REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis, după Forumul de la Ierusalim: Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor Holocaustului

Iohannis, după Forumul de la Ierusalim: Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor Holocaustului

Replica API 23 ianuarie 2020 | 00:00 202

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se declară onorat că a reprezentat joi România la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului, desfăşurat la Ierusalim.

"Onorat să reprezint România la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al ţării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului şi discriminării. Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului", a scris Iohannis pe Facebook.

Forumul liderilor internaţionali, organizat de Fundaţia Forumului Mondial al Holocaustului (World Holocaust Forum Foundation), în cooperare cu Centrul de Comemorare a Holocaustului - Yad Vashem, s-a desfăşurat la Ierusalim sub auspiciile preşedintelui Statului Israel, Reuven Rivlin, şi s-a concentrat pe consolidarea angajamentului global faţă de memoria Holocaustului şi a luptei la nivel mondial împotriva antisemitismului şi a rasismului, scrie AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Evreii sunt frati buni cu tiganii. Sunt triburi venite din India. Dupa al doilea razboi mondial, Stalin a vrut sa faca statul evreu in Africa. Americanii au vrut langa arabi pentru a fi aproape de petrol. Evreii si tiganii sunt urati de natiuni pentru ca nu vor sa se integreze in natiunile unde traiesc.
2
0
Corect,memoria este cam scurta. Holocaustul a fost posibil si petru ca saracia ,disperarea,indoctrinarea ideologica au facut ca germanii acelor vremuri sa aplaude ,ba chiar sa planga de emotie pozitiva ascensiunea sceleratului Hitler si a regimului nazist. Atentie ca lucrurile se pot repeat nu neaparat in Germania,ci vedem multe similitudini pe la noi. Tot felul de cretini si efectiv malefici se baga sa fie lideri si sunt aplaudati de hahalere gen ,,hastag'' si altii. Craca de sub picioare se taie usor,mai nasol e cand cazi. Si atentie,nu doar evreii au suferit,ci inclusiv romanii.
4
2
un nazist sa vorbeasca despre holocaust....!!!
4
2
presedintele polonez nu a participat desi era mult mai indreptatit sa o faca pentru ca asa cum a declarat el acolo a fost prezentata o varianta denaturata a ceea ce s-a intamplat in realitate. deaia polonia e cu mult inaintea romaniei, au demnitate nu sunt sclavi de la presedinte la votantii!
6
0
Asa asistatii mei asa va vreau.tastati fara decenta.nu conteaza.aruncati cu invective si jigniri.altfel stiti foarte bine ce patiti,nu veti mai primi ajutorul social.tastati pe articolele cu pnl si iohanis cum v am invatat.replica stie ce are da facut voi la fel.hai la treaba ca anul asta e nasol tare.ati vazut in 2019 ce mooe ne am luat.macar primaria sa o castigam ca sa mai avem ce fura 5 ani.daca nu ati belit pl.o sa muriti de foame.asa sclavetii mei.tastati ca prostii cum v am crescut si educat.tu va n gura de pripasi avortoni
4
7
Bravo Liviu Dragnea ptr comentariu tau te mai tin la beci.Sa ma sugeti la dna poola sclavii mei.
5
4
Iohannis, un sclav si asta, mi-e sila de el.
10
2
Asa argatii mei astia 3 de sub mine ! Asa va vreau laketii mei slagetile mele
5
7
Maimuta in loc sa vorbeasca despre tenitele comunuste se duce ca pampalica la jidani sa le pupe mana..slugoiul
14
4
bot de cal cu limba de lemn stie oare ca are si niste indatoriri pentru functia pe care o ocupa din gresala? sau crede care are doar drepturi de a dormi a se plimba etc
12
5
daca sa tinut la ierusalim in memoria victimelor,inseamna ca a fost pentru victimele palesteniene,i-au omorat si fugarit evreii cat au putut si acuma daca un arab poarta fesul pe stanga in terusalimul vechi,este deportat cu toata familia ,casa lui demolata iar in loc se face o casa de ovrei pazita 24 din 7 de catre 4 securisti sau cine stie cati
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108