REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ion Țiriac susține că România ar trebui să aibă relații mai bune cu Rusia

Ion Țiriac susține că România ar trebui să aibă relații mai bune cu Rusia

Replica API 4 martie 2022 | 23:35 1641

Fostul mare sportiv român Ion Țiriac a declarat că nu l-a cunoscut pe liderul Rusiei, însă a fost foarte aproape să facă asta în urmă cu 4-5 ani, alături de Ilie Năstase. Țiriac sugerează că România ar trebui să fie în relații mai bune cu Rusia.

Ion Țiriac

Ion Țiriac și Vladimir Putin ar fi urmat să bea un ceai în Austria, la Viena, însă întâlnirea a picat în cele din urmă, asta deoarece afaceristul român a trebuit să meargă în altă parte.

„Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii... Nu știu, când o începe Putin să spună 'România și Polonia'... Suntem foarte aproape! Nu mi-e teamă pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană... Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape”, a declarat Țiriac

Afaceristul susține că a fost aproape de a-l întâlni pe Vladimir Putin.

„Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcție). Eu și Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia și nu l-am cunoscut pe domnul Putin", a spus Putin, potrivit gsp.ro, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa isi mute afacerile acolo...nu ii este rusine.
1
0
Spion kgb ptr cine nu stie este acest tap chiphrile tenismen
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212