REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Iohannis: Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa; rămân în vigoare absolut toate restricţiile

Iohannis: Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa; rămân în vigoare absolut toate restricţiile

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:00 1500

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că România are în faţă un val epidemiologic determinat de coronavirus şi a solicitat autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa.

"Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa", a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a precizat că toate restricţiile rămân în vigoare în perioada următoare, iar orice încălcare a regulilor ar însemna un risc major pentru populaţie.

"În aceste zile, rămân în vigoare absolut toate restricţiile. Nu ne jucăm cu viaţa românilor, orice încălcare a regulilor reprezintă un risc major. România nu se află în etapa de transmitere comunitară extinsă atât datorită efortului autorităţilor, cât şi datorită respectării de către români a distanţării sociale. Am făcut deja foarte multe cu toţii pentru a evita un scenariu catastrofal. Haideţi să nu irosim acest efort!", a fost apelul către români al preşedintelui Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
firai al Dracului de tradator tocmai aici ti-ai gasit culcusul,naparca Dracului,muie iohaNIS,MUIE penele
0
0
BAI HANDICAPATULE NENOROCIT! CU TAIEREA PENSIILOR SPECIALE SI ALE REVOLUTIONARILOR SUNT SI EU DE ACORD DAR CU INDEMNIZATIILE AMARATILOR DE DEPORTATI CARE AU DORMIT PE STRAZI IN FRIG, UNII COPII MICI FIIND, CE AI? CEI MAI MULTI S-AU IMBOLNAVIT GRAV ATUNCI SI AU RAMAS CU SECHELE TOATA VIATA DIN CAUZA CRIMINALILOR DE COMUNISTI. ACUM SUNT VAI DE EI. ESTE A NU STIU CATA OARA CAND POSTEZI IDIOTENIA ASTA DE COMENTARIU. NU-TI DORESC ALTCEVA DECAT SA FII SI TU IMPREUNA CU FAMILIA TA IN SITUATIA ASTA CA SA SIMTI PE PIELEA TA SI SA TE TREZESTI LA CRUDA REALITATE. VAI DE CAPUL TAU CAT CREIER ITI LIPSESTE!
2
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
2
2
Ce tara de naivi avem....nu din taieri de pensii si salarii se fac bani. Supraimpozitati marile averi care cumuleaza miliarde de dolari. Taxati multinationalele, bancile si marile companii straine care anual raporteaza zero profit desi fac miliarde de euro in tara asta! Vrajeala cu pensiile speciale vor aduce 0,2 la suta in plus la PIB...deci nimic
3
2
ia iesi matale si spune ca s-a eftinit petrolul si ca sa se eftineasca toate produsele din piata dece nu esi dal dracu de covit cred ca si asta e important da matale si in marcheturi dobinda la banci cel mult 3la100da si in banci ca asta e poporul tau Isarescu fiind criza sa nu mai puna robor 1an ce e asta cu cine tineti omoriti poporu cu televizoru nu stiti sa conduceti lasati pe alti ia unu linga tine care se pricepe
1
2
Iohanis cand vei da restrictie totala la pensiile speciale ? De ce o taraganezi atata ? Ce avantaje ai de pe urma lor ?
4
1
ba distrusilor,nu m ai are cum sa candideze kkanis. e la al doilea mandat,dar generatia facebook e cam terminata
2
1
site ul german BR 24 Logo in 4 aprilie anunta refuzul premierului bulgar Boiko Borissow de a furniza forta de munca in Germania la cules de sparanghel , capsuni, aratand ca nu este corect fata de restul populatiei sa plateasca acest lucru. Ce bine ca avem un presedinte german!
2
2
Nu l-am votat niciodata pe Klaus. Dar daca voi vedea ciori puse la punct, ciomagite bine sau chiar impuscate-n trenul de aterizare, zau ca ma sucesc 180 grade. Are sansa asta. Sa vedem daca stie s-o fructifice.
2
1
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
6
4
Demisia de onoare pentru plavanul nostru este solutia cea mai buna. Electoratul nu te vrea doar diaspora te adora. Mergi cu domnul la ei si ramai acolo cu toapa ta
7
4
sa ma cac pe familia ta kkanis
6
4
Imi pare foarte rau ca i-am dat votul acestui imbecil!!! Nu se va mai intampla pentru ca nu voi mai vota niciodata! Sper ca acesti politicieni de rahat sa crape pana la ultimul!!!
7
4
ne cacam in gura ta !
9
5
muie sluga jidaneasca nu ti-ar mai murii multi inainte
10
4
speciale ca asta ar fi ca si cum si-ar lua din buzunar.
8
3
Vedem ca nu te-ai atins de pensiile speciale. Rau faci. Vei vedea asta la vot.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212