lu inder acum sageata lu Petre sageata moare
3
2
Pestii astia miiritici se vad jmekeri in ograda la valu , in realitate europa ai vede ca cele mai mari pussiez care asi vand femeiile
4
2
Lasati ma omu in pace.Dacs asa se simte bine
2
3
Cine gatu ma-tiii sa fie invidios pe pleava societatii ca asta ma ? Omenii inteligenti prefera sa doarma linistiti cu capul pe perna, nu sa stea cu panica ca ii salta mascatii din ora in ora. Invidia e pentru limbisti ca tine ce vad in personaju asta un mare caracter. Cand ajungi sa venerezi asa ceva, trista viata trebuie sa ai.
9
4
Cine gatu ma-tiii sa fie invidios pe pleava societatii ca asta ma ? Omenii inteligenti prefera sa doarma linistiti cu capul pe perna, nu sa stea cu panica ca ii salta mascatii din ora in ora. Invidia e pentru limbisti ca tine ce vad in personaju asta un mare caracter. Cand ajungi sa venerezi asa ceva, trista viata trebuie sa ai.
6
3
Bravo Gabi! Esti barbat. Ii roade invidia pe multi.
6
6
Omul chiar are caracter, este familist, sportiv si foarte sufletist. Pe vremuri le rupea oasele la ciorile care nu-si vedeau de treaba. Omul are un business, isi vede de treaba lui, ptr greselile facute a platit....pana la urma cine sunteti voi sa judecati? Vedeti-va de saracia voastra si nu aruncati cu vorbe sub protectia anonimatului. Daca tot sunteti atat de vocali, de ce nu aveti curaj sa-i spuneti in fata? Ptr ca sunteti niste pi.de!
15
6
Intr-o zi atat de importanta ca aceasta, sa pui o stire cu un cacat pansat, pe prima pagina, asta denota cata josnicie exista in redactia aia plina de grasi oligofreni, ce se viseaza jurnalisti sau oameni de presa. Mai aveti timp pana la 12 noaptea sa aruncati ai un articol cu tzanca uraganu, si v-ati facit norma de penibilitate si pe ziua de azi.
16
2
Multa lume vb urat dar il cunosc personal ... Om mare si plus caracter ....VALOARE .... T PUP FRATE
8
7
Eu fac baie in Maldive si nu ma stie nimeni , care o fi mai smecher ? Intreb si eu...
4
11
Peștișorii nu stau pe uscat
6
2
Care va muri in parnaie
6
4
Dacă și asta maone smecher ..Un bulan drogat care o sugea prin Italia acum 20 de ani..știe Gabi spartu în Roma ce a făcut...marș în pl noastra cu jegul asta sifonar
11
9
Ce interlop!?Numai impresii asa se vede el.Traieste din amintiri de cand avea sef!Smecherii au banii si nu ii stie nimeni…Mare lucru baie in mare…Zici ca e pe la Bora Bora sau Miami!Daca il ia parchetu sau politia sa vezi ce fel incepe sa vorbeasca! Pai sarbatorim Romanii de pretutindeni nu alde astia care fac o baie in mare.Eroi adevarati raman in Istorie!
14
1
Asta la vandut pe inder
8
2
Asta un praduitor flanconistu asta stie el despre ce e vb huuuu saracule
9
3
Cum lai dat pe Aurash in italia pe topogan de a facut omu 5 ani toti baieti din cauza ta Gabi Lutic cu Pitbulu cum ai recunoscut tot acuma hahah pe Montana cum lai legat cu filmarile Gabi Lutic Intepolu
11
3
niste sifoane pisatu de boca va sifoaneaza pe rand la dat pe pitbul ratfte toti numai sa nu se intoarca la parnae ca ii sparge iar curuletu
13
5
Numa știri de nimic dați și pe prime page
22
2
tare ca meduza fraierul.cind o sa sempise dem5 ori pe noapte,prostata,atunci sa vezi ce tare e.mare scofala.
14
2
Asta e baie in mare ? ? ? 40 de secunde ? ? ? Cu un litru de votca si o anfetamina, oricine rezista de 100 de ori mai mult in mare la 2 grade !!! interlopul PU.LII !!!
16
4
Asta e baie in mare ? ? ? 40 de secunde ? ? ? Cu un litru de votca si o anfetamina, oricine rezsita de 100 de ori mai mult in mare la 2 grade !!! interlopul PU.LII !!!
8
6
ABDULA INDER L-A SMECHERIT,ERA UN SPORTIV BUN GABI IN 96 A PARTICIPAT LA LUPTE LIBERE
15
5
Antena 3, tot mai jenanta, il prezinta pe asta ca pe un ...erou... Cat de p****i sunt redactorii postului astuia! Mai devreme, trei tzatze ale postului - nu-mi fortez memoria sa le retin numele - il adusesera in studio pe ministrul Petre Daea. Isi facusera fatucilea alea un desfasurator, cu el, numai ca ministrul le-a dat cu el in cap, le-a facut muci...
16
0
Asta mai traieste?!
11
2
E tare! O legenda in lumea lui!
10
12
Ăsta se dă în fiecare an în spectacol.Poate face infarct odată
17
3
Fiecare se lauda cu ce poate asta e harul lui sa faca baie in mare de 1 Decembrie daca nare bani nare nimica face baie in mare :)))) mor hahaa
18
5
Când Gabi era smecher voi erați fraieri și slugi. Și acum este la fel..idem Fraierii sunt pe la pușcărie smecherii afara. A-ti mârâit sau mărăiti vreun smecher la el?? Asa ca ciocul mic.. El și prin simpla baie în mare care o face,în nebunia lui,va demonstrează ca-i smecher si-l tine bulanul,doar prin Baia asta nebuna Asa ca fraierii ,ciocul mic
11
25
care i mesajul de la multi ani?! nici baie nu stie sa faca?!
13
5
De ce bulangiu? Ii place sa te sparga in c*r și gura! Bulangiilor care comentați ascunși!!
5
19
Un bulangiu
15
6
Are 50 ani..tânărul..
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108