REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy. La cine râvnește fostul milionar

Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy. La cine râvnește fostul milionar

A.F. 12 martie 2024 | 00:00 428

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu (66 de ani) se iubea cu domnițe una și una! Problema banilor se pare că i-a afecta și viața sentimentală, totuși încă râvnește la cineva! Fostul milionar de la Izvorani, a dezvăluit că, încă mai suspină după momentele de afecțiune pe care le avea din partea Oanei Cojocaru, fosta sa iubită, o domnișoară cu 40 de ani mai tânără decât el. 

Irinel Columbeanu, decis sa recucereasca o bomba sexy. La cine ravneste fostul milionarIrinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy

Irinel a întâlnit-o pe Oana la un eveniment monden când ea avea doar 20 de ani. Oana i-a fost alături în momentul în care fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut întreaga avere. Au locuit împreună în apartamentul în care Irinel s-a mutat după ce a plecat de la Izvorani, dar și la domiciliul Oanei. Părinții tinerei nu au fost de acord cu această relație, iar cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei ani.

La un moment dat, Irinel Columbeanu a povestit că a a primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl Oanei. Acesta i-a spus să o lase în pace pe Oana și să își vadă de bătrânețile sale. Irinel Columbeanu spunea că nu știe de ce nu s-a concretizat totul între ei printr-o nuntă și spunea că poate doar să facă speculații, dar acest aspect nu îi stă în caracter.

Irinel Columbeanu, decis sa recucereasca o bomba sexy. La cine ravneste fostul milionarIrinel Columbeanu, Oana Cojocaru

Recent însă, fostul milionar de la Izvorani, care locuiește acum la azilul din Snagov, are de gând să o recucerească pe bomba sexy, pe care se pare că nu a putut-o da uitării nici până azi. Mai mult, acesta a spus că este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro, citează Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi de bătrânețea ta, stai cu babele și moșii, scuturați a bășinile împreună, lasa bombele sexi, nici limba nu mai ai, de carici nu mai vorbim.
2
0
Deabia le așteaptă pe OAnA,MIRABELA,ANGELA,toate expirTele
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272