REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

INTERVIU cu ARTISTUL Jorge: e important să NU încălcăm regulile din perioada de urgență! VIDEO

INTERVIU cu ARTISTUL Jorge: e important să NU încălcăm regulile din perioada de urgență! VIDEO

Replica API 16 aprilie 2020 | 20:49 3083

Jorge este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune. Constănțean la origini, cariera muzicală i-a dus pașii către București unde a cunoscut și celebritatea. Foarte versatil și putând cânta orice fel de muzică, el a ales să cânte și operă dar a jucat și în mai multe musicaluri. Pe lângă toate acestea, a reușit să pătrundă în lumea Disney, fiind în 2013, pentru filmul Regatul de gheață, uzurpatorul prinț Hans, iar în 2010, charismaticul Flynn Rider, în O poveste încâlcită.

Pentru cititorii ziarului Replica de Constanța, cântăretul a ales să povestească începuturile lui în muzică, și drumul pe care l-a parcurs până să ajungă cunoscut. Cu toate că pandemia de coronavirus i-a distrus planurile pe care le avea în această perioadă, acum are mai mult timp pentru familia superbă pe care o are. Emisiunea pe care trebuia să o prezinte la un post de televiziune și care trebuia să se lanseze chiar înainte de Paște, și-a amânat lansarea, însă, potrivit declarațiilor acestuia, merită vizionată. Cântărețul ne-a împărtășit și părerea pe care o are în legătură cu măsurile luate în această stare de urgență. Astfel, el le respectă, chiar dacă asta înseamnă să petreacă sărbătorile Pascale la București și nu la Constanța ca de obicei. Cu toate că este credincios și obisnuit să meargă la biserică de câte ori poate, el îndeamnă oamenii să nu încalce regulile pentru a nu regreta mai târziu.

Mai multe detalii în videoul de mai jos:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bv virgile ai cele mai misto articole
1
0
Aia la Disney au cautat in toata lumea o uratenie absoluta. Si l-au gasit pe magraonul asta. Il vor si aia de la Universitatea de stiinte din Paris. Sa il puna in spirt.
6
0
Te stiu de la emisiunile Noroc ca Stii si Crezi ca stii. Ma bucur ca ai ajuns jurnalist. Mult succes in continuare.
2
1
Virgil, ma bucur ca te-am vazut si auzit! am inteles multe, articolelele tale sunt de urmarit... aici urmeaza niste emoticoane
11
1
Omul are cu adevarat talent. Comparati-l cu noile vedete care se chinuie sa cante si falseaza mizerabil.
3
10
e expirat de minim un deceniu. ii vad un viitor luminos, impachetator de shaorma.
13
0
Ce artist este asta,un atarnator poate!!!
17
0
Pe cine intereseaza parerea lui asta?
16
0
Catacsar comuna ando cuza voda...Daca si cioara asta cu dintii strambi de la limbi este artist atunci ne am dus...toate ciorile artisti vai de poola noastra...su,su.
13
0
Ai uitat cand cantai langa tomberoane? Erai alergat sa nu fii futit in cur de baietii rai?
17
0
Cine e mexicanu' ?!?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108