REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării

Replica API 3 mai 2020 | 16:53 1348

„S-a reușit pe timpul lui Liviu Dragnea să adune floarea cea vestită a PSD-ului din România și să facă un mix, și este greu să înțelegi cum am rezistat atât timp. Aș putea spune că acest minister are un buget care abundă în fonduri. Dacă vrei să ajungi la acest minister, ai ocazia sa treci prin Poarta Raiului.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioane i-am spus si lui Virgil, ca am fost pus manager de nea viorica hrebe si ca stau cat vreau eu. Voi veti pleca iar eu voi ramane.
0
1
Asta e celebrul ministru Grinda, un nimeni in drum uns ministru doar pentru ca decarteaza la PNL. O ceata de prosti, toti dupa acelasi calapod. Etalon? Limbric Oragan!
1
0
Asta e semianalfabet, auzi ministru asta. Bai fratilor , ne facem de ras cu specimene de tipul asta. Pana si prof. Andrei Marga a sarit ca ars si vorbeste despre prostocratia pe care o promoveaza Guvernul meu. Cu astia o sa ajungem intr-un intuneric, in care nu stiu cand se va vedea lumina.
2
1
nu este in stare sa indruge o propozitie
3
2
bai papagalilor de sub mine, voi nu vedeti ca luati in continuare muie ? Cu cacat !!!
2
7
Ministrul asta este azi parte a guvernului,dar pentru ca este ca si colegii lui un incompetent,ce sa faca ? Pai hai sa se ia de Dragnea,a uitat de Mazare,sa aduca aminte si ca Decebal a fost tradat,alte alea. Neamule,de ce nu ti-ai luat consilieri specialisti, care sa-ti dea sfaturi valoroase,sa muncesti in pana mea in loc sa dai vina pe Dragnea sau poate si pe poluarea mediului ca tu nu faci treaba? Nu o fi si Suleiman Pasa o cauza ca PSD a fost totusi votat si exista pe planeta Dragnea? Mai stii? La munca bai,lasati vrajelile ca sunteti la guvernare si aveti si presedintele vostru.
11
3
Alt exemplu de cretin sinitru. Partidul National al Labarilor abunda in astfel de specimene.
11
3
Asta nu cumva a facut institutul de marina? cred ca a ramas in continuare batut de valuri.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212