REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Irina Nicolae este noul director al Direcției pentru Cultură Constanța

Irina Nicolae este noul director al Direcției pentru Cultură Constanța

Marieta STEFAN 26 septembrie 2023 | 00:00 3665

După ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită, Magdalena Tiță, fosta șefă a Direcției Județene pentru Cultură Constanța, a încheiat un acord de recunoaștere al vinovăției, fiind condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare. Cum judecătorii i-au interzis să mai fie funcționar în cadrul Ministerului Culturii, Tiță Magdalena și-a făcut bagajele și a plecat, definitiv, de la conducerea Direcției Județene de Cultură Constanța. Frâiele instituției au fost preluate acum de Irina Nicolae, fost consilier al direcției. 

Irina Nicolae este noul director al Directiei pentru Cultura ConstantaMagdalena Tiță

Magdalena Tiță, fosta șefă a Direcției Județene pentru Cultură Constanța, a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită. Fapta s-a petrecut pe 10 noiembrie 2022, aceasta primind 2.000 de lei pentru eliberarea unui aviz, în vederea construirii unui imobil. Între timp, Magdalena Tiță a încheiat un acord de recunoaștere al vinovăției, fiind condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

Le-a fost oferită suma de 2.000 de lei

Judecătorii i-au interzis să mai fie funcționar în cadrul Ministerului Culturii. Așa că, Tiță Magdalena a plecat de la conducerea Direcției Județene de Cultură Constanța. Frâiele instituției au fost preluate de Irina Nicolae, fost consilier al Direcției Județene pentru Cultură Constanța, care a ocupat postul pe perioade succesive și în trecut și îl ocupă și actualmente. 

Irina Nicolae este noul director al Directiei pentru Cultura Constanta

„Actualul director al Direcției Județene pentru Cultură Constanța este Irina Nicolae, fost consilier. Doamna a ocupat postul pe perioade successive, începând din 18 noiembrie anul trecut până la 6 ianuarie, apoi din 6 ianuarie până pe 7 februarie a fost Magdalena Tiță, apoi din nou Irina Nicolae din 8 februarie până pe 19 aprilie pe perioada suspendării Magdalenei Tiță, iar ultimul ordin primit de la Ministerul Culturii pentru punerea în funcție este cu data de 18 aprilie, pentru Irina Nicolae, pe o perioadă de șase luni”, ne-au declarat reprezentanții Direcției Județene pentru Cultură Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră... Contra cost!!!!
2
0
Rusine sa va fie, voua decidentilor! Geme Cta de personalități ale culturii naționale și voi numiți un necunoscut, fără nici o legătură cu cultura nationala. Nu se mai termina cu golaneala politica și cu numirile de tot rasul. Sunteti o rusine nationala! Halal direcție de cultura! Rimează cu r*mânia educata!
0
2
Sa vedem daca creste spaga sau scade...
2
0
Ne am liniștit. Încep sa vad pe stada oameni culți și chiar culturalizati. Bubuie Constanta de cultura. A plecat șefa a venit adjunctul care....nu știa de spagi
8
0
PUSCARIE -
6
1
O ilustra necunoscuta la conducerea culturii constănțene. Bai, fără valori și nume publice susținute de performanta, nu veți face nimic cu cultura voastră, doar sa dați avize pentru wc -uri în continuare cu interes crescut. Ce a ajuns aceasta direcție, cică de cultura! Mai bine o desființați, dracului!
16
0
Doamna la microfon se pricepe foarte bine
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468