REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ÎPS Teodosie anunță sfârșitul pandemiei: Se vedea că e pe ducă

ÎPS Teodosie anunță sfârșitul pandemiei: Se vedea că e pe ducă

Replica API 11 februarie 2022 | 00:08 1488

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, afirmă că "boala se duce", referindu-se la COVID-19, menţionând că au anunţat şi specialiştii acest lucru. "Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4", susţine el, potrivit news.ro, citată de stiripesurse.ro.

IPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, joi, la o emisiune la Radio Dobrogea, că şi valul 4 al pandemiei ar fi avut mai puţină putere "dacă eram pregătiţi cu medicamente".

"Chiar în vremurile acestea cu boala şi cu pericolul războiului, sunt oameni traumatizaţi, mă şi întreabă, mereu le spun boala se duce şi chiar se duce, au anunţat-o acum şi specialiştii, eram sigur că se duce. Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4 şi atunci ar fi avut mai puţină putere dacă eram pregătiţi cu medicamente şi eram din toate punctele de vedere mai treji”, a transmis ÎPS Teodosie.

El le-a cerut preoţilor să aibă mai multă grijă de credincioşi în aceste vremuri.

"De aceea, trebuie să ne ajutăm mult unii pe alţii. Mai multă responsabilitate în toate sferele de activitate, inclusiv la slujitorii noştri. Îi îndemn pe preoţii mei să aibă grijă de credincioşi mai mult în vremurile de acum decât în vremurile dinainte. Noi trebuie să ne păzim turma, să fim cu conştiinţa trează şi să fim mai rugători pentru că rugăciunea ne aduce mai multă lumină, mai mult discernământ, mai multă înţelepciune şi putere”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Publice taxele pt generale de pe gardurile bisericilor
2
0
Sa imi faci un bellis pe furis si sa imi dai o barba in coaie cum da mielul la oaie.
2
3
cel mai bun smeker mafiot! bravo teo! le ai dat o la toti. da si mie un S cu nr BOR
1
1
Da da da ialingurateo
3
2
si tu esti la fel pe duca, pt ca nu platesti impozite
5
2
trebuie verificat psihic !!!
5
3
PROPAGANDISTUL SOVIETIC teoDOSie !!!
7
3
DE CE NU PLATITI ?
12
6
religia, popii si biserica este pe duca !
11
7
Idiotul asta nu are de facut slijbe,pomeniri,aslte treburi Sfinte ??? Acum isi sa cu parerea acest Tatoiu cu patrafir despre tot ce se pentrece?? Despre pandemiei,despre Putin......??!!! Pe bune ??? In ce tara traim oameni buni ???? Sa-si vada de biserica lui de spagile lui,de plocoanele pe care le ia de la sjugile ale mici...
12
9
Un golan oportunist tot golan ramane!
10
10
ai fi avut o parere super buna despre el de mult tp.Omul e ff inteligent,are cunostinte f bune din f multe domenii,inclusiv fizica, chimie,astrologie,mate,drept,etc.
11
10
Bv.mi.am schimbat parerea despre Teodosie. S.a cam pisat pe restrictiile astora,foarte tare a fost!si a fost singurul preot care s a luat cu pandemia asta falsa
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272