REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iohannis: Cazul Caracal ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi de politica falimentară a PSD

Iohannis: Cazul Caracal ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi de politica falimentară a PSD

Replica API 9 august 2019 | 00:19 421

Klaus Iohannis, prezent la Consiliul Național al PNL, a lansat un atac dur la adresa PSD, arătând că acest partid este vinovat de crimele de la Caracal. "Ne revedem într-un moment critic pentru România, dar trebuie să spunem lucrurile pe nume, pentru ca tot lanţul de erori grave care s-au produs în cazul cumplitei tragedii de la Caracal să nu se mai repete niciodată. Este esenţial să înţelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important - ce avem de făcut pentru a reclădi România normală, pe care ne-o dorim cu toţii. Cazul Caracal, cu toate implicaţiile sale profunde, ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi de politica falimentară a partidului aflat în prezent la guvernare. PSD a trădat votul oamenilor, niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum: eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor, legi pentru infractori şi bani pentru clientelă, dispreţ pentru oameni şi asalt continuu asupra statului român. Acesta este bilanţul guvernărilor PSD din aceşti ani. PSD a promovat incompetența ca politică de stat și mediocritatea ca principal criteriu în construirea carierelor în domeniul public", a spus Iohannis în faţa liberalilor.

"Războiul va fi câștigat când România va fi condusă de o echipă care crede în democrație, nu doar cu un președinte, ci și cu un guvern. Miza este una uriașă, este chiar viitorul României. Votul pe care sper că mi-l veți da este unul pentru această viziune. Nu voi desemna niciun guvern care nu va respecta aceste deziderate. Voi construi o nouă majoritate, fie că va fi după alegerile parlamentare la termen sau anticipate, care va dovedi că vrea aceste deziderate. PSD, a dovedit că este incapabil și trebuie să plece. Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, normale și voi aduce alături de mine pe toți cei care pot. Acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei întregi generații", a mai declarat Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL.

De precizat că preşedintele a profitat de ocazie pentru a da curs solicitărilor membrilor PNL de a se fotografia alături de acesta.

În cadrul Consiliului Naţional, europarlamentarul Rareş Bogdan a fost desemnat prim-vicepreşedinte al PNL.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul liderii PNL, unul dintre aceştia fiind şi Gheorghe Flutur, care a afirmat că este necesară modificarea Costituţiei, pentru că aceasta este "făcută după chipul şi asemănarea lui Iliescu".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia mai lasatil voi pe Johanis in pace ma pentru ca lui doar atata putere ii da constitutia sa va spuna ca sunteti prosti si corupti,altcineva are puterea executiva in Romania si este raspunzatoar cum isi fac treaba aia pe care ii conduce.
2
2
Ia-ti botoiul , da-l de-a dura , ca ma-ta ne suge pula ! ea o suge din placere , nu e curva pt avere ! sa-ti dam si tie la muie , secretare de partid , mai stai vis a vis de Sulina bar-bufet ?
1
1
Ce-ati facut in ultimii cinci ani , Mister President ? Rosu orange si galben sunt culori calde doar in pictura... In politica, le-am experimentat pe toate...
1
0
'Reati ai dracului de nenorociti si coalitia voastra penala care de aproape trei ani numai grija HOTILOR ati avut-o! Numai legi hotesti si pentru hoti ati facut de-am ajuns sa fim luati de pe strada si omorati! VOI sunteti adevaratii criminali si veti fi si voi judecati...PENALILOR!
1
2
pana acum presedintele nu a fost in tara romaneasca, nu a vazut nimic, nu a facut nimic, vin alegerile si toti promit!
4
1
Un porc de om nu poate sa accepte ca procurorii abuzivi si incompetent au fost pusi pe posturi de Basau,in epoca de ,,glorie '' a PDL-ului,adica PNL-ul de azi. Nu e vorba de PSD,ci de toate guvernele si mai ales de Iohannis,care nu doar tolera abuzivii si scursurile umane din magistratura.
5
1
ati uitat-o? nenea fluturele care a prins glas, nenea buldogu si restul trupei care a mai ramas ca unii au mai iesit pe la pensie, sa vedeti cum se strang toti ca vulturii la starv !!! pai ce facem inlocuim o ciuma cu alta? nu nene oameni noi neciumati !!!
4
1
Si tu ce ai facut mortule? Mereu doar PSD dar tu concret ce ai facut pentru tara asta? In afara de faptul ca doar te-ai plimbat nimic altceva.
8
1
un iohanis bronzat citeste de pe foaie ca de obicei ce au scris altii ca el nu e in stare sa lege 2 cuvinte mutalaul
8
2
va rog sa nu picati in extrema pnl, am scapat de psd hai za nu ne aruncam la pnl....sa incercam si kakatul usr plus...ce poa sa fie mai rau decat pnl si psd???? sa nu uitati pnl e aceiasi mizerie ca pmp fpstu pd si alianta da...nu uitati cat ne au neborocit iohanis mandatu adt nu a facut NIMIC absolut nimic! a blocat ordonantele psd cu lunile chiar si alea bune...rare dar bune unele...
6
1
multa muie pesede !!! Cu mult cacat !!!
3
11
nu se poate ,,da-ca STATU E PROST ,,SEFU STATULUI E SI MAI PROST.
13
4
Carmen, tu esti un cinic jegos. Bai, laba stearpa, nu te poti deroba de ce s-a intamplat. STSe in parohia ta, futu-ti vacantele la rand, pe toate!
7
4
Nesimtit, prost, arogant, sterp si fascist
14
9
prezentat la Romexpo de javra internationala orban .Cine pula mea esti tu klaus ?.Cine pula mea te sustine ?.Mai vrei presedinte?.Da o sa fii ,sustinut de servicii si ce pula mea o sa faci?.NIMICULE EXACT CA SI BASESCU.EUROPA NE VREA SCLAVI PE PLANTATIILE EI EXACT CA SI SUA.CAND ESTI MIC BELESTI PULA CU GURA LA SMECHER.ROMANIA VA FI IN URMATORI ANI O TARA DE CACAT DE LUMEA A 17 A.SINGURUL CARE A A VUT SANGE IN COAIE SI NU A DAT VOIE LA ACEST DEZASASTRU A FOST NICOLAE CEAUSESCU.BRAVO CEAUSESCU AI AVUT SANGE IN PULA AI FOST VERTICAL SI NU SA PISAT NIMENI PE TINE SI PE ROMANIA
11
6
Mare bou e yohanis asta.
14
8
Muie psd ca muie psd dar sa vezi ce muie o sa va dea astia voua cand vor veni la putere!!!
11
6
Ramane cum am stabilit:muie psd
12
17
cazul Careacal ne dezvaluie dezastrul provocat de securistii tai preluati din mers de la Basescu ca pe vreme luiu s-au constituit in haite criminale! Las ca vezi tu peste doua zile jegule!
20
12
Marsh ma in plm, tu ce faceai daca aveai ,,guvernul meu"?
24
10
Asa e!!! Votati Iohanis!! Votati vestul civilizat!
12
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272