REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ion Haiduc, mesaj sfâșietor despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir

Ion Haiduc, mesaj sfâșietor despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 1564

Ion Haiduc a transmis un mesaj sfâșietor despre starea de sănătate a actriței Adriana Trandafir, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. În rândurile așternute pe Facebook, actorul din serialul “Vlad” a lansat un avertisment care ar trebui să ajungă la cât mai multă lume.

Actorul Ion Haiduc a sunat-o pe prietena și colega lui de scenă, Adriana Trandafir, în urmă cu o seară și a aflat că se află internată la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş”. În urma discuției telefonice, acesta a așternut câteva cuvinte care i-au alarmat pe unii dintre prietenii vedetei. Cu toții se roagă pentru sănătatea sa și să învingă repede virusul rar și mortal din China. De asemenea, artistul i-a avertizat încă o dată pe cei care nu cred în existența maladiei SARS-CoV-2.

“În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc” este mesajul scris de actorul Ion Haiduc pe contul său oficial de Facebook.

Pe pagina de Facebook a artistei 64 de ani au apărut mai multe gânduri pozitive. “Sănătate și putere! Te îmbrățișez cu dor”, “Îți trimit un hăhăit de râs din ăla de-al nostru, Adriana, să te faci bine. Sănătate!”, “Sănătate, Adriana! Îți trimit și «Vindecători» voinici, adevărați, să-ți joace dansul cel bun de grabnic ajutor și alinare!” sunt trei dintre postările făcute de prietenii Adrianei Trandafir, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spital te lasa cu calculatorul?
0
0
ce ghinion ! cand sa ia Oscar-ul ptr rolul din serialul de cacat , s-a imbolnavit...
7
0
Un mesaj tare sfasietor! Ziaristi cu titluri de cacat!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272